Förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag nu, men jag har inte haft tid. Jag är hemma idag så jag passade på att skrivac ett inlägg, jag är sjuk. Jag har skrivit lite på brevet som min bästavän ska ge Felix från mig i sommar, jag bor 8 timmar ifrån honom och ska inte till Stockholm i sommar så j´hon skulle ge brevet till Felix istället, hon åker till Stockholm 1-2 veckor efter skolavslutningen så jag började skriva på brevet nu för att det är snart en vecka kvar tills jag får sommarlov. Jag får sommarlov den 10. Jag ska försöka uppdatera i sommar, jag ska göra massa saker i sommar så vi får se hur det blir. Jag ska få en kattunge så vi ska hämta den´vecka 29-30, och den ska heta Pepsi :) 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag får hat nästan varje dag för vissa saker t.ex att jag ljuger och tjatar osv. Men jag fattar inte vad jag ljuger om? Man kan få hat om något man inte har gjort eller så, Jag tycker att det är fel att trycka ner någon, jag har själv blivit mobbad och fått näthat men jag har slutat bry mig. Det var svårt att sluta bry sig osv men det gick! Jag måste erkänna att jag har mått dåligt för att min bästavän ljög för mig och att jag har fått hat och blivit mobbad i 3 år. När min bästvän ljög för mig mådde jag väldigt dåligt, jag kunde inte koncentrera mig på lektionerna och fick hat varje dag för jag trodde på henne. Jag har också mått så dåligt att jag har skärt mig, jag slutade efter killarna ringde mig, (dem sa åt mig att sluta och sa fina saker om mig, för att jag skulle må bättre). 

Kan ni som hatar på andra sluta ge hat? Fattar ni inte att allt ni säger till dem sårar dem, jag har blivit sårad många gånger och jag klarade inte av att gråta varje dag så jag slutade bry mig och försökte må bättre. Men vissa som blir mobbade orkar inte och jag tycker att det är så lågt av er som mobbar andra! Har dem ens gjort er något? NEJ! Sluta skriv hat till andra och ha roligt istället för att få andra må dåligt! Det är verkligen inge roligt att komma hem gråtandes och känna sig hatad av alla, det är inte okej! 

Ni som mår dåligt av ert utseende osv, kolla er i spegeln och säg ¨Jag är fin¨, säg det hur många gånger som helst och försök le. Vissa kan må dåligt över att man känner sig oälskad av sina bästavänner, men vet du vad? Du är älskad av alla, till och med jag och det ska du vara glad för, du har dina vänner som gör dig glad, strunta i alla haters och ha roligt istället. Jag vet att det kan vara svårt från början, men försök! Om du vill ha någon follow från din sunshine, fortsätt skriva att du vill att han ska följa dig, ag lovar att nån gång kommer just du få din follow från din sunshine, ge bara inte upp! Jag spammar Felix att han ska följa mig och har gjort det i 2 år, fråga dina vänner ifall du vill ha hjälp med att spamma, det är inget fel med att få hjälp med att spamma di n sunshine. 

Jag har också mått dåligt av att Felix inte följer mig på Twitter, men när jag hade det som jobbigast fick han och dem andra killarna mig på bättre humör, och Frida fick mig på bättre humör. Killarna favoritmarkerade min tweet och Frida svarade mig för jag mådde dåligt. Jag tycker inte att ni ska ge upp för eran follow, eran dag kommer och det är snart! Jag har än inte fått min follow från Felix men innan konserten ska jag ha fått den, hoppas jag. 

Ni som inte har träffat killarna, er dag kommer då ni får stå i eran sunshines famn, ni kan stå där och kramas i minuter, som jag och killarna gjorde. Dem såg hur mycket jag grät och Oscar gav mig en lång kram.Killarna är så mysiga, dem är så snälla och ja allt man kan säga om dem!  Snart är det din dag då du står i killarnas famn. Ni kommer träffa dem, jag vet det! ki

Ni som mår dåligt måste ta måste verkligen ta åt sig av det här, jag vill få ett leende på era läppar efter ni läst det här inlägget, kom ihåg att du är värdefull och bry dig inte om haters, ha roligt istället för att bry dig om haters som mobbar dig, okej? 


Jag älskar er 

Likes

Comments

Tidigare idag pratade jag och min syster Sandra med mina föräldrar att vi ville ha gerbiler men sen skulle vi få en kattunge av våran bästavän Matilda. Jag blev verkligen så himla glad eftersom jag har alltid velat ha en kattunge sen jag var liten. När jag var liten var jag rädd för katter, vi hade en katt som hette Jesper och jag var rädd för den. Jag har varit rädd för att hålla i dem. Vi ska köpa kattungen av Matilda och vi ska hämta den om 11 veckor eller mindre. Min mamma har alltid velat ha en kattunge sen vi tog bort Jesper och när vi har frågat förut fick vi inte så det var konstigt, men nu ska vi äntligen få en kattunge och jag är så jävla glad! Vi håller på att komma på namn till den men vi vet inte än vad den ska heta, det blir antingen en tjej eller en kille för Matildas mamma ska kolla vilken dem är.

Hadeee

Likes

Comments