Årets comeback sker nu.. Eller? Hursom, hej finaste ni! Ni som fortfarande är kvar efter 1,5 månad haha.. Jag har inte haft varken inspiration eller energi att fixa skolan och bloggandet. Men en snabb recap på vad som hänt sedan sist kanske passar sig?

I senaste inlägget skrev jag att jag snart var klar med gymnasiearbetet. Det skulle lämnas in 10 januari och examineras 25 januari och jag blev så klar jag kunde bli till det förstnämnda datumet. Det jag inte var klar med var abstractet i uppsatsen, men tog det som en rest istället. Fick inte en så stor rest utöver det men min rest blev jag klar med för mer eller mindre 2 veckor sedan. FÖRSTÅR ni den lyckan? Sinnessjuk känsla haha! Men en ännu sjukare känsla var i torsdags, när jag satt på mitt sista utvecklingssamtal någonsin och min mentor (som även var min examinator på arbetet) sa "Du behöver inte tänka på arbetet mer så du kan se det som godkänt". Hörrni, den känslan var inte att leka med. Efteråt lämnade jag skolans dörrar med gråten i halsen påväg till stationen. Det brast när jag var vid ett övergångsställe, tårarna rann och jag var så himla lycklig. Jag var hemma igen vid 11, gjorde plättar till lunch och blev sjukt trött. "Ta en promenad så blir du piggare" sa mamma. Sagt och gjort, men inte tusan blev jag piggare? Nej, jag somnade efter promenaden och det slutade med att jag sov 4 timmar på eftermiddagen.. Kanske var det stressen av arbetet som släppte? Jag vet inte, men fan så skönt.

Men även på den promenaden jag tog i torsdags insåg jag att, satan vad livet håller på att förändrats.. Jag gick förbi min gamla grundskola och gick i elljusspåret som ligger precis där. Jag tänkte på när jag var mindre och sprang runt på skolgården, helt ovetandes om vad jag x antal år senare skulle göra och uppleva. Och alla ställen vi lekte på i skogen varje rast. Det var tider det ändå! Livet har förändrats en hel del sen jag slutade 6an, som det gör för alla såklart. Men i mitt huvud är jag fortfarande den tjejen som snart är 13 och ska börja 7an. Det kändes som världens steg i livet, och att fortfarande känna att man är så liten och snart ska ta studenten? Det går inte in riktigt. Då ska vi inte gå in på steget från högstadiet till gymnasiet, haha. Shit, vad konstigt att lilla jag var så stor? Man vänjer sig visst aldrig vid tanken på att man växer upp. Men livet är tammefan bra härligt.

Det är idag 111 dagar kvar till studenten och det är så sjukt. Alla dessa känslor som ryms i denna lilla kropp? Lycka, vemod.. Skräckblandad förtjusning? Jag vet inte riktigt. Det kommer vara så himla skönt att inte gå i skolan längre men samtidigt lämnar man en trygghet man haft i 12 år. Är mer ledsen vid tanken på att jag inte kommer ha mina underbara lärare längre. Hur förstående de är, hur de alltid vill att man ska lyckas. Inte rädda för att ge konstruktiv kritik (eller ren kritik för den delen..), och alltid villiga att hjälpa till. Deras intresse har alltid legat i att vi ska klara skolan, kursen eller till och med dagen. Vet inte om jag tidigare haft så många lärare på en och samma skola som ser till att man ska nå sina mål. Deras stundtals rätt skumma humor och skämt, som vi elever i många fall även delar haha. Även om ITG och lärare fått skit för diverse saker, som ibland rent av är obefogad ilska från oss elever, så kan jag ändå våga påstå att det är en rätt bra skola (Frånsett maten).. Till skillnad från min högstadieskola så är detta 110 gånger bättre och är rätt glad att jag valde ITG trots allt. Tyvärr är jag så blödig just nu för jag vet att jag om 4 månader inte kommer gå kvar där.. 

Mitt sista sportlov har börjat nu och det är minst sagt skumt. Jag har inte förstått än att jag tar studenten i juni. Det kommer säkert komma och smälla mig i ansiktet så grovt snart, typ när jag får min studentmössa.. Står att det är vecka 9 jag får den så jag hoppas på det! SÅ taggad!! Vad gäller skolan i övrigt nu så är det bara att "ligga i för efter påsklovet kommer det gå sjukt snabbt" som min mentor sa på samtalet. Lättare sagt än gjort i vissa fall kanske.. Men äh, det löser sig alltid! Livet är rätt underbart nu, hörrni. Så sjukt glad!

Vi hörs.. förhoppingsvis snart igen. Ha en underbar lördag <3

Vi hade idrottsdag i onsdags vilket för min del bestod av en promenad från ITG till Rynningeviken..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag skrev nästan godmorgon på ren känsla, men det är ju knappt morgon längre, så godeftermiddag får nog duga!

Hoppas ni hade en fin start på det nya året! Jag var hemma igår, och mådde inte helt hundra i kroppen. Hade lätt feber och migrän och var bara totalt slö i hjärnan och kroppen. Men idag är jag på banan helt feberfri och energifylld! Mår så himla bra idag!

Vaknade vid halv elva och satte igång kaffebryggaren direkt, mest för mammas skull då hon sov lika länge som mig, men jag tog mig en kopp kaffe jag med. När jag satt där med min kopp kaffe tittade jag på Felicia Aveklew's video där hon gör en bucketlist för 2018, vilket jag själv funderade på att göra. Men så hittade jag en annan video där personerna hade skrivit upp mål både för året men även långsiktigt, alltså vi tänker typ 10 år framåt i tiden. Vilket gav mig inspiration till att göra något liknande, MEN! Vet ni vad jag hittar när jag klickar mig vidare, som jag aldrig hört talas om innan? Bullet journaling. Att jag inte sett det tidigare? Älskar hela konceptet, så det är vad jag ska göra idag. Något jag verkligen älskar är att skriva ner saker jag ska göra, och mål/saker jag vill göra. Att jag dessutom är pysslig av mig gör det hela så mycket roligare!

Det finns färdiga böcker med bullet journaling som man efter eget behag kan fylla i, men jag ska till Ica om någon timme för att se om det finns en vanlig anteckningsbok som skulle kunna fungera. Genom att köpa en anteckningsbok kan jag också utforma hela journalen precis så jag vill ha den! Är orimligt taggad på detta. Fy, vad jag älskar sånt här! Är lite gammalmodig av mig i denna digitala värld och har hellre en kalender och sånt här uppskrivet istället för i ett dokument på datorn. Gillar att jobba med penna och papper, något som jag knappt gjort sen jag började gymnasiet eftersom vi har dator.

