Sminkningar

God morgon! Inte jättepigg den här morgonen. I helgen har vi blomtema på jobbet vilket är perfekt för mig som älskar blommor, gårdagens makeup var lite roligare men jag hann aldrig lägga upp den sminkningen så den kommer upp i morgon. Idag blev det en lite mildare sminkning med fokus på lite brunare färger, sen för att göra det lite roligare så la jag till lite glitter, fejkfräknar och glitterfräknar. Sen blev det en liten blomma i kanten.

Gillar

Kommentarer

Sminkningar

Äntligen fredag! Men ännu är inte jobbveckan över. Det blev en ganska enkel sminkning men för att krydda till det lite så kör vi på glitterbryn. Jag är i alla fall taggad på en jobbhelg och hoppas att helgens sminkningar blir grymma, riktigt taggad på att göra en ordentlig sminkning i morgon.

Ansikte

Tarte maracuja oil
Tarte foundcealer - 34N
Tarte shape tape concealer - 27S
Too faced multi use sculpting concealer - honey
Too faced born this way loose powder
Nyx contour palette
Too faced chocolate gold bronze
Nabla blush - nectarine
Becca shimmering skin perfector pressed - c pop

Ögon

Too faced shadow insurance
Morphe jaclyn hill eyeshadow palette
Huda beauty false lashes - sasha

Bryn

​Anastasia brow powder duo - caramel
Nyx professional makeup brow gel - chocolate
Anastasia clear brow gel

Gillar

Kommentarer

Sminkningar

Fan vad jag älskar den här sminkningen! Jag har nog sagt det tillräckligt men jag älskar gult så jäkla mycket. Jag har också försökt mig på fejkfräknar idag. Jag tycker det är svårt med fejkfräknar för jag tycker det är svårt att få till det så att det ser fint ut. Det är så himla lätt att det bara ser smutsigt ut eller som att man har dålig hy, men jag tycker ändå att det blev helt okej. Jag har filmat en video när jag gör den här sminkningen så den kommer nog komma upp på kanalen på fredag. Så kika in den om ni vill se hur jag gjorde.

Gillar

Kommentarer