Anastasia Beverly Hills - Pure Hollywood

Produkter från Anastasia Beverly Hills har verkligen varit populärt den senaste tiden. Deras contourpaletter, ögonbrynspennor och liquid lipsticks har visats på nästintill alla skönhetsbloggar och jag förstår verkligen varför. I det här inlägget kommer jag visa upp "Pure Hollywood", bläddra ner för att läsa mer om den!

Till att börja med är förpackningen sjukt snygg! Tuben är genomskinlig vilket gör att man direkt kan se vilken färg det är. Den har en svart ABH-logga och en gulddetalj tryckt på samt ett silvrigt lock. Själva applikatorn är gjord av en mjuk och behaglig filtspets som gör det enkelt att kontrollera appliceringen av produkten.

Produkten är väldigt dryg och pigmenterad så det behövs verkligen inte mycket för att få ett heltäckande resultat. Pure Hollywood torkar matt utan att kännas uttorkande och flagig på läpparna, stort plus!

Hållbarheten är både bra och dålig.. Så länge man inte äter sitter det som berget och är nästan svårt att få av. Men efter en middag försvinner färgen i mitten av läppen och man måste applicera mer.

Gillar

Kommentarer