Allmänt

Det har varit en tuff vecka. Inte nog med att jag jobbar hela veckan och har väldigt långa dagar, så gick min farmor bort i tisdags. Hon har alltid haft lite problem med hälsan, men i September så fick vi reda på att hon hade cancer och därifrån har det gått alldeles för fort. Förra helgen var vi och hälsade på henne på sjukhuset, och trots att jag hade på känn att det skulle vara sista gången vi såg henne så var det svårt att veta hur man ska bära sig åt i en sån situation. Jag har haft turen att aldrig ha förlorat någon i min närhet och har väldigt svårt att acceptera döden, så det här har varit väldigt jobbigt.

Min farmor var en väldigt godhjärtad människa som alltid tänkte på alla andra före sig själv och hon försvann alldeles för tidigt. Jag hade önskat att jag hade spenderat mer tid med henne när jag växte upp, men jag hoppas ändå att hon vet hur mycket hon betydde och vilken fantastisk människa hon var.

Gillar

Kommentarer

Sminkningar

Jag är så glad att jag har gjort så många makeuper under året som gått. Det är väldigt roligt att kunna titta tillbaka på sminkningar som man verkligen gillat eller mindre gillat. Också bra för mig själv för att få inspiration eller hitta produkter som jag kanske glömt bort. Vi får se om min sminkinspiration kommer tillbaka till nästa år.

Gillar

Kommentarer

Allmänt

Den här veckan har jag både känt mig nedstämd och väldigt låg på energi. Min farmor har blivit väldigt sjuk väldigt snabbt och det är någonting som påverkat mig väldigt mycket. Så början av veckan var jobbig men sen har jag också känt mig så otroligt seg och knappt orkat göra någonting. Tror att det kan bero på vädret, så beställde hem d-vitamin och ska se om det kan hjälpa lite.

I måndags var vi i alla fall hemma hos Pontus farmor och farfar och åt middag vilket var mysigt. Sen på tisdagen åt vi på Dogfood tillsammans med några kompisar till Pontus för att sen göra ett escape room tillsammans. Jag var lite orolig för att jag inte skulle vara tillräckligt smart för det(haha) men det gick bra och var faktiskt riktigt kul. Vi klarade det med typ 1 min tillgodo.

Både igår och idag har jag varit ledig. Jag tror att en sak som också har påverkat mitt mående på sistone är att det har varit väldigt stökigt hemma hos oss ett tag nu. Jag har inte riktigt haft tid eller ork att städa så igår bestämde jag mig för att städa igenom hela lägenheten. Det finns två saker som verkligen rensar mitt huvud och det är träning och att städa. Så otroligt skönt när det var klart.

Till sist idag så började jag dagen med ett riktigt svettigt träningspass på gymmet och sen har jag bakat. Jag har bestämt mig för att försöka framkalla lite julkänsla och något av det bästa jag vet på julen är lussebullar, men ville inte riktigt baka traditionella lussebullar i år. Nu har jag precis gjort klart mina friterade lussebollar som är helt otroligt goda och i ugnen nu har jag en saffranskaka som ska få lite cream cheese frosting på sig.

Nu ska jag vänta på att kakan ska bli klar och sen ska jag vänta in Pontus och så ska vi ha lite fredagsmys med färsbiffar och klyftpotatis. Sen ska jag jobba i helgen vilket ska bli ganska kul, det är alltid lite roligare att jobba på helgen.

Gillar

Kommentarer