Viktor & Rolf - BonBon

Viktor & Rolfs parfym Bonbon kunde jag inte låta bli att köpa då jag var i Stockholm för någon vecka sedan. Jag har kollat in den hur länge som helst, ända sedan jag var i Polen för över ett år sedan tror jag.. och äntligen är den min! Bonbon blir ofta beskriven som en karamellsensation och det håller jag verkligen med om. Doften är söt och fruktig med en hint av karamell. Magiskt!

Hur som helst, innan vi börjar prata om själva doften så måste vi ta en minut och kolla in flaskan. Den är hallonrosa och ser ut som en rosett. Så himla vacker och feminin! Jag vet inte hur många gånger jag kommit på mig själv att slänga ett extra ögonkast på den haha.

Bonbon har en toppnot av mandarin, apelsin som ger karamellen sin fruktiga karaktär och persika. Hjärtnoten avslöjar karamellen där den är som tydligast, jasmin och apelsinblomma som har en väldigt söt smak. Och basnoterna har en djupare träigare ton av cederträ, sandelträ, amber och guaiac.

​Dessa bilder är tagna med min nya kamera som jag fick utav Fredrik. Tack så sjukt mycket, jag är supernöjd! <3

  • Parfym

Gillar

Kommentarer

bodenbynight
bodenbynight,
Viktor and Rolf Flowerbomb Intenso är min favorit. Luktar mycket godare än vanliga flowerbomb men såååå dyr 😟 Har inte luktat på den här, måste leta rätt på den i butik och ta mig en sniff!
nouw.com/bodenbynight
jennifersbeauty
jennifersbeauty,
Vanliga flowerbomb har man hört mycket om men inte Intenso.. Hmm jag måste nog ta mej en sniff på den!
nouw.com/jennifersbeauty