Allmänt

Jag har varit sjukt pepp sen jag såg att Bastard Burgers skulle öppna deras restaurang i Stockholm. Dom öppnade upp förra helgen så nu i helgen bestämde vi oss för att åka dit och prova på. Jag älskar riktigt grymma hamburgerhak, men det har såklart blivit lite knepigare sen jag blev vegan att hitta riktigt goda hamburgare.

Bastard burgers har i alla fall haft restauranger på andra ställen sen innan och jag har hört väldigt bra om dom. Dom har även flera veganska alternativ och stort plus att dom har vegansk milkshake. Varje månad har dom även en "månadens signaturburgare" både en "vanlig" och en vegansk. Vegoburgaren som dom har haft den här månaden har Gustav från vegobloggen jävligt gott tagit fram, och jag har hört mycket goda saker om den.

Jag måste tyvärr säga att jag blev lite besviken på grund av olika anledningar. Burgaren var helt klart god i smaken, men brödet funkade inte alls. Brödet var inte sådär jättegott och det smulade även sönder lite vilket gjorde burgaren svår att äta. Det tycker jag drar ner betyget mycket. Sedan vet jag att många gillar sötpotatispommes och det är lite inne just nu, men jag vill ha vanliga pommes. Det är jättebra med hamburgerställen som har sötpotatispommes, men jag gillar inte det så mycket och tycker att det var lite tråkigt att dom inte hade vanliga pommes också.

​Allt som allt kände jag mig ganska besviken när vi gick därifrån. Jakten på den perfekta vegoburgaren fortsätter. Men som jag sa tidigare så var det inget fel på själva burgaren, utan det var allting runtomkring som förstörde det.

Gillar

Kommentarer

Sminkningar, Makeupprodukter

För ett par veckor sen fick jag verkligen ett sug efter nya ögonskuggspaletter, så tillsammans med glitterpaletterna från jolie beauty beställde jag även en palett från Violet Voss. Jag har aldrig tidigare testat någon palett från märket men har hört mycket bra om dom. Jag har nu testat paletten två gånger och idag gjorde jag en hel sminkning med endast den paletten.

Nu får ni ursäkta att paletten är liite smutsig och använd, men that's how we roll. Paletten ser väldigt fin ut och har många skuggor i sig som tilltalar mig. Det enda som jag dock inte riktigt gillar är att det är så många skimriga skuggor, men även att många skuggor är ganska lika varandra. Jag hade gärna sett att några av skuggorna var lite mörkare tex.

Nu har jag som sagt bara testat paletten två gånger och känner att jag behöver använda den lite mer för att verkligen veta vad jag tycker. Det är alltid svårt med nya paletter för man måste nästan lära känna skuggorna och vänja sig vid dom. Låter jätteknäppt jag vet! Det enda jag har att säga just nu är att vissa av dom skimriga skuggorna känns lite torra och man måste bygga upp färger i flera lager, men som sagt jag har inte testat den tillräckligt mycket än för att säga om jag gillar den eller inte. Jag får helt enkelt återkomma med det.

Gillar

Kommentarer

Makeupprodukter

Jag hade aldrig tidigare hört talas om Jolie Beauty tills det poppade upp på bloggar och facebook. Tydligen är det ett cruelty free och veganskt märke som fokuserar mycket på färg och glitter. I och med att jag absolut älskar glitter var jag tvungen att slå till på i alla fall en palett. Jag beställde paletterna från deras hemsida jolie-beauty.co.uk

Paletterna kommer i enkla kartongförpackningar och efter att ha tittat runt på hemsidan slutade det med att jag klickade hem två stycken av deras paletter.

Den paletten som jag direkt kände att jag bara måste ha är deras The bomb dot com som är en palett fylld med bara glitter! Priset på paletten ligger på ungefär 294 kr för 24 färger.

När man ser hela paletten såhär får man en liten känsla av typ barnsmink eller nån typ av målarfärger för barn, men det är just för att det är så mycket färg och glitter. Tittar man närmare på varje glitter så ser man hur fint varenda glitter faktiskt är. Jag testade paletten när jag gjorde min sminkning för Daisy beauty awards, dock kom inte glittret fram så bra på bilderna. Jag ska göra fler sminkningar med paletten så att ni kan få se dom olika glittrena.

Jag köpte också Luxe Glitz paletten som har 10 större skuggor där hälften är glitter och hälften är matta skuggor. Priset är också ungefär 294 kr.

Ser verkligen fram emot att leka mer med dom här paletterna. Har ni testat någon av dessa paletter? Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer