Missat event och lyckorus

Som jag berättat tidigare i ett blogginlägg så missade jag OPIs stora bloggevent på grund av pilotstrejken som var. Jag var så ledsen, arg och förtvivlad - både dagen innan och den dag som eventet skulle äga rum. Av 52 veckor på ett år skulle det just vara dessa dagar som strejken skulle vara. Nog har man allt otur!

Men nu i efterhand är jag bara så glad att jag missade det just den här gången. Jag vill absolut inte låta dryg eller otacksam på något sätt, att gå på alla dessa event och framför allt bli erbjuden att hjälpa till på ett utav dem är nog bland det bästa jag har gjort och varit med om i hela mitt liv, men just den här gången fick jag på svart och vitt se hur många jag lärt känna tack vare dessa bloggevent och hur många det är som verkligen bryr sig om mig och vill att jag ska vara där.

Jag är så otroligt tacksam för allt jag fått vara med om, alla jag har träffat. Alla totala främlingar från helt andra städer som jag idag ser som nära vänner trots att man inte pratar varje dag. Under eventdagen fick jag så många fina meddelanden som berörde och värmde mitt hjärta något enormt! Ett jättefint sms av Ida, en superfin videohälsning från hon och Miriam som dessutom såg till att visa upp delar av eventet, massor med vänner som lade till mig på Snapchat för kunna live-rapportera pressvisningen och såklart många fina meddelanden på Instagram där folk tyckte att det var otroligt synd att jag inte kunde komma.

Jag är så glad över allt jag har fått vara med om, alla inbjudningar till eventen, alla produkter jag fått och framför allt är jag så glad över att jag fått lära känna så fina människor och skapa så många härliga minnen med dem. På eventen är alla verkligen lika mycket värda och alla går så bra ihop med alla. Det är en så otroligt häftig atmosfär där allt cirkulerar kring allas gemensamma intresse - skönhet.

Jag är så otroligt tacksam för att Ulrika mailade mig i mars 2014 och lät mig få möjligheten ta del utav allt detta, tänk så många minnen för livet jag gått miste om annars!

Det går verkligen inte att finna ord för hur tacksam jag är.

  • Event

Gillar

Kommentarer