Hårprodukter från L'Oréal

L'Oréal släpper nu en helt ny serie, Vitamino Color Aox, med hårvårdsprodukter som bekämpar det som förstör färgen i färgat hår. Många frisörer använder de första Aox produkterna som gör att färgat hår behåller sin nyans och inte mattas ned. Men att springa till frisören för att tvätta håret varje vecka är det inte så många som har tid eller råd att göra. Därför släpps nu dessa fyra hemmabruks-produkter som var och en har olika dofter och egenskaper. Bläddra ner för att få mer information om varje produkt.

Color corrector  |  Vitamino color soft cleanser  |  Color 10 in 1  |  Vitamino color fresh feel

Vitamino color soft cleanser är ett milt, sulfatfritt schampo som skyddar håret och gör att hårfärgen inte mattas ned. Den sulfat-fria formulan gör att orenheter från både hårbotten och hårstrån försvinner utan att nöta och torka ut håret. Då produkten är väldigt dryg så behöver en bara ta hälften av den vanliga mängden schampo. Denna har en fräsch blommig doft.

Pris: 189 kr.

Vitamino color fresh feel är en sulfatfri inpackning som doftar fruktigt med en mjuk mint-ton. Denna inpackning hjälper till att ge håret fyllighet samtidigt som det blir lätt att reda ut. Inpackningen används efter schampo och innan balsam för att all näring ska stanna kvar i hårstrået.

Pris: 189 kr.

Color corrector är färgkorrigerande crème som neutraliserar gula toner i blont hår. Man använder denna som en hårinpackning i blött/fuktigt hår som man sedan applicerar corrector crème i. Man låter denna verka 5-10 minuter innan håret sköljs noggrant, därefter kan man välja ifall man vill fortsätta med sin vanliga hårvårdsrutin. Denna måste jag säga har den godaste doften - bär. Helt underbar! Synd att man inte var blond då...

Pris: 189 kr.

Sist men inte minst så har vi Color 10 in 1. Detta är min favoritprodukt från detta pressutskick eftersom att det har så många egenskaper. Den skyddar och återfuktar färgat hår och gör att färgen blir jämnare. Den ger dessutom håret glans och smidighet vilket gör att man lättare kan reda ut håret. Motverkar försvagat hår, kluvna toppar och frissigt hår. Till sist så fungerar den även som värmeskydd. Kan det bli bättre? Denna doftar starkt av blommor och påminner mig ganska mycket om en utav mormors parfymer.

Pris: 189 kr.

____________________

Pressprodukter*

Gillar

Kommentarer