Längessen jag gjorde ett inlägg här 🙈 dåligt med insperation för att skriva och tid typ. 🤔

Tänkte skriva av mig lite nu iallafall. Det mesta flyter på, semestern är slut. 4 veckor går fort. Å nu är det ett helt år till nästa semester.. :( känns långt! 

Annars så känns allt bra men ändå inte 😂 nä inte så kanske. Lite less på mig själv att jag inte tar tag i saker å ting. Å det med allt. 😣 bilden här uppe ☝ får tala för sig själv, när nån ska vara vuxen, men lägger över det till nån annan, som är 'mindre vuxen'. 

Känns som förändringar behövs, å jag ska jobba på det mer än innan! 💪 måste lära mig att även jag räknas. 

Hoppas ni alla haft en bra sommar. Sluta aldrig tro på er själva, bara man vill så kan man. 🌸

/Js. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Inte den snabbaste i världen på att uppdatera, men kommer en liten notis här då :) 

Nyår hare vare, så ​Gott Nytt År ​till er alla, hoppas ni jade ett bra nyår, å även fått en bra start på de nya året :) 

Jag firade in mitt år med Stina, käkade hos oss, sen gick vi vidare till Paulina å festade lite där, sen ner på krogen :) 👍


Och vad ska man säga om ​2016​ då? Jani, vet inte om de finns nå speciellt å säga. Det har varit ett "vanligt" år, med blandade känslor osv. Precis som alla andra år i stort sätt. Inget jätte speciellt. 

Det ända "stora" som hänt är väll att jag i april, tog hem en häst, Sky Gold, på leasing. Hämtade henne "okörd", åkte alltså aldrig å testade henne, tog hem henne på test först, å sen fick hon va kvar :) å hon har hittils gjort 2 starter för mig. En i sommras (mest för att få behålla kval tiden), sen fick hon gå en del provlopp i höst å träna på å mogna lite. Sedan den 5e dec, gjorde vi en start igen, å då blev hon 7a, trots galopp på upploppet. 😃 så otroligt stolt! Våra första pengar, å poäng :) så nu siktar vi framåt. 

Men ja, 2017 då? Ska inte säga att de ska bli mitt år, föe jag håller de aldrig ändå. Men jag ska försöka. Det är så mycket jag har i tankarna å så mycket jag vill göra... 🤔 men, vi ser var allt tar vänding, jag försöker se ljust framåt iallafall :) 

Men nu sovdags! Jobb imorrn igen. Efter en helg, med finfrämmande från Edsbyn, min kära vän Ida var här, var ut å käkade i fredags, å sen stalljour å en kör/ridtur ut i skogen sen :) 

Godnatt :)

/Js.

Likes

Comments

​så var denna Jul över också. Hade lite smått "ångest" inför denna jul, men har faktiskt gått "bättre" än jag trodde. Så är ​glad ​för det. 

Julafton var ju som sagt, körde häst och sen hos pappa. 

Igår Juldagen, tog vi de bara lungt först, en härlig sovmorgon, å storhandla + stallet. Sedan middag hos M:s pappa. 

Idag, skulle jag försöka med sovmorgon, men blev ingen lång än. Så klev upp å ba slöa, å sen åkte iväg å körde lite häst :) sedan upp till mamma för lite julmat/julgröt, med henne å små bröderna :) 

Nu, har räkningarna betalats å jag lagt mig. Ba å ladda upp för en kortare vecka 👌. Godnatt :) 

/Js. 

Likes

Comments

​God jul allihopa! :) 

Inledde min morgon i stallet, där mina fina vänner hade mockat å donat. Å Jennih hade hängt upp en julklapp, ♡ å ett brev till, va glad man blir alltså! 