Det är så trist väder idag, regnar gör det också och inte fan är något kul öppet heller.. Men jag behöver komma ut och få luft och då tänker jag att vi kan förena nytta med nöje och köpa en anteckningsbok. Väntar just nu på att en vän ska gymma klart så jag kan möta honom och sen gå tillsammans till Ica haha! Senare idag ska jag sitta med mitt gymnasiearbete också (är snaaaart klar!!).

Ska ta mig en kopp kaffe till innan jag drar mig ut i regnet! Kram på er <3.

Det är dessutom "bara" dagar kvar tills jag springer ut?? Hahah VA? Så sjukt.

Likes

Comments

Augusti

I augusti hände inte så himla mycket. Har inga bilder från den här månaden tyvärr. Men min bästa vän fyllde 18, likaså jag. Blev firad här hemma och tog det lugnt. Började även skolan igen, mitt SISTA år på gymnasiet. Vilket är helt sinnes, även fast jag fyllt 18 känner jag mig fortfarande som 12.. Det var dock så skönt att träffa alla från klassen igen efter sommaren.

När skolan väl drog igång var det pang på med gymnasiearbetet. Mycket genomgångar och mycket att tänka på. Inte nog med det drog nya kurser igång och många uppgifter direkt. Det var en del att hålla reda på och blev stressad ganska snabbt. Det var väl här allt började gå ut för, egentligen.

September

September kom väldigt snabbt, Augusti bara flög förbi! Det var skolfoto och det var även dags för en väldigt efterlängtad sak! Jag tog nämligen hål i mina öron. Hade det när jag var mindre men de växte igen och en sån liten grej som att äntligen ha det gjort, gjorde mig så glad! Jag mådde inte speciellt bra i övrigt, var trött väldigt ofta och var inte lika glad som jag annars brukar vara. Fortfarande mycket i skolan, om inte mer än det var i Augusti. Denna månad hittade även jag och en i klassen varandra, vilket var så skönt. Emma och jag är så tajta nu och hon är världens finaste vän.

Ovan är det en bild från när jag hade en riktigt bra selfie-dag. Det var även gött ljus så det blev bra bilder haha!

Till sidan är det en bild där Emma citerar mig.. Vi fick fria tyglar på Webbutvecklingen för första gången sen kursen startade.

Oktober

Denna månad var nog värst av alla på hela året. Kände mig många gånger överväldigad över gymnasiearbetet, var ganska ledsen och nedstämd. Var ganska instängd om man kan uttrycka det så, jag vaknade, gick till skolan, åkte hem, sov. Som om detta inte var nog gick jag igenom ett breakup, och i samma veva började jag blogga och skriva för att få utlopp för någon kreativitet i mig. Mitt intresse för att fota, som under året nästan varit helt bortblåst väcktes till liv igen. Dels kanske för att jag fotade och bakade till mitt gymnasiearbete också.

En dag hjälpte jag Albin och Isak att filma/fota i studion i skolan och från fönstret som är där ser man detta. Solen låg på och det var så fint. I slutet av Oktober var jag, mamma, syrran samt hennes kille på teater i Lerbäck. En sak ni kanske inte vet om mig är att jag älskar teater. OBS, bara att titta på dock haha! Lerbäck är något vi besöker varje år om vi kan. Plus att mammsen är därifrån trakterna, så alltid lika kul att vara där för det är liksom "hemma", även om jag inte är därifrån haha. Sen är det ju på landet, vilket jag också älskar. I vilket fall, det serverades 3 rätters och grymt skådespel.

Det är väldigt taskigt ljus där dock, och ville gärna äta så fort som möjligt för satan(!!) vad maten där är god, vilket resulterade i att jag inte la supermycket energi på att fota den! Soppan på första bilden var magisk. Går aldrig därifrån besviken! I alla fall inte vad jag minns haha ;)..

Publicerat dessa innan, men det här var de sista bilderna i oktober och även mitt höstlov. Det höstlovet har nog aldrig kunnat komma lägligare. Men inte hade jag tid att vila upp mig! Sjukt mycket i skolan samt att jag inte hade energi att göra så mycket annat. Blev en del promenader det lovet..

November

I början av november var det alla helgons dag och jag, min syster och mamma åkte till pappas grav. Tidigare på dagen var vi på loppis och även till Sofias hus i Vretstorp. Himla mysig, väldigt liten butik med mycket fint! Köpte en mugg med rosor på från märket Greengate (som är så otroligt fint måste jag säga!) och även ett armband från märket SNÖ of Sweden. Sen åkte vi till Hallsberg igen och köpte ljus och ett hjärta av mossa med dekorationer på för att lägga vid graven. När det var inhandlat bar det av mot graven som är i Svennevad.

Jag och Emma fotade i studion och några dagar senare var det en magisk soluppgång när jag skulle åka till stationen. Om ni inte redan vet det så älskar jag även himmelen, i alla dess färger. Någonstans här utnämnde jag mig själv till hallongrotts-drottning. Fy, vad det är gott ändå!

Kände att jag mådde bättre än bara "okej" för första gången på några månader, så passade på att föreviga det leendet, haha.

Första snön kom till oss och det var sjukt fint väder. Jag blev värvad till Albin och Isaks UF och sista bilden är när jag och Emma var ute på stan för att leta julklappar.

Samma dag som jag och Emma var i Örebro och letade julklappar hade vi även studiedag. Tanken var att jag skulle hinna baka och fota till gymnasiearbetet men det... blev lite sent haha. Dagen efter lös solen in så fint i vår matsal, var tvungen att ta kort på det!

I slutet av månaden var det äntligen dags för mössprovning! Var väl inget märkvärdigt, egentligen. Det enda var att det slog mig att det tammefan inte alls är långt kvar. Blev genast mer stressad.. Det är så mycket som ska vara klart tills då haha.. Beställde min mössa samma kväll, och är så himla taggad på att få den!! Vill ha den, HELST igår.

December

December har även den haft sina toppar och dalar. Men månaden började med första advent, och jag älskar julen och första advent innebär julskyltning! Vilket inte var lika kul som jag hade hoppats på..

Började månaden med en selfie i tröjan jag verkligen älskar. Den andra bilden är från julskyltningen när solen var på väg ner. Har jag nämnt att jag älskar himmelen?

Emma och jag var ännu en gång inne stan, nu för att köpa julklapparna vi tittade på i november, haha!

