Sommarevent hos LUSH

Hej kära bloggläsare! I onsdags spenderade jag några timmar med Anna Munkhammar (länk till hennes blogg HÄR) och Emma Åström på ett litet sommarevent som LUSH höll i. Verkligen superkul att träffa Anna igen, det är nämligen en liten "ett-års-reunion" för oss då vi träffades för första gången på just ett LUSH event för nästan exakt ett år sedan..! Hoppas det inte tar ännu ett år för oss att få till att träffas igen haha!

De färska ansiktsmaskerna är en utan LUSH storsäljare, de tillverkas för hand varje vecka med en blandning av frukter, smör och eteriska oljor. De innehåller inget konserveringsmedel och har en hållbarhet på 28 dagar när den förvaras svalt i kylskåp.

- Foto av Anna Munkhammar -

Under eventet fick vi prova ett flertal produkter som vi fick med oss hem i goodiebagen. Bland annat en superhärlig scrub som de visade upp genom att peela våra händer och sedan smorde de in oss så att våra händer var lena som barnrumpor för att citera Anna, haha!

Här luktar Emma på tvålen "Maypole" som doftar en aning pepparmint.

"Ibland behöver inte saker verka vettiga; som denna beroendeframkallande pepparminttvål. En fräsch och mintig hy är bara en midsommardans bort." - LUSH.

Denna knot wrap är massor större än scarfarna som jag kommer berätta om lite längre ner.. Detta färggranna tygstycke är inte gjort på bomull, nejnej! Denna knot-wrap är tillverkad av återvunnet material från 6 stycken 500ml plastflaskor, det kan man inte tro eller hur?! Denna teknik kallas för greenspun. Man kan använda denna till att slå in presenter, som en strandfilt och vissa knyter den på olika sätt får att kunna ha den som en klänning, kjol och alla möjliga andra klädesplagg.

- Foto av Anna Munkhammar -

Efter peelade händer, en genomgång av solskydd och knotwraps, samt peelande av läpparna så var vi redo för att prova Lush sminkkollektion som är döpt efter olika känslor som färgen frambringar. Kraft, beslutsam, självsäker och sprudlande är bara några utav läppstiften som finns i Lush sortiment.

Innan vi skulle börja bege oss hem tog vi en liten gruppbild på oss och de fina och originella goodiebagarna vi fick med oss (och nej, Anna är inte sådär kort, hon hukar sig, haha!). Dessa knot-wraps är unika upptvättade och lagade vintage scarfar som kan användas som både paketinslagning, till håret, som en accessoar på en handväska och de större går även att knyta klänningar av!

Det finns även knot-wraps som är tillverkade av tyg från Re-Wrap, ett kvinnokooperativ i Mysore i Indien, som ger kvinnor möjligheten att tjäna sina egna pengar genom att använda sina traditionella handbroderikunskaper till modern design, ifall du är intresserad av att veta mer kan du läsa mer om detta på Lush hemsida.

________________________

Stort tack till LUSH för inbjudan, ett trevligt event och de fina produkterna!

  • Event

Gillar

Kommentarer

Linn
,
Vad heter företaget som skickar allt detta till dig? Din blogg är bäst btw!!
jennifersbeauty
jennifersbeauty,
Tack så mycket, vad kul att du gillar den! Det är olika pressbyråer som skickar ut produkter, men just de jag fick på eventet är från Lush 😊
nouw.com/jennifersbeauty