Sen blev de en körtur med min ☆, mitt däck hade sprucke, så lånade en annan vagn, å tänkte att det här börjar ju bra, hur ska de sluta? Men det gick huuuur bra som helst, mitt lilla hjärta var ​jätte duktig​, ​sprang på med sånn fin bjudning å allt. Saknar de där vinter föret nu, gaaaalet mkt is 🤔 inte okej. 

Efter stallet, blev de hem på snabbdusch, å fräscha till sig lite, sen fara till pappa å kolla på kalle, dela ut julklappar, äta middag å spela lite kort. Sen hemfärd, å tagit de lungt, sängen hägrar, gaaalet trött. Så nu blir de godnatt :) 

/Js.

Likes

Comments

Ja men de va den helgen de, helgerna går så fooooooort. 2 dagars ledigt är alldels för lite. Fyy.. 

Har iallafall hunnit med en del, fredan var det inte mycket som hände, slöa hemma åsså stallet sen. 

Somnade på soffan på fredag kväll, så där fick jag vackert ligga kvar (martin har slutat väcka mig, ​hopplöst fall​ ändå 😇😂).

På lördan så åkte ja å körde min fina tjej, hon kan konsten å gå mig på nerverna osv, men då va hon så gooo, hon är ju inte alltid så trevlig i boxen, så då har jag börjat binda upp, borstat, å selat på i boxen. I då när jah skulla sätta på huvudlaget, så la hon huvudet i min famn (brukar gö de ibland) men denna gång, var de som att hon hade fått lugnande, då huvudet blev så tungt på na! ​gohäst. ♡ ​då svämar hjärtat över av ​kärlek. 

​sen, så har min kära lillabror sovit över här, den minste av dom :) 

Åsså idag blev de tvättning å stor städning, vääääälbehövligt. 

Så nu ska jag nanna i en nybäddad säng, å ladda upp inför ännu en arbetsvecka. 💪

Godnatt.                                                           /Js.

Likes

Comments

Som rubriken lyder, Glad och Trevlig Lucia till er alla :)

Var igår, och kollade på Hudiksvalls lucia i kyrkan, där min Syster är med. Tyvärr blev hon inte årets lucia, men är ju med som tärna iaf :) å fint vare!


Sen idag, klev jag upp tidigare och har pysslat på med lucia/lussebullar hela dagen på jobbet. 

Så efter jobbet, blev det en avslappnande tur, på en pigg och glad Sky ♡ såå skönt att hon fortfarande är pigg å kry efter starten förra måndan :) Å snö fick vi, men som tyvärr verkar tina bort, annars är ju de ett perfekt underlag å träna i. 

Jaja det är som de är :) nu ska hunden rastas å sen vill nog sängen ha sällskap ;p Godnatt. ♧

/Js.

Likes

Comments


Ska väll inleda denna blogg, med en snabb presentation om mig å mitt liv :)

Jennifer heter jag, 23 jordsnurr 'gammal'. Bor i hälsingland, närmare bestämt Hudiksvall. Tillsammans med min sambo, våra 2 katter och 1 hund.

Utöver har jag även 2 hästar, en häst har min kompis på heltids foder, och den andra leasar jag :) Där tanken är att vi ska få en tävlingskarriär tillsammans, men även lära oss en massa och ha kul såklart. ♡☆

Så mitt liv, å fritid går ut mycket på att vara i stallet, är ju en del timmar som krävs 😂 tidskrävande är det, men sååå himmla värt det, så man får ut så mycket av de :)

I annat fall, så jobbar jag på sjukhusköke, som allt i allo typ, :) därimellan försöker jag hinna med vänner och famljen.

Tanken med denna blogg, (hade en annan innan, men min kära vänn tyckte jag skulla testa denna blogg ist), är väll att jag ska försöka skriva min vardag, mina tankar, mina ord. Så kul å kunna gå tillbaka å kolla sen :)

Hyffsat långt inlägg, men jaja :) ha det bra allihopa!

/Js.

Likes

Comments

​Bloggen är under uppbyggnad, men snart så!

Likes

Comments