Depend Holo Fantasy

Holografiskt, glittrigt och regnbågigt - vad man nu vill kalla det - är årets stora nageltrend. Den började med en kanadensisk tjej vid namn Cristine, mer känd som "Simply Nailogical", som visade upp nageldesigner på både Youtube och Instagram. Hennes passion för holografiska nagellack som skimrar i regnbågens alla färger och roliga personlighet har gjort att denna trend blivit utbredd över hela världen men marknaden har inte riktigt hunnit med.

Bland annat för oss i Sverige har det varit svårt att få tag i dessa unika lack. Stora gruppbeställningar har gjorts från både Frankrike, Storbritannien och USA via slutna Facebookgrupper, enbart för att kunna få tag i dessa originella lack. Men snart mina kära vänner, finns de hos oss också!

Vecka 39 släpper Depend en holokollektion innehållandes 8 lack med detta färgsprakande glitter. Att Depend varit snabba på att hänga med trender vet vi redan om, men att till och med få en höst kollektion med enbart holografiska nagellack, bravo!

Lacken är väldigt pigmenterade och har passande färger inför hösten. Väldigt lättapplicerade med perfekt formula! De är absolut holografiska i direkt solljus och med ficklampan på, men tyvärr inte alls så reflekterande och "in your face" som jag hade hoppats på då kollektionen döpts till Holo Fantasy. Hoppas verkligen att Depend gör en eller några fler holografiska kollektioner med lite mer power. Tänk er pastellfärger - pudriga rosa, babyblå och mintgrönt, till våren och färgsprakande holografiska neonlack till sommaren!

5036 Sweet Elves, 5037 Forbidden Witchcraft, 5038 Pegasus Girl, 5039 Dungeons & Goddesses, 5040 Unicorn Dream, 5041 Dragon Flirt, 5042 Lady Wizard, 5043 Night Potion.

Dessa kommer som sagt finnas i butik från och med v 39 och kostar 29kr/st.

Gillar

Kommentarer