ILNP nagellack

ILNP är ett nagellacksmärke som jag följt från starten, åtminstone på Instagram. Men det är först nu som jag verkligen fått upp ögonen för deras lack och jag har sedan februari utökat min lilla samling till fem stycken. Dessa indie-nagellack blir ett allt större intresse för mig med alla olika färgkombinationer och effekter.

Ni som aldrig har hört talas om märket så är ILNP en förkortning av I Love Nail Polish (väldigt fyndigt, eller hur?) och är dessutom relativt nytt. Dessa nagellack är en beställningsvara och går alltså inte att få tag på till exempel Kicks eller Åhlens, vilket är enormt synd. Specialiteterna för ILNP är holohrafiska och multichroma nagellack.

Mega (S) - Dream Girl - Float On - Masquerade - Birefringence

De tre första lacken räknat från vänster till höger är holografiska lack. Dessa ger en regnbågsliknande effekt som mest visar sig soliga dagar i direkt solljus. På bilden kan man se en liten antydan till en regnbåge men de är så mycket finare i verkligheten, det kan jag lova! De två andra lacken går under kategorin duochrome/multichrome/ultrachrome. Dessa lack skiftar färg beroende på hur ljuset träffar dem och bästa ljuset för att se denna färgskiftning är vid indirekt solljus.

Priset för dessa lack ligger kring $10-$13 vilket är ungefär 100kr per styck.


Gillar

Kommentarer