Depend våren 2015

Depend bjuder på många finingar under våren 2015. Till att börja med så kommer hybridlacken 7Day ut med en ny kollektion i härliga pasteller.
Depends dip-in remover är en gåva från gudarna. Sabbar du en nagel så behöver du inte längre förstöra de andra då du försöker ta bort nagellacket. Du doppar fingret i burken några gånger och lacket tas bort med hjälp av friktionen mellan skumgummit och removern. Superbra och rekomenderas starkt. 7day starterkit innehåller basprodukterna som du alltid behöver - Steg 1. Cleanser som du rengör nageln med, Steg 2.Protecting Base som är ett baslack, Steg 3. är själva färgen, OBS dessa säljs separat och ingår alltså inte i starterkitet, Steg 4. Hybrid Top som är ett topplack med högglans som ger en gel finish. Dessutom ingår en manikyrpinne och en nagelfil. 7day är ett lacksystem som ger lång hållbarhet och en "gel-feeling" Denna hybridformula är enkel att applicera och kan tas bort med vanlig nagellacksremover.
Detta är 7 av 9 lack från vårkollektionen 2015. Söta rosa, svala blå och härliga mintfärger. Från vänster till höger: Always daydream, Just divine, Cotton dreams, Mrs Mint, Valentine flirt, Pink mania, In harmony. Finns i butik från och med vecka 11 och kostar 39kr/st.
Prickarna på flaskorna visar hur täckande lacket är (räknat på två normala lager). En helt ifylld prick betyder fullt täckande, en halvt ifylld prick betyder halvtäckande och en ej ifylld prick betyder att det är ett skirt lack. Supersmart, nu slipper man fundera hur täckande de är då man står i affären! *Pressprodukter

Gillar

Kommentarer