Hej! 

Förlåt att jag  inte har bloggat i helgen, men jag har haft annat att göra. 

Iallafall i lördags åkte jag och min familj till Sundsvall för att jag skulle få träffa min internetbestfriend. Vi hade verkligen as roligt, jag har aldrig haft så kul förut. ​Vi åt på donken, shoppade, laddade mobilerna i en timme och skrattade osv, vi hade så himla roligt! Sen när jag skulle hem fick jag och min syster säga hejdå till henne, och jag ville inte de, jag ville vara kvar och vara med henne. Vi kramades ungefär 7-8 gånger och vi båda grät som fan. Det är jävligt svårt att säga hejdå till ens internetbestfriend. Vi krossade distansen och jag ska åka dit en gång innan sommarlovet och sen i sommar. Jag är så glad att jag har henne, för hon förstår mig. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag när jag kom hem gick jag till brevlådan och skulle hämta posten. Jag hade fått ett brev av min bästavän Maja och hon hade skickat biljetterna till mig, så nu är jag jätte glad! Jag ska träffa alla mina bästavänner där, förutom två av dem :( Det kommer bli så fkn roligt att träffa alla internetbästisar som jag har fått genom killarna och det kommer bli så jävla roligt att se killarna i Globen. Det är första gången jag är i Globen så aa, det kommer bli jätte roligt och ett minne för livet! Det är 5 gången jag ser dem live, jag har sett Felix och Oscar sommaren 2012, Allsång på Skansen, träffat dem en gång helt själv i Östersund och såg dem på Fooo Experience i Östersund på kvällen. Jag är så glad att jag har så många fina och snälla vänner som gör verkligen allt för mig, dem fixar biljetter, skriver texter osv. 

Likes

Comments

Näthat och mobbing är det värsta jag vet. Jag har varit mobbad i nästan 3 år både på internet och på skolan, det är verkligen inte roligt att bli utsatt för mobbing. När jag fick hat och blev mobbad irl började jag må dåligt, så dåligt som jag mådde då så vill jag inte må igen, usch säger jag bara. 


Vissa tar åt sig väldigt mycket (som jag) och att höra att man är ful kan faktiskt göra en ledsen. När jag fick hat grät jag i flera dagar och hade det as jobbigt i skolan, jag var inte koncentrerad på lektionerna när jag gick i 5:an och 6:an. I början av 7:an fick jag kommentarer t.ex:

¨Vad vill du mig?¨

¨Du kommer aldrig få nya vänner¨ 

Jag tog åt mig, det gjorde jag och jag skulle inte ha tagit åt mig heller, för jag började må dåligare och började skära mig, jag gjorde fel, i know. Men efter nån månad slutade jag skära mig tack vare 4 underbara killar, The Fooo Conspiracy. Dem har fått mig att inse att jag gjorde fel, vilket jag gjorde och jag slutade skära mig. Dem har fått mig att må mycket bättre och dem hjälper mig i skolan även fast dem inte vet om det. 

Den personen som skriver hat till en och mobbar en gör verkligen helt fel, den personen fattar inte hur den personen som blir utsatt för elaka kommentarer känner sig. Jag tycker dem personerna som skriver hat till en säger elaka kommentarer är jävligt dum mot personen som blir utsatt för dem ord som mobbaren säger till den. Folk som sitter bakom datorn/mobilen och skriver hat till en, hur kan ni hålla på och göra så? Mobbing är faktiskt inte roligt och det måste folk förstå. Jag har fått näthat i nästan 3 år nu och förut tog jag åt mig väldigt mycket och när jag får hat nu tar jag knappt åt mig nånting för dem som skriver hat till en är verkligen dumma och förstår inte att dem som får hatet mår dåligt. När jag fick hat första gången bröt jag ihop och grät i flera timmar, jag ville inte säga till mina föräldrar om att jag fick hat. När jag skärde mig sa jag till mina föräldrar att jag mådde dåligt. Efter några timmar ringde min bästavän mig på Skype och sa saker som fick mig att må bättre, sen sa hon att killarna hade sett texten jag skickade till min bästavän Maja om det jag hade gått ienom då, jag mådde mycket bättre då och slutade skära mig. 

Jag har varit clean över 100 dagar ungefär och jag är så stolt över mig själv att jag slutade bry mig om haters. Nu när jag mår dåligt säger jag till mina bästavänner och dem får alltid mig att må bättre och killarna har fått mig att må mycket bättre. 

Likes

Comments

Nu tänkte jag ha en Q/A. 

Fråga hur många frågor ni vill så svarar jag på dem i helgen! ​

Likes

Comments