Ännu en gång befann jag, Isak, Albin och Emma oss i studion, denna gång för att filma en uppgift till engelskan. Det gick sådär denna dag för min del, men ett fint kort fick jag i alla fall! Nämnde jag något om att jag gillar himmelen, eller hur var det?

En ganska trött och sliten version av mig. Den sista är tagen 2 dagar innan mitt jullov, så glad haha!

Finaste skyn jag skådat på ett tag. Andra och sista bilden är från en välbehövd resa till Stockholm. (Som det finns ett längre inlägg om också!) Är så himla glad och tacksam att han bjöd med mig dit. Världens godaste öl också! Dagen efter fick jag mitt efterlängtade jullov.

Nu i jul har jag inte tagit mer bilder än jag redan publicerat i inlägget "Julafton". På juldagen kom brorsan med familj hit från Göteborg och vi gjorde inte mycket mer än att äta, chilla och öppna julklappar haha! Sen dess har jag bara tagit det lugnt och skrivit på uppsatsen till gymnasiearbetet! Så det var mina sista bilder för i år, eller detta inlägg i alla fall. 

2017 har knappast varit mitt år, men jag har fortfarande lärt mig av mina misstag och växt som människa. Lärt mig att jag inte ska ta något för givet. Även lärt mig att jag ska njuta och leva i nuet. Klyschigt, jag vet. Men det är ju inte så kul att leva kvar i det som hänt och framtiden kommer lösa sig, vad det än blir av allting. Tack till alla som varit med mig på ett eller annat sätt i år, och som lyft mig, trott på mig och älskat mig när jag själv inte har gjort det. Är så himla tacksam.

Hoppas ni gillade denna tillbakablick, även om jag inte kom ihåg första hälften av året haha! Kram <3.

Likes

Comments

Med 4 dagar kvar av detta år tänkte jag att det skulle vara kul, för både min och er skull att blicka tillbaka på mitt år! Har dessvärre inte många bilder från första halvåret, eller minnen av vad jag gjorde haha! Januari kommer jag inte ihåg vad jag gjorde mer än att gå i skolan och träffa vänner.

Februari

De två bilderna i svartvitt är från en fotodag i Karlslund med skolan och bilden på mig är när jag enbart sminkade mig för att fota, haha. Estet. Februari i övrigt kommer jag inte ihåg mer än vad jag har bilder att visa. Men en sak som jag kommer ihåg som jag inte har bild på är att jag var med min bästa vän David och hans mamma till Marieberg och Ikea, som brukar vara vår aktivitet när det är lov! Mitt mående var ganska upp och ner i Februari, som många månader framöver.

Mars

Jag var kattvakt åt syrrans katter Måns och Svea. (Ser Svea i bakgrunden haha!) Himla mysigt! Har bara denna bilden från mars, dessvärre.. Var en del uppgifter i skolan kommer jag ihåg. Bakade väldigt mycket här också! Likaså gäller April, som jag inte heller hittade en enda bild ifrån!


Maj

I maj hände det lite mer! Träffade David och Albin i början av månaden och vi var hos Albin i Östansjö där vi gick på upptäcksfärd i den lilla hålan, åt pizza och satt och pratade. Vi gick tillsammans i högstadiet och sedan gymnasiet började har vi inte haft tid att träffas, så det var kul att vi kunde ses en dag iallafall!

Annars så fyllde mamma år där i början på månaden också och vi firade henne (vilket jag inte har kort på) men i slutet av Maj åkte min syster, jag och mamma till Tant Grön i Vintrosa och fikade lite samt tittade på alla blommor som de har haha!

Var himla varmt i Maj, och denna skylt stod fortfarande kvar efter vintermånaderna vilket jag fann väldigt kul. Mådde väldigt bra denna månad, kanske var det bristen på vitaminerna som saknats månaderna innan, eller så var det för att jag visste att det snart var lov och att jag kommer ha mina sista lektioner i vissa kurser. (Bästa känslan att veta haha!)


Juni

Äntligen kom sommarlovet! Var så glad att det äntligen var lov, att jag snart ska börja mitt sista år på gymnasiet och att jag denna sommar fixat två sommarjobb! Fick på avslutningsdagen en himla fin ros av min älskade mamma.

Jag började mitt första sommarjobb på min första riktiga sommarlovsvecka. Jobbade på ett ställe som heter AMI här i Hallsberg som jag fick tilldelat via kommunen. Det var faktiskt så otroligt lärorikt, men segt. Jobbade 07-16 varje dag i två veckor. Måndag och fredag var det mer "teori" där vi fick lära oss om arbetslivet. Fick till exempel hjälp att skriva CV, personligt brev och lära oss hur man beter sig på en arbetsintervju och hur man söker jobb. Lärde mig mer under dessa två veckor än i skolan kändes det som, haha! Det var i vilket fall nyttigt att få lära sig! Första veckan fick jag och en till baka vad vi ville till hela jobbet, vilket var SÅ kul, eftersom jag älskar att baka. Den andra veckan var det några andra som tog över köks och städ-jobbet och vi fick istället åka runt och plocka blommor till en midsommarstång som senare skulle sitta i en rondell i Hallsberg. Utöver blomfixet fick vi sätta packningar på skruvar och klistermärken på lådor.. Bland mycket annat som jag inte minns haha!

Fin blev den ju! Eller ja, den funkade. Skum känsla däremot att stå mitt i rondellen med alla bilar som sakta åkte förbi och undrade varför vi stod där haha! Stolt blev man ju senare när man åkte förbi och ba "I did that!" (Ja, inte bara jag, men ni förstår).

En minisemester i Norrköping och Stockholm!

Juli

I Juli var det dags för att se bästa Håkan, denna gång i Örebro! Sett honom 2 gånger innan men då har det varit på Ullevi. Har väntat sen 2013 på att han skulle komma hit igen, haha! Hamnade så sjukt nära scenen, fy vad jag var lycklig! Ola Salo, Silvana Imam och Erik Lundin var gästartisterna denna turné.

I mitten på Juli var det även dags för mitt andra sommarjobb. Jobbet var i kyrkan som cafévärd, har haft detta jobb 2 år tidigare och det är lika kul som det är segt. Vissa dagar kommer det inga fikasugna, vissa dagar regnar det. Man får göra det bästa utav det, lära känna den man jobbar med, baka och spela spel! Plöjde igenom 3 böcker dessa 2 veckor, haha. Drog även dit Albin, Adrian och andra jag känner, så det livade ju upp lite i alla fall! Min sista jobbdag den andra veckan stod ett frisörbesök i kalendern. Håret blev kortare, ungefär till nyckelbenen.

