What's in my makeup bag?

I min sminkväska finns det en djungel utav diverse skönhetsprodukter. Och i veckan efter lite shopping och uthämtade pressutskick var jag tvungen att köpa en ny och framförallt rymligare sminkväska då min andra blev alldeles för liten för att rymma alla mina favoriter. För den som undrar så kommer denna sminkväska från Åhléns och kostar 169 kr.

Låt oss kolla igenom innehållet!

Här har vi några utav mina sminkborstar. Längst till vänster har vi veteranen. Tog denna puderborsten av mamma för fleeeera år sedan och har ingen aning om vart den kommer ifrån. Den helsvarta penseln kommer från Make Up Store (nr. 340) och den använder jag till bland annat blush och contouring. Till höger om den har vi en blender borste från Åhlens som verkligen är superbra (och dessutom på rea för tillfället). Slutligen så har vi en halvtaskig eyeshadow borste från H&M som jag köpte för läänge sedan, typ då man tyckte att det var supersnyggt att sätta massor av vit ögonskugga i ögonvrån. Denna använder jag bara till att lägga highlighter under ögonbrynen för att slippa få det på fingrarna.

Här har vi en blandad kompott med bland annat en ögonskuggspalett med namnet The Nudes från Maybelline. Ögonskuggan näst längst upp till höger är min favorit och skulle gärna vilja att den fanns att köpa i fullsize. En bronzer från L'Oréal Paris som jag inte använder allt för ofta, men den är bra att ha med sig. Min nyinköpta blush power från Make Up Store och deras aqua cooling powder. Till sist har vi ett transparent puder från Lumene.

Efter att ha rensat mascaror vid mitt sminkväskbyte så har jag trappat ner från sju mascaror till tre. Måste verkligen bli bättre på att kasta bort de som är slut haha.. Nåja den första mascaran heter Miss Manga Punky mascara och den är verkligen ingen favorit, egentligen hatar jag den utav hela mitt hjärta, då den gör att man får ihop klumpade fransar som ser ut som spindelben om man använder bara den alltså.. Jag använder därför den tillsammans med en utav de två nedre; Dream Volume mascara från Viva La Diva och min absoluta favorit The One mascara från Oriflame då ger väldigt separerade fransar. Jag kombinerar därför Miss Manga med en utav dessa två för att få ögonfransarna precis som jag vill ha dem - volym, längd men ändå markerade.

________________

Alla tre mascaror är pressutskick.

Denna bild är mest till för att visa de olika borstarna. Ser ni hur mycket produkt Miss Manga Punky har på borsten jämförelse med de andra två?

Baby skin - Cool rose från Maybelline använder jag till att smörja in ansiktet med, inga konstigheter. Denna foundation från Lumene är seriöst den bästa jag någonsin provat. Den ger ett matt, täckande och samtidigt naturligt utseende och jag är helt förälskad. Kommer nog aldrig byta bort denna. Lumenes eyeshadow primer använder jag bara då jag ska på festligheter då jag tycker att ögonskuggorna blir så intensiva samt att jag inte brukar behöva primer för att ögonskuggan ska sitta där den ska hela dagen. Sist men inte minst så är Carmex läppbalsam det bästa jag har provat. Har dessa små burkar över allt, i bilen, i rummet, i jackan, väskan.. Ja ni fattar.

Läppstift är något jag inte använder så ofta även om jag tycker att det är supersnyggt, men dessa är mina favoriter: två matta nyanser från Viva La Diva (vet tyvärr inte vad de heter) och L'Oréal Paris nr 235 som brukar kallas Kylie Jenners läppstift.

Till sist så har vi lite nödvändigheter, en deo, en underbar parfym från Escada - Magnetism och en pincett.

_______________

Har du något "måste" i sminkväskan?

  • Smink

Gillar

Kommentarer

bodenbynight
bodenbynight,
Haha, jag måste fixa en sminkväska. Jag har allt i olika ica-påsar X-( X-( Blor nyfiken på "The One" !
nouw.com/bodenbynight
info,
Många fina produkter! Mitt sminkmåste just nu än Lumenes Longwear Blur Foundation. Lumene är verkligen GRYMMA på basprodukter och jag älskar att de inte testar på djur heller. Heja!
sofiamilk.se