Skydda dig i solen +

Visst längtar vi alla efter den härligt varma sommarsolen? Det tror jag i alla fall att mina norrländska läsare längtar efter med tanke på det galna vädret som varit den sista tiden. Starka vindar, skyfall med regn som kan liknas med en öppen vattenkran och ett enormt antal nedblåsta träd i skogarna och över bilvägar.

Trots att solen inte tittat fram varenda dag så passar man ju såklart på då solen skiner, men då gäller det också att skyddar sig mot solens farliga strålar! Dels för att huden kan skadas och åldras i förtid men även för att man kan få hudcancer.

Yves Rocher har tagit fram ett gäng helt nya produkter med härliga konsistenser som kan användas före, under och efter solexponering. Allt för att skydda din hud så bra som möjligt under hela dagen. De rekommenderar att man följer dessa tre steg för att få så bra och hållbart skydd som möjligt samtidigt som brännan du får ska hålla länge:

Steg 1 - Före sol
Förbered huden ett par veckor innan solsäsong eller semester med Before Sun – Beautifying Mist Tan Activator för att bygga upp skyddet redan innan solexponering och få en vackrare, mer hållbar färg.
Steg 2 - Under sol
Better safe than sorry. Börja alltid med ett högt SPF-skydd de första dagarna då huden inte är van vid solen och därför är lite extra känslig. Vår nya serie har produkter med SPF 15, 20, 30 och 50+. Välj mellan olika härliga texturer; lotion, lätt spraylotion, osynlig spray eller olja.
Steg 3 - Efter sol
Behåll färgen längre genom att ta hand om huden efter solning. En efter-sol-produkt förlänger, fördjupar och framhäver hudens gyllene färg. Vi lanserar en kroppslotion, en fräsch och lätt ansiktscrème och om olyckan ändå är framme och du blir bränd i ansiktet har vi en svalkande och återfuktande Hydrogel SOS Mask som ger en omedelbart uppfräschande effekt

Gillar

Kommentarer