​Det var allt jag hade för det första halvåret! Inte mycket för världen, men det lilla jag har är lite kul att titta tillbaka på ändå. Jag har lärt mig så mycket och är så tacksam för det här året, trots att det knappt varit mitt år på något sätt.

Likes

Comments

God jul på er!! Hoppas ni haft en helt underbar dag och att ni mår bra! Med mig är det bara fint!

Jag har haft en riktigt mysig dag idag, herregud vad jag har njutit men framför allt, tagit det lugnt! Vaknade vid 9 och åt frukost samt lockade mitt hår och sminkade mig. Träffade nämligen min bästa vän för lite julklappsbyte vid halv 11. Han bor bara gatan ovanför, så tar inte alls lång tid att gå dit haha! Jag blev kvar där lite längre än tänkt, men det var så himla mysigt! Är så lyckligt lottad som har en så fantastisk vän och hans familj är så fina <3.

Jag var hemma igen närmare halv ett, och tog en kopp te för min hals som gör så fruktansvärt ont. Vill inte bli sjuk!! Efter min kopp te snörade jag på mig mina converse för att sista minuten-handla lite saker åt mammsen. Hur ofta kan man ha på sig klänning och tygskor på julafton utan att frysa arslet av sig? (Om man tittar tillbaka så.. De senaste åren har man väl det..) Men det var skönt med en promenad!

Klockan 15 vankades det ju såklart Kalle Anka! Jag tröttnar verkligen aldrig haha, bästa ju! Och efter det följde bästa "Kan du vissla, Johanna?". Tänker alltid på morfar när jag ser den, då mamma har berättat att det var hans favoritfilm (eller, en av många filmer kanske), så gillar den extra mycket med tanke på det.

Hjälpte mamma med en Janson efter filmen, stekte lite korv och köttbullar samt skar lite skinka! Blev inte så mycket mer idag, då vi kommer äta ännu mer imorgon haha.. Det är nämligen så att min bror med familj kommer hit från Göteborg, och även syrran och hennes kille. Ska bli såå mys. Himla lyckligt lottad som har en så underbar familj och vänner! Det har varit en så otroligt lugn dag, vilket har varit så himla skönt, och välförtjänt!

En julselfie där jag omedvetet hade granen i bakgrunden och en till på mig och bästa vännen!

Vi höres i nästa inlägg, kram på er <3

Likes

Comments

Go' kväll hörrni!

Hoppas er dag varit bra och att allt är bra med er! Min dag har varit bra men är så otroligt trött på folk! Var nämligen på Marieberg Galleria idag, det var inte överdrivet mycket folk men det var tillräckligt för att få panik på att man inte kan gå i den takt man vill.. Har inte gjort så mycket mer än det idag, haha. Handlade det sista inför julen i matväg på Ica efter det och har sen jag kom hem vilat och bakat!

Det blev lite marknadsnougat och saffransfudge bakat idag. Jag har aldrig tidigare i mitt liv gjort fudge, men kan säga att det prövade mitt tålamod lika mycket som att göra knäck.. Gillar verkligen att göra saker som testar en, det är så man utvecklas! Ikväll väntar de sista julklapparna på att bli inslagna. Jag ÄLSKAR att slå in julklappar/presenter överlag. Om någon vill ha hjälp så hit me up haha!

Idag har varit rätt lugnt ändå, trots Marieberg och att trängas på Ica. Men jag har verkligen ingen julkänsla alls såhär 2 dagar innan julafton. Varken att slå in paket, baka julgodis eller lyssna på julmusik har hjälpt, sen har ju även snön försvunnit så det skulle lika gärna vara påväg att bli vår nu istället.. Nä, ja' ä int' bitter ja!..

Ska börja slå in paketen jag pratade om tidigare och efter det mysa ner mig i sängen med en julfilm, jag måste försöka få julkänslan någonstans ifrån haha!

Vi hörs imorgon, kram på er.

Hörrni.. Kolla in himmelen som var när vi åkte från Marieberg!! Shit, vad jag älskar detta.

Likes

Comments

Året är ju inte över än, men det börjar lida mot sitt slut.. Vilket är heelt sinnes? 2017 har gått så himla fort, eller är det bara jag som känner så? Jag var ute på en promenad nu på kvällskvisten och kom på detta blogginlägg, och tänkte att det skulle vara lite kul! Ni får nedan en lista i punktform om saker jag insett i år, för om ni är som mig och gillar att tänka och reflektera över saker, så är detta tänkvärt. På ett eller annat sätt.

  • Det första jag lärt mig är att man inte ska lägga energi på människor som tillför mer negativt än positivt i ditt liv. Jag har mängder med gånger detta år varit så trött för att personer har tagit min energi utan att ge något tillbaka. Låter kanske hårt, men i grund och botten handlar det om ens eget mående.

  • Du kommer alltid vara din allra bästa vän (och ovän). När man är på botten och verkligen behöver stöttning och hjälp från vänner kommer man märka vilka som är där för att stanna. I slutändan är det ändå en själv som alltid kommer att finnas kvar.

  • Det är okej att inte veta, för det kommer lösa sig ändå. Jag kommer som sagt ta studenten nästa år och jag har inte den blekaste aning om jag ska plugga vidare, jobba eller resa. Det lutar mot jobb, men det är irrelevant nu. Det jag vill få sagt är, det är okej. Jämför dig inte med andra, det är inte dem det handlar om. Blir galen när folk frågar vad man ska göra efter studenten och man svarar att man inte vet och får ett ledset eller besviket svar på det. Liksom, snälla? Det är mitt liv.

  • Stressa inte och lyssna på dig själv och din kropp. Senaste halvåret har min kropp fått alldeles för lite sömn och stress över precis allt. Rekommenderas inte. Ta en helg/dag fri från alla måsten och vila upp dig.

  • Det är okej att visa känslor. Vare sig det är lycka eller ilska, det måste ut. Vart man än är, på stan, i skolan eller hemma.

För vissa är dessa saker redan självklara, för andra är det inte alls solklart. Jag har hört dessa saker innan och avfärdat men i år har jag äntligen förstått det här. Och faktiskt, så har det varit så skönt. Jag önskar jag hade kommit på det tidigare, men det handlar nog också om att jag hittat mig själv. Jag vet vad jag är värd och jag vet vad jag behöver (och inte behöver) för att må bra. Det handlar som jag skrev innan, i slutändan om sig själv och det är så jävla viktigt att komma ihåg det. Därmed inte heller sagt att man ska sluta bry sig om andra, det menar jag verkligen inte. Men ibland har jag upplevt att man hjälper andra och ser till att de mår bra och glömmer sig själv mitt i allt. Har förmodligen insett tonvis med andra saker, men just nu är det här vad som kom upp.

