Sminkningar

Äntligen en ny sminkning här på bloggen! Jag har egentligen inte så mycket att uppdatera om. Jag har jobbat ganska intensivt dom senaste veckorna vilket har tagit slut på min energi. Den här veckan blir också ganska intensiv, men nästa vecka åker vi till Amsterdam vilket ska bli så kul. Känner mig taggad på sommaren nu och lite varmare väder. Sen är dagens sminkning inte så jätterolig utan ganska standard för min del.

Gillar

Kommentarer

Sminkningar

God morgon! Inte jättepigg den här morgonen. I helgen har vi blomtema på jobbet vilket är perfekt för mig som älskar blommor, gårdagens makeup var lite roligare men jag hann aldrig lägga upp den sminkningen så den kommer upp i morgon. Idag blev det en lite mildare sminkning med fokus på lite brunare färger, sen för att göra det lite roligare så la jag till lite glitter, fejkfräknar och glitterfräknar. Sen blev det en liten blomma i kanten.

Gillar

Kommentarer

Sminkningar

Äntligen fredag! Men ännu är inte jobbveckan över. Det blev en ganska enkel sminkning men för att krydda till det lite så kör vi på glitterbryn. Jag är i alla fall taggad på en jobbhelg och hoppas att helgens sminkningar blir grymma, riktigt taggad på att göra en ordentlig sminkning i morgon.

Ansikte

Tarte maracuja oil
Tarte foundcealer - 34N
Tarte shape tape concealer - 27S
Too faced multi use sculpting concealer - honey
Too faced born this way loose powder
Nyx contour palette
Too faced chocolate gold bronze
Nabla blush - nectarine
Becca shimmering skin perfector pressed - c pop

Ögon

Too faced shadow insurance
Morphe jaclyn hill eyeshadow palette
Huda beauty false lashes - sasha

Bryn

​Anastasia brow powder duo - caramel
Nyx professional makeup brow gel - chocolate
Anastasia clear brow gel

Gillar

Kommentarer