Benpass avklarat. 

Idag körde jag ben som jag inte tränat sedan två veckor tillbaka kanske, förutom att jag sprungit lite och ridit. Det var skönt att äntligen köra det, men dock är det inte de roligaste passet på gymmet. Jag körde flera övningar eftersom jag inte kör ben så speciellt ofta. Jag ska börja nu med att iallafall köra ett benpass varje vecka och ibland två gånger. Förra året körde jag ben mer än vad jag körde överkropp faktiskt så känns lite konstigt att inte orka lika mycket nu som då. På bilderna ni ser ovanför är det ifrån idag. Det är en övning jag tycker ni borde testa då det känns väldigt mycket på framsida lår. Mattias följde med, som vanligt gymmar vi ofta tillsammans, speciellt rygg/biceps & triceps/axlar. Han körde även tre övningar tillsammans med mig idag på ben. Sedan körde vi lite magövningar också. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Im back on track, hah? Jag är tillbaka babes och jag mår väl lite sisådär. En del tankar i mitt huvud om träning, skolan och allt annat möjligt som händer i mitt liv..men ja, annars är det bara toppen med mig. Det är knappt två veckor kvar tills skolan är slut och det äntligen är sommarlov, hur skönt ska inte det bli att kunna koppla av och njuta av det fria?Två veckor, minus några dagar!!

Vi har redan nu i skolan gjort klart alla nationella och vi har nog ingenting kvar att plugga,.. jo jag har en sak och det är spanska hörförståelse som jag har imorgon, men det ska väl gå bra, hoppas jag. Jag har den här helgen kunnat tagit det lugnt och inte behövt tänka på att jag måste ta tag i plugg. Jag har spenderat min tid med min fina kille och vi har varit i stan och kollat i affärer, spelat tennis, gymmat och myst ute i solen. Underbart! En kanon helg helt enkelt. Vad har ni gjort?

Likes

Comments

Förlåt för den usla uppdateringen! Har väldigt mycket i skolan men tänkte ta en liten paus någon vecka då det inte är så mycket i skolan längre. Det är trots allt sommarlov snart vänner!! Äntligen, vad jag längtat!

Likes

Comments


världens bästa Dilara

Helgen börjar ta sig mot sitt slut. Tråkigt.. Jag har inte alls gjort någonting speciellt i helgen. Vi var lediga i torsdas och fredas och då var jag på gymmet och med Mattias. Igår skulle jag åkt in till stan med mamma, som blev av. Fast på morgonen kände jag mig inte alls helt hundra. När vi var i stan började jag må illa och därefter började spy. Det blev bra och jag kunde gå några timmar i affärer även fast jag mådde illa lite då och då, men sedan  spydde jag igen. Vi åkte hem och vi skulle egentligen gått på resturang med pappa och Liam. Det var väldigt tråkigt att det inte blev av då jag hade sett fram emot det. Fast det är inte kul om man inte heller har någon aptit och mår illa. Jag fick med mig lite saker hem iallafall som jag förmodligen kan lägga upp på bloggen i veckan. Jag vet inte varför jag helt plötsligt spydde eller mådde illa, sjuk kanske? Jag har idag tagit det lugnt och känner mig inte så bra, jag mår illa och har knappt någon aptit. Får se hur det blir med skolan imorgon, har nationella i Svenska så kanske bara går till skolan för det. 

Likes

Comments

Jag och Mattias somnade vid ett, iallafall jag. Vi åt lite gott på kvällen, jordgubbar & ananas med vanlijkvarg! Bättre än godis, mums. Idag vaknade vi vid 8 och har nyss ätit en god frukost. Alldeles strax ska vi mot gymmet för ett rygg & biceps pass! Tagga! Senare ska jag till
Mormor och morfar, annars bara stanna hemma hela eftermiddagen.

Likes

Comments

Igår(Onsdag,Valborg) Efter skolan åkte jag hem till mormor & morfar, åt där, vi gick en liten prommis och jag sov en timme, hur skönt som helst! Vid 4 åkte jag till stallet där jag fick rida Patrick, vi hoppade och det gick lika bra som förra gången tyckte jag! Så nöjd och han är bäst den hästen. När jag kom hem duschade jag och vi åt. Sedan gick jag, Mattias och min familj till en majbrasa i närheten och var där en stund tills det började blåsa och regna. När vi kom hem, myste vi och åt glass framför en film, cozy. 

Idag(torsdag) Vi vaknade vid 11 och gick upp för att äta frukost. Vi gjorde inte direkt så mycket mer tills vi tog bussen mot gymmet för ett triceps och axel pass + körde 20min på crosstrainern. Dock var vi båda trötta så det gick sådär. Nu är vi iallafall hos Mattias, han spelar och jag ska försöka plugga. Fast tror jag ger upp…hmm får se. Vi var iallafall för ett tag sen och köpte lite gott till kvällen som vi ska ta och äta snart framför en film, hur mys?

Likes

CommentsAllt jag vill är att komma härifrån, bort från helvetet. Jag orkar inte längre, skolan trycker ner mig för hårt. Jag har helt enkelt tappat all min energi och ork till att verkligen kämpa. Skolan tar kål på mig. Jag går linjen Sam-Media och ibland tänker jag om jag verkligen har valt rätt linje. Jag tycker att det är en bra linje och skola, det är högskoleförberedande, man lär sig en hel del som är viktigt och man har nytta av det i framtiden. Jag har hamnat i en bra klass som jag tycker om och vi har i stort sätt jättebra lärare. Jag tycker att det är svårt, alltihopa, ämnena alltså. Jag får panik när det är någonting jag inte förstår eller om vi har ett stort prov, som nu har vi en historia uppsats och jag vet absolut inte hur jag ska skriva eller någonting.. det är inte heller ett ämne jag gillar och nu varenda lektion vill jag bara bort och gråta för att det är för jobbigt. Jag klarar inte av det här. Det är alldeles för stor press och det här är bara första året, alltså kommer tvåan och trean bli jobbigare, eller? 

Likes

CommentsNu är jag hemma från en lång dag i skolan och ska vila hela kvällen. Har tränat efter skolan med Matilda, körde ett benpass! Skönt! När jag kom hem hade mamma köpt sushi till mig och henne. Favorit mat!! Jag skulle varit med Mattias idag, men han blev sjuk så får träffa han imorgon istället. Krya gullis! Nu ska jag duscha och sen åka med mamma och handla.

Likes

Comments