Allmänt

Igår spenderade jag eftermiddagen och kvällen med min familj och pontus. Vi började med att åka till Ugglan vid nytorget där vi spelade lite shuffleboard sedan åt vi middag på Geronimo's i gamla stan. Jag har inte ätit där tidigare men stort plus att dom har en hel veganmeny. Annars är det en ganska chill och mysig restaurang. Riktigt gott var det i alla fall och man fick supermycket mat så jag åt absolut inte upp allting.

Gillar

Kommentarer

Sminkningar

Idag har vi lite benefit tema på jobbet så dagens sminkning är inspirerad av benefit's girl meets pearl. För er som inte sett produkten så är det en superfin ljusrosa highlighter samtidigt som förpackningen har en väldigt fin rosa/lila färg.
Jag gjorde därför en lila och rosa sminkning med massa ljust skimmer och rosa highlighter(som kanske inte syns så mycket på bilderna) Jag har använt massa olika skuggor och paletter till sminkningen så jag kan inte säga exakt vad jag har använt.

Gillar

Kommentarer

Sminkningar

Ibland har man såna dagar när man tänker göra en viss sminkning men sen blir det inte alls bra. Idag gjorde jag om min ögonsminkning tre gånger bara för att det inte blev bra. Det kändes bara inte bra. Därför bestämde jag mig istället för att göra en simpel sminkning.

Jag skrev också igår det där med glitter, så med dagens sminkning bestämde jag mig för att ändå göra det lite mer roligt. Jag la på lite pigment från Make up store i färgen boogie som är ett superfint vitt pigment med lite lite glitter i.

Gillar

Kommentarer