The Body Shop - Pinita Colada

Innan produktrecensionen vill jag bara säga ett stort grattis till alla som tar studenten och lite snabbt dela med mig av en liten livs-uppdatering i både med och motgång.

  • Jag är nu helt klar med skolan och ska fara och kolla på mina "nya" klasskompisars bal idag, vilket ska bli superkul!
  • Jag har börjat jobba på Kicks i grannstaden och trivs utmärkt! Det är så sjukt kul och jag får verkligen lära mig något nytt varje dag och utmana mig själv. Där kommer jag vara över sommaren och förhoppningsvis ännu längre. Håller tummar och tår!
  • Jag blev erbjuden att hjälpa till på ett större event för OPI i Stockholm för någon månad sedan vilket är så himla stort för mig! Jag kan knappt förstå det själv! Det känns som att alla timmar jag lagt ner på mina naglar i nagelrummet har gett ett resultat och jag är så stolt över mig själv. Outfiten till eventet är inköpt, flygbiljetten är betald och hotellrummet är bokat. Dagarna innan eventet är blir allt färre och sen blir det pilotstrejk och alla flyg ställs in. Förkrossande, minst sagt! Så sur, arg och ledsen då jag längtat så mycket efter att träffa Ida och Miriam, få hjälpa Ulrika och Jovana med att lacka naglar på eventet, se alla nyheter och prata med andra som är lika intresserade av nagellack som mig själv. Men det går inte att göra något åt det. Förhoppningsvis kommer jag få samma möjlighet fler gånger.

________________________


Piñita Colada från The Body Shop, kan det vara en utav de mest hypade kollektionerna månntro? Detta är iallafall en kollektion som jag har sett överallt på alla sociala medier. Kan ni tänka er vilken lycka det var att hitta dessa i brevlådan bara någon dag senare? Helt obeskrivligt, jag är så tacksam!

Jag har i vilket fall som helst hållit på den här kollektionen någon vecka, just för att jag vill prova alla produkterna och verkligen kunna berätta mer om hur de känns på huden och hur doften är.

Temat på denna kollektion är nog ganska så lätt att gissa sig till - Piña Colada, Karibien och såklart cocos och ananas. Bläddra ner för att läsa mer om varje produkt.

Body Butter är en klassiker från TBS produktsortiment. Det är en fetare kroppslotion som ger fukt upp till 24 timmar. Jag är inte allt för mycket för body butters på sommaren då de känns alldeles för feta i värmen och därför har en tendens att kladda. Men under vintern är dessa en räddare i nöden för alla med torr hy. Pris: 185 kr.

Body Sorbet är min favorit i kollektionen. Den är lätt, svalkande och inte alls lika fet som body buttern vilket jag verkligen ser som ett stort plus nu på sommaren. Doften håller dessutom länge utan att bli stark och intensiv. Pris: 165 kr.

Shower Gel är en riktigt rolig idé tycker jag! Den typiska duschkräms-doften är ett minne blott med denna goding. Så fräsch och mumsig! Pris: 85 kr.

Body Scrub är en väldigt fin scrub som innehåller äkta riven kokosnöt. Denna produkt gör huden mjuk och len utan att riva och tar dessutom bort döda hudceller.  Pris: 225 kr.

Gillar

Kommentarer