Jag är så redo för vad 2018 kommer få mig att inse, och jag hoppas att jag med detta inlägg kunde få någon att reflektera över sig själv och sitt liv. Kram hörrni! 

Likes

Comments

Godmorgon!

Hoppas allt är bra med er, med mig är det bara bra! Vaknade runt 09 och har legat kvar i sängen sen dess. Min första dag på jullovet och den kan nog inte börja bättre! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag lär nog bara vara hemma och ta det lugnt, det om något behöver jag.

I tisdags åkte jag och en vän till Stockholm för att titta på Danny Saucedo på Hamburger Börs. Satan, vad grym han är. Har inte lyssnat allt för mycket på honom tidigare, det var nog inte förrän efter EMD jag fick upp ögonen för honom. Men jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte hade en poster med honom på väggen när jag var mindre.

Vi var vid Hamburger Börs vid 18 och det serverades trerätters. Väldigt gott! Men kommer inte ihåg hälften av allt som dukades fram, så jag skippar att berätta om vad, haha. Danny skulle inte börja sin show förrän 21 så det var ganska segt att sitta där 3h innan showen, men det gick ju bra tillslut. Showen var så himla bra! Låtvalen, allt han berättade om sig själv och sin familj, scenspråket och som den estet jag är kan jag ändå få säga att det tekniska framförandet var himla fint. Nä, det var en himla lyckad kväll. Vi var ute från Börsen runt 23:10 och tillbaka på hotellet 23:20. Nästan läskigt hur tyst Stockholm är den tiden på dygnet. Nog för att det var så sent och en tisdag, men det är inte vad man förväntar sig i Stockholm, kan jag ju säga.

Bear with me gällande bilderna.. Haha.

Vi var tillbaka i Örebro igen runt 12 igår och jag gick till skolan direkt då det vankades julfika och avslutning. (Nu låter det som att jag bara gick till skolan för att fika..) Alla esteter skulle tävla i olika kategorier men vi treor som ska vara klara med våra gymnasiearbeten 10 januari och ha opponering på dem, fick sitta och jobba med det med vår handledare. Vi var 3 st, men är så glad att vi fick göra något vettigt än att tävla i vilket julkort och julpyssel som var finast.

Nä, nu ska jag faktiskt ta och göra lite frukost och spela hög musik. Jag är ensam hemma nu på förmiddagen och jag ska ta mig tusan utnyttja det tillfället. Hörs i nästa, kram på er!

Likes

Comments

Go' eftermiddag!

Allt bra med er? Idag är jag tillbaka på banan igen med himla mycket energi! Eller, ja.. Jag hade energi tills att jag satte mig på tåget hem. Var så nära att somna på tåget och skulle förmodligen ha vaknat upp i Laxå haha! Åkte verkligen in till skolan för ingenting idag, religionen bestod av att lämna in böcker och att spela Jeopardy om religionskursens innehåll. (Vårt lag vann, hihi). Lektionen var ju rolig, men himla ovärt, MEN jag har haft min sista religionslektionen i mitt liv! Jag och min handledare kom överens om att sitta med gymnasiearbetet på onsdag istället för idag, så var väldigt skönt att komma hem tidigare idag.

Imorgon har jag en lång lektion med gränssnittsdesign på förmiddagen där jag egentligen är klar med allting, men jag och en till gör en hemsida på webbutvecklingen som vi ska fortsätta med istället, då vi har samma lärare i båda kurserna. Sen efter den lektionen lär jag äta lunch och efter det drar jag mig till stationen, sen far jag till Stockholm! Haha, alltså jag är så skadad av Håkan Hellströms texter. Varenda gång jag hör Stockholm tänker jag direkt på "Far inte till Stockholm, du blir aldrig mer densamma" .... "Stockholm blir aldrig min stad". På riktigt, det händer varje gång! (För er som undrar är det låten "Jag har varit i alla städer" som raderna kommer ifrån).

Jag klev innanför dörren för någon timme sen, och åt direkt en macka bestående av vörtbröd, julskinka och senap. Det är så förjävla gott! Det är nog det bästa i juletider. Efter julmusten, såklart! Efter jag skrivit klart detta inlägg ska jag bli färdig med en historieuppgift, och efter det ska jag packa lite saker inför Stockholm. Det mesta jag ska ha med kommer jag använda imorgon morgon, så kan inte packa allt haha.. Men det lilla jag kan!

Ni får ha det bäst till vi hörs igen. Kram!

Tänkte försöka ha med lite mer bilder i mina inlägg, men har ju inte allt för många relevanta faktiskt.. Men, ni får idag en bild på min saknade bästa vän, som jag tog sista vintern han var med oss. FY, vad jag saknar honom. Men herregud vad han var tacksam att fotografera ibland.

Likes

Comments

Hej fina ni!

Hörrni, förlåt. Jag är verkligen dålig på det här.. Senaste veckorna har för min del bestått av stress, prestationsångest och känsla av att inte vara tillräcklig. Slitit röven av mig, suttit och jobbat till efter tolvslaget på natten med uppgifter, gymnasiearbetet. Konsekvenserna av detta har varit sömnbrist, taskigt humör, nätter när jag inte kunnat sova då mina tankar bara snurrar runt i skallen. Samtidigt är jag ändå den personen som vill vara alla till lags, se till att de jag bryr mig om mår bra. För då mår även jag bra. Men det har varit svårt att alltid vara glad och skrattig som jag annars alltid är. Vet inte sist jag var helt utvilad innan denna helg, det var väl någon gång i augusti kanske? Jag sätter alldeles för mycket press på mig själv, verkligen något jag ska försöka bli bättre på att inte göra.

Så, jag tog denna helg fri från allt som har med skolan att göra. Ni anar inte hur skönt det har varit. Jag har mått bra, träffat syrran och hennes kille, bakat knäck, gjort pepparkakor och tittat på film med mamma. Jag har även hunnit tänka en del, vilket har varit skönt. Kunnat gå igenom de senaste månaderna och tiden som kommer att komma nu framöver. Jag har sett fram emot mitt sista år på gymnasiet så himla länge, men inte fan var det någon som berättade att det var så himla psykiskt påfrestande. Men det kanske det inte heller är för alla..

