Jag känner verkligen att jag mått skit nu ett tag. Men helt ärligt jag ska verkligen ta tag i saker och ting. Det jag gör om dagarna är o lata mig och ta hand o Freja då såklart. Jag förtjänar faktiskt att å bra, och det går på bättringsvägen. jag håller på med körkortet, så jag hoppas verkligen att jag fixar det innan sommarn. Så att vi kan åka nånstans och hyra stuga, hade varit så kul.

Ni kanske undrar hur har jag hunnit med allt?

Ja jag vet knappt själv om jag säger så.

Jag blev gravid den 11 december 2016 och i juni 2017 tog jag studenten och skaffade jobb i juli. i augusti kunde jag inte jobba mera då jag hade såna värkar. Den 8e september åker vi in till förlossningen för misstänkt vattenavgång. fick åka hem och fira min födelsedag dagen efter. Jag kommer så väl ihåg den dagen för pappa, mamma och mina syskon kom och firade mig. Mamma hjälpte oss att packa om väskan till Freja och oss. och efter det åk dem, sedan hade jag såna himla värkar att vi fick lov att åka in till förlossningen.

När vi kom in fick jag tabletter mot värken och sedan blev vi skickade till patienthotellet. Vi hade inte direkt ätit något på hela dagen, så vi var självklart jättehungriga. Det var kväll så allt på sjukhuset var stängt, då vi åkte till sibylla och jag köpte en kycklingburgare och Marcus en hamburgare. När vi kom tillbaka så ringde min moster Josefine och frågade hur det var osv. Sedan minns jag så väl att jag gick in i duschen minst tio gånger.


Fortsättningen får ni imorgon!

Freja och jag har faktiskt inte gjort något idag utom att kolla film och hämtat datorn.


Nu ska vi försöka natta Freja... hon vill verkligen inte sova idag.


Tack för att just du tittade in!

Sov gott

Likes

Comments

Detta är alltså mitt första inlägg sedan 2015.

Jag vill börja med att säga hej och välkomna ska ni vara.

Detta är en blogg som jag kommer att uppdatera lite sådär ibland när jag känner för det!

Det är så att jag bor inte hemma längre. Jag bor tillsammans i en lägenhet i karlstad me mn sambo Marcus, våran dotter Freja och våran hund Trulz. Jag har bott här sedan september 2016. Så jag ha alltså bott här ett tag.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva! Jag har en youtube kanal där heter jag Jennifer Savolainen. Jag är inte så aktiv där då det hänt en del. Men sen har jag min offentliga snapchat där heter jag jsavvo. Så där kan jag uppdatera mera. Men jag har inte uppdaterat nu på ett tag. Jag kommer säkert igång med det snart igen. Ni kan nå mig på gmail som är jennifershotmail98@gmail.com om ni skulle vilja höra av er där. Har även intagram då jag heter jennifersavvo98 och familjen_savolinen_forsberg.

Ni får som sagt ställa lite frågor och så om ni vill!

Jag kommer förmodligen skriva ikväll mera om vad jag har gjort på dagen!

Slänger även in en bild på freja och en bild på mig och Marcus här nedan!

Kram på er så hörs vi!

Likes

Comments