ELVITAL EXTRAORDINARY CLAY

Hej på eralla, det var ett tag sedan sist jag lade upp något på bloggen! Jag harspenderat en vecka av lovet hos Fredriks släkt i Fäviken och direkt efter jagkommit hem har det varit fullt upp med att vara med kompisar, hjälpa till medatt riva köket och hinna träffa Gabriel som är hemma i Piteå. Men nu är alltsom vanligt igen!

Jag fick hem ett pressutskick utavL’Oréal Elvital för ett tag sedan med fyra stycken hårprodukter som äranpassade för personer med fetare hårbotten och som lätt får flottigt hår.Perfekt för mej som måste tvätta håret var och varannan morgon! Bläddra ner förmer information om produkterna.

Clay-in-maskenfungerade verkligen, min hårbotten kändes mindre oljig än vanligt och dagenefter såg håret mycket fräschare ut än vad det borde ha gjort utan den. Tyvärrfärgade den mina fingertoppar svagt blå och det försvann efter en stundsgnuggande med tvål. Konstigt nog upplevde jag inte att hårbotten missfärgadespå samma sätt, om det berodde på att jag använde tillhörande schampoo ochbalsam eller inte har jag ingen aning om, ska undersöka den saken och återkomma.

Denna Elvitalserie innehåller även ett torrschampoo som gör att man kan snabbfixa håret enstressig morgon utan att behöva ställa sig i duschen. Doften på alla produkterär väldigt behaglig och påminde mig om en blandning utav ”Fructis” (ni vet dedär gröna schampooflaskorna?) och något annat som jag inte riktigt kan sättafingret på.

Pris på dessa produkter varierar från 39kr – 79kr.

Gillar

Kommentarer