Imorgon bär det av mot skolan igen, sista måndagen denna termin! Ska sitta med min handledare och gå igenom mitt gymnasiearbete en gång för alla. På tisdag har jag en lektion på förmiddagen och resten av dagen har jag ledigt på grund av att jag ska till Stockholm med en himla fin vän. Stannar över natten och är tillbaka i Örebro runt 12 igen dagen efter, och jag börjar inte förrän 12:30/13 någonstans, så behövde inte ta ledigt då i alla fall! Och efter onsdag har jag jullov! Det ska bli så otroligt skönt att komma iväg från Örebro/Hallsberg om så bara för en dag, för fy vad jag är trött på samma sak dag ut och dag in. För att inte tala om hur skönt det ska bli med jullov! Herregud, vad jag ska njuta.

Med detta sagt, ska jag göra en kopp varm choklad och titta på en film. Jag vet inte vilken, men det visar sig.

Hoppas ni mår bra, kram.

Jag har verkligen, trots snön, NOLL julkänsla? Men fint är det ändå.

Likes

Comments

Hej fina ni!

Hoppas ni haft en fin fredag!

Fick reda på för någon timme sen att jag är ledig på måndag! Tagga långhelg! Saaatan va skönt, det kunde inte kommit lägligare. Denna vecka har mitt mående verkligen varit upp och ner. Började veckan stressad som ett as pga alla uppgifter som ska in och allt till gymnasiearbetet. Tisdagen fortsatte på samma sätt men i onsdags vände det.. Av ingen anledning, egentligen? Jag kände mig så lugn, inte stressad alls, vilket jag fortfarande inte känner att jag är. Sen däckade jag vid 21 på onsdagskvällen och sov i 10 timmar. SÅ skönt. Men skulle skriva klart mina referenser till gymnasiearbetet till dagen därpå, det hände ju uppenbarligen inte.. Men jag är äntligen klar med de satans referenserna! I helgen blir det att göra gymnasiearbete som om livet hänger på det. (Det gör det ju.. nästan! Haha). Det ska nämligen vara så klart som möjligt på torsdag, så jag kan gå upp för opponering efter jullovet, vilket nästan exakt, är om en månad. Så jag tackar mina lärare för att jag får en extra dag att jobba med alla uppgifter jag har!

Annars, då? Igår träffade jag min bästa vän, snackade om allt som hänt på de veckorna vi inte setts, fikat och drog en sväng till DollarStore. Så himla mys. Så tacksam att jag har en vän som honom! Och efter studenten försvinner han förmodligen till Linköping och pluggar där i 5 år.. Kommer vara konstigt att han inte ha möjligheten att gå upp en gata och säga hej. Men det är långt kvar! Intalar jag mig, åtminstone.

Idag var det som vanligt skola, engelska, religion och webbutveckling. Shit, webbutveckling är utan tvekan den roligaste kursen. Just nu håller vi på att göra våra egna hemsidor vilket är grymt kul! Får se om det är det jag gör om några år.. Vem vet?

Efter skolan gick jag av tåget i Kumla då mamma var där, handlade på Ica maxi och åkte hem haha! Lite skönt att handla i en annan butik men fan inte en fredagseftermiddag.

När vi kom hem blev det smörgåstårta till middag (mums) och en bakelse till efterrätt och om 3 minuter börjar Idol-finalen jag nästan slaviskt kommer följa. Ja, förutom reklamen då.

Ni får ha en helt underbar fredagskväll!

Kram!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj hjärtan!

Hoppas ni mår bra och har haft en bra dag!

Själv mår jag super och har haft en så underbart mysig dag! Sitter nu och tittar på Så mycket bättre efter en fin dag i Örebro med Emma. Tänkte köpa lite julklappar men.. Blev en julklapp i förväg till mammsen (så hon kan pynta lite hihi) och godis från nya Hemmakväll i stan. Så.. Ja. Det gick som det gick!

Igår var det fredag! SÅ skönt! Men när jag väl var hemma kunde jag ändå inte släppa skolan.. Skrev lite på en uppgift när jag kom hem, lagade mat, började titta på Idol vid 20, samtidigt som jag fortsatte på uppgiften.. Missade hela finalen för att jag var så inne i att jobba hahah.. Lyckat. Skrev mitt sista ord på religionen vid 01:20. Detta, om något, beskriver hur mycket stress jag känner för skolan just nu. Ikväll är inget undantag.

Imorgon, ska jag precis som idag, släppa skolan för några timmar och gå på julskyltning! Är så himla taggad. Nästan mest på att inte behöva tänka på skolan.

Nä, hörrni. Ska titta klart på Så mycket bättre och plugga lite mer.

Kram på er, och ha en fin lördagskväll.

Likes

Comments

Hej fina ni!

Hoppas det är bra med er, med mig är det jättebra!

Men hörrni! Det är ju sinnes vad tiden har gått fort.. Det är december imorgon? Och alla deadlines på alla uppgifter närmar sig och örfilar mig. Det är sååå mycket nu i skolan.. Gymnasiearbete, religion, svenska, webbutveckling.. För att nämna några.. Är sjukt trött varenda dag när jag kommit hem men har liksom inget val än att plugga till typ 22.. Och att veckorna flyger förbi gör ju inget bättre! Det var ju för tusan måndags igår ju..

En lite roligare sak är ju att jag beställt min studentmössa!! AAAH, det är sååå sjukt! Vi hade mössprovning med ABC-gruppen igår vilket var himla kul! Det blev lite för verkligt lite för snabbt.. Designade min studentmössa och la min order där, och vi kan ändra beställningen i 2 veckor framåt men jag tror nog jag är klar med designen! Den är så otroligt fin, vill ha den nunuNU! Men det är en gruppbeställning för alla treor på skolan så vet inte riktigt när den kommer, början på februari? Ni får se den när den kommer, hihihi, så jävlig är jag ;) Letar redan nu runt efter inspiration till studentklänning också, om ni har tips får ni hemskt gärna ge mig dem!

Första advent i helgen också! Tänkte börja julpynta då men.. Jag kunde inte hålla mig så mycket längre så jag tjuvstartade med en liten tomte i fönstret igår.. Älskar julen. Det är så mysigt! När jag får tid över ska jag försöka julbaka lite. Annat än pepparkakor, det vill säga. Jag har aldrig gjort egen knäck faktiskt, så tänkte försöka mig på det! Så är det julskyltning på byn på söndag! Ska rulla ut från Coop med all julmat i magen. Shit, jag lever verkligen för julen.

