Pressvisning: OPI Starlight

I torsdags åkte jag och många andra skönhetsbloggare ner till Stockholm för att närvara vid OPIs pressvisning av julkollektionen Starlight. Just denna visning hölls på nattklubben Ambasedeur och där serverades det bubbel, chokladcupcakes och fyra olika snittar.

Denna kollektion kommer ut i november och innehåller hela 18 stycken lack med mycket skimmer, glitter och metalliska finishar. Färgerna är många silver, guld och rosé samt de mörkare färgerna som är grå, röd, blå och lila.

Ulrika presenterar kollektionens inspiration samt går igenom varje lack.

Olika förslag på vad man kan göra med nagellacken visades upp på en stor skärm. Jovana hade en ursnygg nailart som matchades med swarowski-smycken

I nagellacksbaren får flickorna sina naglar lackade med kollektionens gnistrande färger.

Här får Annica Englund sina naglar målade utav Elli från [email protected].

Starlight kollektionen kommer att se ut såhär i butik, bättre bild på lacken kommer inom kort.

Här finns det flera julklappsförslag som, beroende på förpackning, innehåller swarowski kristaller, ringar och metallic tattoos.

Som vanligt så släpper OPI ett All stars kit (förpackningarna i bakgrunden) med 10 minilack som har varit mest populära under året och just denna förpackning kommer att innehålla bland annat "Do you have this color in Stockholm". Hur kul är det inte att ett av lackerna som är inspirerade av Sverige har varit ett av de mest köpta!?

Förpackningen längst fram är ett kit med fyra färger från Starlights kollektionen.

Innehållet från den supersnygga och silverglittrande goodiebagen kommer upp inom kort!

____________________

Stort tack till Ulrika och Jovana som än en gång fixade ihop ett underbart event. Jag är så glad och tacksam över att få vara med!

  • Event

Gillar

Kommentarer

bodenbynight
bodenbynight,
Vad roligt! Ska bli spännande att se vad som var i påsen!
nouw.com/bodenbynight