Sminkningar

Igår var första jobbdagen tillbaka och som jag hade förväntat mig var det så varmt. Därför orkade jag inte ha så mycket smink idag. Det blev en för mig ganska enkel ögonsminkning, men för att göra den lite roligare blev det en cut crease med lite glitter. Jag är så ovan att sminka mig just nu så det går inte så bra. Snart är jag tillbaka i mitt flow igen.

ÖGON:

Too faced just peachy matte eyeshadow palette
Urban decay heavy metal liner - midnight cowboy
Too faced tattoo liner
Eylure most wanted lashes - u want it

ANSIKTE:

Too faced born this way foundation - vanilla
Colourpop no filter concealer
Too faced born this way loose powder
Too faced chocolate gold bronzer
Too faced natural face palette

Becca shimmering skin perfector pressed - champagne pop

Gillar

Kommentarer

Sminkningar

Hej! Idag är det måndag och dags för första jobbdagen efter semestern. Måste erkänna att det var lite jobbigt att sminka mig i morse när jag knappt gjort det på en månad. Tror att det tog mig minst 20 minuter för att få på mina nya fransar.

Jag är fortfarande i sommar-mode så jag körde på en väldigt enkel bas utan foundation, så det blev bara lite concealer under ögonen och runt näsan. Sen är väl ingen förvånad att jag gjorde en orange sminkning med lite glitter hehe. Kände inte för att göra något jätteavancerat


ANSIKTE:

Colourpop no filter concealer
Too faced born this way loose powder
Too faced chocolate gold bronzer
Pur blush - tease
Becca shimmering skin perfector pressed - champagne pop


ÖGON:

Viseart editorial brights eyeshadow palette
Morphe brushes eyeshadow palette - jaclyn hill
Joliebeauty bomb dot com palette
Land of lashes - glam


Gillar

Kommentarer

Allmänt

Jag tänkte att jag ska passa på att svara på frågorna från min frågestund. Idag är min allra sista semesterdag så i morgon kör vi på sminkningar igen! Jag ska också komma igång med min youtubekanal igen :)

Din favorit maträtt?
Jag vet inte om jag har bara en favoritmaträtt men jag älskar allt med potatis haha.


Vad har du för drömmar som du vill förverkliga?
Jag har ju verkligen en livskris just nu känner jag för jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv. Låter kanske lite tragiskt men jag tror jag har kört fast.


Hur mår du? När mår du som bäst?
Just nu mår jag bra. Har precis haft semester som verkligen gett mig lite ny energi.

Jag mår som bäst när jag bara är hemma. Det kanske låter tråkigt för vissa personer men jag är verkligen en hemmamänniska som älskar att mysa. Så att bara vara hemma med min sambo och äta god middag och mysa.


Hur kommer det sig att du bloggar?
Jag började blogga för mååånga år sen när det blev populärt att blogga, men då skrev jag inte om någonting speciellt så den var ganska tråkig. Sen blev jag intresserad av skönhet och började läsa skönhetsbloggar och bestämde mig för att starta en egen.


Vart får du all inspiration ifrån? Tänkte på alla dina sminkningar!
Dina största mål med livet?
Dröm resmål och varför?
Jag får nästan all min inspiration från instagram. Jag kollar väldigt mycket på andras sminkningar och får mycket inspiration från det. Det kan vara allt från att jag ser dom använda en viss teknik till att dom använder en viss färgkombo som jag gillar.

Där har vi det där med livet igen. Just nu känner jag bara att jag vill må bra. Det är det viktigaste i mitt liv, sen får vi se.

Jag har två drömresmål: Costa rica vill jag sååå gärna åka till! Det verkar så sjukt fint där. Sen är jag också väldigt sugen på att åka till Maldiverna och bo på vattnet och bara göra ingenting.


Vad är du mest rädd för?
Vad är ditt mål med din blogg?
Förutom mina små töntiga rädslor som grodor, fiskar och trånga utrymmen så är jag mest av allt rädd för döden. Dels är jag smått hypokondrisk och är livrädd för att få cancer men också är jag rädd för att någon nära mig ska dö. Jag har som tur är aldrig haft någon nära familj eller vän som har dött och är supertacksam för det, för jag vet inte hur jag skulle hantera det.

Jag har egentligen inget mål med min blogg. Just nu gör jag det endast för att jag tycker att det är så kul. Jag älskar att göra mina sminkningar och vill dela med mig av dom till er.


Vad är det bästa/värsta du vet när det kommer till bloggvärlden?
I början av min skönhetsblogg så var jag ganska skrämd av skönhetsbloggvärlden men efter ett par event med andra skönhetsbloggare insåg jag hur många trevliga, härliga och jordnära människor som finns i bloggvärlden. Jag har alltid haft supertrevligt på alla event jag varit på med andra skönhetsbloggare.

Det värsta med bloggvärlden tycker jag är allt det ytliga, och då menar jag mest livsstilsbloggar där allt ska se så perfekt ut. Jag förstår att dom inte har perfekta liv men jag har väldigt svårt för det där när allt ska se så perfekt och fint ut hela tiden. Jag har väldigt svårt att relatera till dom människorna.


Lider du av psykisk ohälsa?
Jag har som tur är inte haft så mycket problem med psykisk ohälsa. Jag har haft perioder i mitt liv där jag inte mått så bra, men jag skulle säga att det ändå varit ganska milt.

Gillar

Kommentarer