Tiden bara flög iväg nu, det blir väl så när man har kul? Jag ska dyka in i en religionsuppgift, så vi får höras snart igen! Ha det fint tills dess, önskar er en underbar fredag imorgon.

Kram!

Har ni testat Geographer? Om inte, checka mitt förra inlägg för att få reda på vad det är jag snackar om!

Likes

Comments

Haalloj!

Hoppas det är bra med er, med mig är det absolut bättre än det varit innan.

måndagar börjar jag kvart i tolv, så jag började dagen med att göra plättar, när jag ändå hade tiden! Får nästan börja varje måndag och onsdag (börjar halv ett då) såhär! Var det näst bästa idag.

Det bästa idag var att jag numera är en del av Geographer UF! Är efter idag företagets.. ja, allt i allo typ? Enda anledningen att jag är en del av det är för UF-mässan i mars, men å andra sidan har jag varit med och kommit med konstruktiv kritik, och bakat (Kanske bara är därför jag är med..?). Skämt å sido, är glad att jag får vara med! Gillar verkligen spelet!

För er som är intresserade av spelet finnes det på AppStore, sök på "Geographer" så hittar ni det! Det går ut på att i princip upptäcka världen. Man blir slumpad till en plats i världen och 4 alternativ att gissa på, och om man gissar rätt får du ett poäng och slumpas vidare. Tycker absolut ni ska ge det en chans i vilket fall!

Isak och jag gick på stan efter skolan i väntan på tåget och väl hemma började jag baka haha! (Chockerande, jag vet) Blev lite muffins som jag kommer ta med till crew:et på Geographer, hahah! Nämen, vi ska ha ett litet möte imorgon och Isak frågade så gulligt "kan du inte snälla baka något den här veckan?" och jag hade tid över, så varför inte!

Har även hunnit äta middag och resten av kvällen kommer jag göra lite uppgifter. Hoppas ni får en underbar fortsättning på denna dag.

Kram!

Ps, är ni intresserade av att följa Geographer på sociala medier är namnet...

Instagram - Thegeographerapp

Twitter - Geographer_app

Facebook - Geographer

Likes

Comments

Blogga.. Det var nog inte riktigt min grej..

Hej på er!

Hoppas ni mår bra! Det var ju ett tag sedan sist (sorry..).

De senaste veckorna har varit väldigt.. Skumma. Mitt humör har varit en berg och dalbana och har bara varit stressad. Men på något sätt.. Mitt i allt detta, ändå känt att jag mått bra? Det låter ju konstigt när jag försöker förklara det till och med.

Under tiden jag inte bloggat har jag träffat en vän över en fika, bakat (är självutnämnd expert på hallongrottor) och gått i skolan. Har verkligen inte haft ork till så mycket, har varit så himla trött. Det har även varit alla helgons dag och farsdag. Har varit riktigt jobbigt, då min pappa inte längre finns med oss. Vid alla helgons dag åkte syrran, mamma och jag till graven och tände ljus, som många andra. Det kommer aldrig bli lätt.

Igår bakade jag lite marknadsnougat, främst till mamma då hon älskar det. Halv burken har ju gått åt redan.. Själv är jag inte något större fan av det, men det blev helt okej! Idag vaknade jag upp till typ en halv decimeter snö.. SÅ mysigt! Får hoppas det blir lite till jul dock..

Jag ska försöka skriva lite mer här, det är faktiskt himla avkopplande. Om inte annat bra att få lite ur sig!

Resten av kvällen kommer bestå av mycket lyssnande på musik men även något avsnitt av Dexter.

Vi höres i nästa inlägg, kram!

Likes

Comments

Sista veckodagen på mitt allra sista höstlov någonsin.. Konstig känsla.

Hej på er!

Fredag idag! Har inte hunnit med så mycket idag, fortsatt redigera bilder och även skrivit lite på en uppgift i religionen. tråkigt att det är sista dagen på lovet, kan gärna ta någon vecka till! Det har ju gått så otroligt snabbt ju!

När jag var och handlade förut så hittade jag ÄNTLIGEN Nocco skumtomte! Väntat i ett år och den är så värd att vänta på! Hamnade i himlen direkt. Dock är Caribbean fortfarande den godaste av dem alla.

Har verkligen inget mer att säga, så tänkte tipsa om 2 favoritlåtar just nu!

Resten av dagen får vi se vad som händer. Jag har 2 saker kvar att baka till gymnasiearbetet sen är det praktiska nästan KLART! Får se ifall jag tar det idag eller imorgon. Om jag känner mig rätt blir det väl båda imorgon..

Nä, nu ska jag fortsätta på religionen! Hoppas resten av denna fredag blir underbar.

Kram på er!

Likes

Comments

​​​​​​​​​​​​​​​​​Halloj!

Idag är jag så otroligt trött, även fast jag fick lovets första (och efterlängtade) sovmorgon. Jag började inte min dag förrän vid 12.. Det var helt klart värt det dock.

Jag var ute ur hemmet vid 13 och åkte till Dollarstore för att handla lite till mitt gymnasiearbete. Har inte skrivit om det innan, men gör en receptbok (kan berätta mer i ett annat inlägg?), så köpte lite muffinsformar bara. Efter det handlade jag och mamma lite för att sen åka hem och börja baka. Det som stod på schemat idag var kladdmuffins och blåbärsmuffins, och jag hoppas dem blev bra, har faktiskt inte smakat på dom än haha!

Efter jag städat undan den röra jag ställde till med i köket fotade jag muffinsen och har sedan dess suttit och redigerat dom bilderna. Älskar att redigera men.. i små mängder.. När det är mer än 20 är det endast drygt.. Mvh en tjej som suttit minst 13h totalt med redigering. MEN, det blir bra i slutändan.

Igår träffade jag David som ni vet (om ni läst innan det vill säga..) och det var så himla kul! Nu har det gått flera veckor sen vi sågs sist och fanns mycket att prata om. Hamnade även i konstiga diskussioner, som bara vi kan lyckas med. Så det var i stort sett allt vi gjorde, var himla skönt med en lugn eftermiddag med ens bästa vän, man kan ju inte begära så mycket mer!

Just nu smälter jag maten och redigerar mer bilder (shocking right), men tänkte mest kika in här och säga hej.

Hoppas ni har det bra! Kram så länge.

Likes

Comments

I första inlägget nämnde jag att jag går det estetiska programmet på IT-Gymnasiet i Örebro, så jag tänkte i detta inlägg berätta lite om varför och mina tankar kring skolan överlag, för, varför inte?

