Header

For hem igår kväll och så vart det olles med nattis, lina, Becca och Bella :) Vart en rolig kväll :) nu är man hos syrran och har just ätit, ikväll blir det bastu och spel! :) Trots kylan är det underbart att vara hemma! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag hade vi programridning för Emma :) Själva programmet gick rent åt skogen enligt mig, red msvc1. Lite för svårt för mig men gjorde det mest för skojs skull och för att få göra skolor, hon var fin mellan varven ;) landade ändå på 54,8% vilket jag är väldigt nöjd över ;) efteråt red jag för Emma en stund och Kaprice vart jätte fin!! :)

Likes

Comments

Alla hjärtans dag spenderades såklart med Adrian. Vi såg på 50 shades freed och for sedan till vapiano och åt :) vart en sjukt mysig dag! :) Är så otroligt kär i denna kille, vilken lycka att han är min <3

Likes

Comments

Varit sjukt trött senaste tiden, dåligt med sömn, långa skoldagar och jobb har inte varit särskilt kul. Jaja halva veckan har gått så snart är det fredag och en helg att vila ut på :)

Frukt och bär piggar i alla fall upp vardagen lite ;)

Likes

Comments

Idag har man spenderat eftermiddagen med att baka pizza :) Blev väldigt bra resultat så jag är nöjd :) gjorde en med salami och ost och en med tomat, pesto och mozzarella. Blev väldigt bra! :)

Likes

Comments

Så härligt och vackert med snö och sol även här i Stockholm! :) Det piggnar verkligen upp en! :) Självklart tvingade jag Adrian ut på en promenad, han vart en väldigt gullig modell också ;)

Tänk att idag var det ett år sedan jag och Adrian var på vår första dejt<3

Likes

Comments

Idag hade vi inomhusterräng på hoppträningen för Maria :) Är sjukt nöjd, Kaprice var så otroligt fin! det enda som var lite sämre var orsakade av missförstånd men det var ingenting med tanke på hur bra det gick sen! :) Är nog mitt bästa pass någonsin! :)

Red sedan Enzo efter skolan. Var flera år sedan jag red barbacka sist så provade det idag och kan nog säga att jag har ont i hela kroppen efter båda ridpassen idag ;)

Så otroligt fin liten dam <3

Likes

Comments

Första skolveckan avklarad och känns lite tråkigt att vara tillbaka, menmen bara ett halvår kvar nu :) får ju dessutom spendera helgerna med min älskling så det underlättar vardagen rejält :)

Har dessutom bytt skolhäst till Kaprice och är väldigt glad över det. Tycker vi passar mkt bättre än vad jag och tore gjorde :)

Likes

Comments

2017 hade sina bra och dåliga dagar, den bästa av dem alla var nog ändå dagen jag träffade Adrian. Är så otroligt lyckligt lottad som får dela min tid med honom! :) Ridningen har gått ganska dåligt detta år och tappat lusten mellan varven men hoppas att 2018 går bättre. Året som var bjöd på många resor, sett mer av världen på några månader än vad jag har i hela mitt liv, så tacksam för allt som hänt och inte hänt och ser fram emot vad det nya året har att erbjuda :)

Likes

Comments

julen firades i stugan med alla nära å kära :) for sedan till farmor på juldagen och åt julbord med faster, farbror och kusinerna så under julen hann man träffa halva släkten nästan ;) på eftermiddagen bar det av tillbaka till Luleå å så blev det olles på kvällen :) vart en mysig jul med gott umgänge! älskar verkligen julen! :)

Hann tyvärr inte ta mycket bilder under julen men vem hinner väl det? ;)

Likes

Comments