Allmänt

Det är allting någonting som man vill ha och just nu har jag flera saker på min önskelista. Tråkigt nog är det ofta ganska dyra saker som hamnar på mina önskelistor. Här är lite av dom sakerna som jag suktar efter just nu.

1. Stila oh my stars glitter & glow set - Jag har hört så mycket bra om stilas flytande glitter och flera på jobbet brukar ha dom på sig, och dom är verkligen sjukt snygga men ändå har det inte blivit av att jag har köpt några. Jag älskar ju glitter så jag skulle så gärna vilja testa dessa. Perfekt med ett kit med 3 olika färger också. För den som har lite extra julpengar kan jag också säga att det finns även ett kit 12 st av dessa som jag absolut inte skulle tacka nej till.

2. Orrefors zephyr vinglas 40cl - Jag har redan köpt två stycken av dom extra stora vinglasen från den nya Zephyr serien och dom här vinglasen är helt fantastiska. Jag har länge letat efter perfekta vinglas och nu har jag hittat dom. Jag hade gärna haft fler av dom stora vinglasen, men även dom mindre för att ha till vitt vin tex.

3. Brush lettering startbok - Jag har verkligen fastnat för det här med bullet journaling och skulle gärna bli bättre på att skriva snyggt därför skulle en sån här bok vara perfekt, då får man nämligen lära sig att skriva varje bokstav men även ord.

4. Bosch påslös handdammsugare för husdjursägaren - En påslös handdammsugare från Bosch som ska vara extra bra att suga upp hår med. Vi har ju både 2 långhåriga katter hemma och en hund så tro mig när jag säger att det blir en del hår på golvet. Bland annat hårtussar här och där men det fastnar ju även i mattor osv. Och det skulle vara så enkelt och bekvämt att bara kunna ta ut dammsugaren och suga upp hårtussarna utan att behöva släpa fram en stor dammsugare och hålla på och flytta sladden hit och dit. Kanske låter lite löjligt men det hade förenklat saker så mycket.

5. Det veganska köket - Jag älskar ju att laga mat och den här kokboken innehåller hela 1700 veganrecept! Jag vet att den boken hade varit så bra att ha om man vill ha inspiration eller bara vill hitta något recept.

6. Nya träningsskor. Mina nuvarande skor har jag både till träning och på jobbet, därför skulle det vara skönt att ha ett par skor som jag enbart kan ha när jag tränar. Vet dock inte vilka jag vill ha, har lite problem med fötterna så måste prova ut exakt vilken modell som funkar och kan inte enbart gå efter dom som ser bäst ut.

7. Tombow dual brush pen 12-set pastel - Tillbaka till bullet journaling så älskar jag tombow pennorna. Jag har redan ganska många färger, men skulle jättegärna vilja ha fler pastelliga och ljusa färger.

Gillar

Kommentarer

Allmänt

God morgon! Dagen till ära kör vi precis som förra året em svart sotning. Vi får se om det blir en massa shoppingsugna människor idag. Jag själv har egentligen inga planer på att shoppa massa. Jag ska passa på att köpa två ursnygga vinglas på cervera som jag har spanat på ett tag nu. Har dessutom ett presentkort där som jag kan använda upp. Det är ju jättebra tillfälle att köpa lite julklappar när det är rabatt, men riktigt så långt i planerandet har jag inte kommit.

Nu ska jag åka iväg och jobba och hoppas på en rolig dag. Jag är helt överlycklig att pressbyrån har gjort sina lussebullar veganska, så jag ska köpa med mig några på vägen. Sen har jag också bakat en riktigt god kladdkaka som jag ska ta med till jobbet.

Gillar

Kommentarer

Allmänt

Hej! Nu är det typ en månad sen jag la upp något här och tänkte bara uppdatera er lite om vad som händer. Jag har haft en oplanerad paus. Det blev nog en kombo av livet och att det numera är så mörkt ute. Jag la ju upp bilder på mina sminkningar som jag hade till jobbet och fotade alltid i dagsljus, men när dagsljuset knappt finns så blir det lite svårare.

Sen känns det som att det har varit ganska mycket i livet just nu och jag försöker bara att fokusera på mig själv och att må bra. Jag har känt att jag behövt en liten paus från sociala medier och inte känna pressen att jag måste visa upp allt jag gör. Så nu fokuserar jag på att må bra, jag har för typ första gången i mitt liv börjat träna regelbundet vilket är någonting som hjälper med måendet. Jag har helt enkelt börja prioritera mitt mående istället för allt annat. Jag kanske bara uppdaterar om lite vardagsgrejer framöver och tar en liten paus från sminkandet.

Min nya grej och någonting som verkligen gör mig avslappnad är bullet journaling. Jag vet inte varför jag inte börjat med det tidigare. Jag är nu officiellt inne på månad två och börjar verkligen komma in i det och jag älskar det! Kanske att jag gör en video om det framöver.

Gillar

Kommentarer