Gymnasievalet var en väldigt ångestfylld period i mitt liv. Det fanns så otroligt stort utbud på både skolor och program, vad skulle jag välja? Man har ju hört att detta val är viktigt, då det "avgör hela ens framtid", att det är bra att ha en stabil grund för arbetslivet.

Mina tankar kring att välja estet på gymnasiet började nog när min kusin kommenterade en bild på min Instagram där hon sa att jag var kreativ och att det var något jag skulle jobba vidare på, i korta drag. Innan gymnasievalet hade man ju hört miljontals fördomar om det estetiska programmet. Att det inte är en bra utbildning, att det inte är någon bra grund för framtiden. Dels var det dom förutfattade meningarna som var fastbrända i skallen på mig och dels att jag själv inte uppfattade mig som så kreativ att jag skulle "passa in".

Pratade även om gymnasievalet med min syster och hennes kille, där slutsatsen var "välj något du tycker är kul att göra i 3 år, något du står ut med". Det roligaste jag visste då var foto, och för att kolla in hur det skulle kännas att vara fotoelev på ITG, ansökte jag om att vara elev för en dag.

Efter att ha varit elev för en dag på ITG kändes det bra, jag var nästan säker. Maten var bra, lärarna var rättvisa och kunde sitt, det var bra kommunikation mellan elever och lärare. Det var iallafall min uppfattning. Alléskolan hade jag varit på tillräckligt mycket för att veta att det var en otroligt bra skola, men var såklart där på öppet hus ändå.

När antagningarna publicerats gick jag in och tittade. Jag började gråta. Jag hade kommit in! Om 2 månader skulle jag börja på min drömutbildning, i Örebro och hela mitt liv skulle förändras och jag kände plötsligt hopp. Rädslan och ångesten byttes till förväntan.

Hela mitt första år var underbart. Jag fick fota och utforska min kreativitet.

Mitt andra år var jag trött på skolan överlag, trött på att fota, det var inget jag längre kunde tänka mig att jobba med i framtiden. Men vi hade mer kreativa ämnen, så som medieproduktion där vi fick göra reklam, affischer och göra våra egna kortfilmer, vilket var det roligaste ämnet det året. (Jag läste även mitt livs sista matte på denna skolan detta år! Underbar känsla).

I år, mitt sista år, har jag inte jättemycket tills övers för att fota. Det är kul men det absolut inget jag längre vill jobba med på samma sätt som jag ville när jag sökte till skolan. Jag läser i år kurserna webbutveckling och gränssnittsdesign vilket, utan tvekan, är det roligaste. Speciellt webbutveckling där vi får göra egna hemsidor.

Jag ångrar mitt val lite grann, faktiskt, men tror inte jag kunde valt något bättre än detta ändå. Har träffat så många otroligt underbara människor på denna skola, och det är verkligen tack vare dem som skolan blir lättare.

Skolan överlag är helt okej. Enda som jag faktiskt kan klaga på är maten. Den är så fruktansvärd och mer ofta än sällan går man hungrig tills man är hemma. Självklart är det vårt val om vi äter eller inte, men är väl ändå skolan som måste se till att alla elever kan äta maten? Och tro mig, vi har klagat. Jag måste ha haft himla tur den dagen jag var elev för en dag..

För att sammanfatta detta inlägg, jag gjorde det jag tänkte skulle vara kul i 3 år. Estet ger en vettig utbildning, det är även högskoleförberedande, så jag har behörighet att plugga vidare om jag vill det. Kom ihåg att detta är 3 år av ditt liv, man kommer alltid kunna omskola sig när man blir äldre.

Likes

Comments


Redan november?? Är det okej att börja sjunga julsånger snart eller?! Är så himla taggad!

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit bra, önskar jag kunde säga det i alla fall. Jag vaknade runt 3, pigg, somnade om efter ett tag för att sen vakna igen vid 06 och kände att nej, det är ingen idé jag försöker somna om igen. Så jag har sedan dess hunnit jobba lite på några uppgifter, duschat och nu sitter jag och äter frukost. Ganska skönt faktiskt? Vilken unge skulle säga att det var skönt att vakna tidigt för att sen plugga på ett lov? Jag, tydligen.

Igår gjorde jag inte överdrivet mycket, åkte med mamma och handlade, gick till apoteket för att byta min läkeörhängen (tog hål i öronen för 6 veckor sen), åkte hem och åt lunch. Efter lunchen tog jag en promenad, och fy, vad skönt det var. Bästa på hela dagen skulle jag säga.

Idag ska jag träffa min bästa vän David. Vi har inte setts på flera veckor nu?? Eller jag träffade honom igår på Ica, MEN innan det har det gått himla lång tid. Ändå bor han gatan ovanför mig. Vi ska iallafall ses efter lunch någon gång, så får vi se vad som händer.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt te. Kram på er.

Från promenaden igår, HUR fint? Är så glad att jag bor så nära ett elljuspår! Bjuder på en bild på mig också, sminket blev så bra igår? Så nöjd.

Likes

Comments

Det första inlägget är ju alltid svårast.. Men bloggade lite här i somras men det varade i ungefär 3 inlägg och hade egentligen noll motivation. Så vad har ändras från då tills nu, kanske du tänker? Ja, förutom sommar till höst så har jag gått i tankarna om jag ska börja skriva här igen! (Det är väl mest Becca's förtjänst att jag börjar igen dock..).

För att summera mig i någon rad, så är jag en 18 år gammal (ung?) tjej som njuter av livet på bästa sätt genom att baka, umgås med vänner, sminka och lyssna på musik! Och om du mot förmodan inte såg mitt namn högst upp på bloggen så lystrar jag till Jennifer Simonsson.

Det var väl i stort sett jag i ett nötskal. Får ju inte glömma att jag älskar katter heller! Då och då fotar jag också.

Till utbildning så går jag mitt sista år på IT-Gymnasiet i Örebro med inriktning Estet - Design. Gymnasiearbetet är i full gång och det kommer ni nog få läsa en del om här. När jag startade denna bloggen i somras tänkte jag att det skulle vara kul att följa mig hela vägen till studenten, men det gick ju som det gick om man säger så! Men nu ska jag nog hålla bloggen igång! (Peppar, peppar, ta i trä..)

Det var nog hela summeringen! Ni lär ju såklart få reda på mer allt eftersom, men detta är nog en himla bra grund om jag får säga det själv.

Tack och hej så länge!

Likes

Comments

Instagram@jennifersimonsson