Allmänt

Den här veckan har verkligen varit jobbig. Det är mycket som pågår just nu och som verkligen sugit ut all min energi. Jag hade 2 lediga dagar i veckan som jag i princip bara spenderade i soffan. Jag känner lite som att jag har en uppförsbacke just nu som jag bara måste ta mig upp för, och när jag har gjort det kommer det bli bättre. Man får försöka hålla sig positiv och försöka tänka att det blir bättre.

Någonting som dock verkligen piggat upp min vecka är att Nova varit här. Hon har inte kunnat vara här på ett tag nu och jag har saknat henne så mycket. Det bästa som finns är att ha henne här. Hon ger mig verkligen så mycket glädje. Så när jag inte legat i soffan har vi gått promenader i skogen, vilket är det bästa vi båda vet. Att bara promenera runt med henne är så mysigt.

Gillar

Kommentarer

Allmänt

I helgen var jag ledig vilket alltid är så himla skönt. Jag kände verkligen att jag behövde en paus. Jag och Pontus åkte iväg till Siggesta Gård på lördagen. Vi kom dit på eftermiddagen och tog en promenad runt i skogen och bara tog det lugnt. Det är skönt att bara komma bort ett tag och extra skönt att komma bort från stan lite.

Sedan blev det middag i deras restaurang och det var otroligt gott. Jag åt en pumparisotto och creme brulee till efterrätt. Helt proppmätt blev jag! Det är så himla mysigt där. Vi satt precis vid deras brasa och bara hade det mysigt. Sedan sov vi där och åkte hem på morgonen igen.

Det var skönt med bara en lugn helg. Nu ser jag fram emot en bra och positiv vecka!

Gillar

Kommentarer

Sminkningar

Jag är en person som verkligen sminkar mig efter rutiner. Dels för att det är bekvämt men också för att då vet jag vad jag har att vänta mig, och vet ungefär hur lång tid det tar för mig att sminka mig på morgonen. Jag är väldigt nöjd med de produkter som jag använder just nu. Min bas ör fortfarande The body shop Matte clay foundation och jag gillar den verkligen nu framåt hösten när jag vill ha lite mer täckning.

Egentligen är väl min vardagsmakeup ganska enkel, men det är ju vad jag gillar. Jag har en väldigt svag punkt för brunt. Highlightern jag numera bär är en highlighter som jag återupptäckt, nämligen en flytande highlighter från iconic london. Den är verkligen metallisk! Sen lägger jag liite puderhighlighter på det haha.

Gillar

Kommentarer