Läppstiftspaletter från Loreal

L'Oréals senaste tillskott i sminkvärden är bland annat dessa läppstiftspaletter som finns i Color Riche serien. Vardera palett innehåller sex nyanser, en relativt stor spegel som täcker lockets insida samt en liten appliceringspensel. Tillsammans bildar alla dessa faktorer en väldigt smidig förpackning som passar perfekt att ha med sig i handväskan.

Nyanserna i de tre paletterna "Nude", "Glam" och "Red" kan användas på flera olika sätt. Antingen använder du färgerna var för sig, blandar olika nyanser för att få din helt egna färg eller varför inte använda läpprodukterna till att göra en ombre effekt på läpparna?

Appliceringspenseln tyckte jag var väldigt bra med tanke på att den är väldigt enkel att kontrollera. Med den får man till väldigt skarpa linjer och är även väldigt bra att blanda ut de olika nyanserna med. De mörkare färgerna i paletten hade bra pigmentering medan några utav de ljusare var mindre täckande.

Jag är i alla fall ett stort fan av denna palett-idé och hoppas att det kommer lanseras fler i lite knalligare och rosa nyanser.

"Nude", "Glam" och "Red".

Priset på dessa paletter ligger på 229 kr/st.


  • Smink

Gillar

Kommentarer