Foreo ansiktsrengöringsborstar

Hej på er, hoppas ni mår jättebra! För några veckor sedan fick jag hem några produkter från det svenska företaget Foreo som tillverkar jättefina, vibrerande och vattentäta ansiktsrengörringsborstar i icke-poröst och bakterieavstötande silikon. (Phu, det var mycket information i en och samma mening!)

De här borstarna har slagit världen med storm och syns nu mer i var och varannan tidning och även på alla möjliga sociala medier - och jag förstår verkligen varför!

Jag har varit en utav dem som varit lite skeptisk om hur en liten silikonmojäng kan ge så positiva reaktioner. Bloggare och youtubers har gett Foreos produkter så mycket beröm och jag kan inte annat än hålla med. Foreo Lunas rengöringsborstar är fantastiska!

Bläddra ner för att läsa ännu mer om dessa små filurer!

Här nedanför har vi i alla fall de två ljusrosa silikonapparaterna som förgyller min morgon och kväll, till vänster är Foreo Luna Mini II och till höger Foreo Luna Play som är rese/prova på varianten. Båda dessa är väldigt bekväma att hålla i och man störs inte det minsta utav att hålla i produkten då den är påslagen. Vibrationerna är så mjuka och skonsamma mot huden samtidigt som man känner att den rengör på djupet. Efter varje användning - morgon som kväll - känns huden len och mjuk.

På baksidan kan man se den största skillnaden mellan Foreo Luna Mini II och Foreo Luna Play, om man inte tänker på storleken och att FLM2 har en djuprengörande yta med silikonploppar, haha, är att Foreo Luna Mini II nämligen är uppladdningsbar med hjälp av en kort anslutningskabel som man kopplar till datorn. En timmes laddning räcker till ungefär fem månaders användning (!!!) Imponerande!

Prova på varianten Foreo Luna Play är som jag tidigare nämnde en prova på produkt, en slags introduktion till Foreo-världen och har en livslängd på ca 100 användningar innan den ska återvinnas.

Foreo har tagit fram två rengöringar till sina ansiktsrengöringsborstar, en för dagtid och en för kvällen. Ingredienserna är väldigt lyxiga med bland annat extrakt från bergamott och aprikos samt meteoritpulver, mer info om dessa finns under nästa bild.

Här ser ni de två rengöringarna, till vänster är Dagsrengöringen som har 95% naturliga ingredienser. Rengöringen innehåller bland annat probiotika som skyddar och ger näring, bergamott extrakt som ger huden lyster, mandarin extrakt som tonar huden och har en renande effekt samt aprikosextrakt som ger huden fukt och näring.

Kvällsrengöringen innehåller 97% naturliga ingredienser där Meteoritpulver, Moringa extrakt och mandelolja är de tre huvudpelarna, dessa hjälper till att bland annat rengöra huden på djupet samtidigt som den avgiftar huden från dagens föroreningar och återfuktar.

Slutligen vill jag bara säga att jag är positivt överraskad utav Foreos produkter. De gånger jag sovit hos min pojkvän och glömt min Luna Mini hemma känner jag mig inte alls lika ren i ansiktet trots noga rengöring. Skulle den gå sönder skulle jag inte tveka en sekund på att köpa en ny samma dag, verkligen en tiopoängare, rekommenderar!

Priser:

Foreo Luna Mini II - 1295 kr

Foreo Luna Play - 299 kr

Day Cleanser 100ml -295 kr

Night Cleanser 100ml -349 kr

________________________

Detta är ett pressutskick.

Gillar

Kommentarer

Anna Munkhammar,
Vad smart att det finns en liten variant om man vill prova på. Känns mer hygieniskt med silikon än andra borstar. Lätt att man försöker tvätta ansiktet med en borste som blivit skitig annars.
bodenbynight.se