Vem är du där inne i magen? Ska bli så spännande att se vad det är för liten krabat som kommer ut.
Är det en pojke?
Är det en flicka?
Kommer den ha mycket hår?
Kommer den få min lockar?
Kommer den ha blåa eller bruna ögon?
Kommer den vara mest lik Henke, mig eller båda?
1000 frågor som jag hoppas vi får svar på snart!
Längtan är enorm! ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag tog jag med mig min bror på en tur till Gamle Dal för att passa på att ta lite fina bilder innan bebisen kommer. Så kul att ha sedan!

Likes

Comments

Mycket har hänt i mitt liv sedan jag sist bloggade. Ska göra en summering så gott det går, framför allt om graviditeten.

Den största förändringen skedde i December. Jag hade känt mig lite hängig i några dagar och lite konstig. Dessutom var mensen sen så jag tänkte att jag tar väl ett graviditetstest bara för att se och när det kom upp ett plus så blev jag väldigt paff. Vi hade försökt få barn i några månader bara och jag var helt säker på att det skulle ta ganska lång tid innan det hände något. Men oj så fel jag hade. Drygt 4 månader efter jag slutat med p-piller visade stickan ett plus. Vi blev väldigt chockade men väldigt väldigt glada såklart! Vi berättade i början endast för närmaste vännerna och familjen men sedan ju längre graviditeten gick fick desto fler reda på det.

I början mådde jag ganska illa men efter ca v.13 avtog det och sedan dess har jag mått väldigt bra. Haft lite värk i vaderna som besvärat mig men det är det enda. Vi var på ultraljud i mars och allt såg bra ut men vi ville inte ta reda på kön så vi får se vad det är för liten krabat som gömmer sig i magen. Våra föräldrar, eller framför allt mammor, tyckte att barnet skulle heta Eva-Lena om det blev en tjej då Henkes mamma heter Eva och min mamma heter Lena. Så detta har varit smeknamnet för bebisen under hela graviditeten. Vår lilla Eva-Lena. Blir väldigt roligt ifall det visar sig att det är en kille där inne.

Under våren har jag även läst klart sista terminen till Sjuksköterska och tagit examen samt börjat jobba på Kardiologen på NÄL. Hann jobba ca 5 veckor innan jag gick hem på graviditetsledigt och trivts väldigt bra på nya jobbet. Så himla goa kollegor och roligt jobb så jag har känt mig välkommen från första stund.

I mars flyttade vi även till en ny lägenhet. En lite större med ett större kök, bättre ytor och framför allt balkong! Så skönt och ha en balkong! Och få planera blommor igen!

I maj började jag känna av foglossning mer och mer och sista tiden i juli innan jag gick hem var väldigt jobbig. Hade ofta ont och kände av mycket förvärkar och sammandragningar. Sommaren har i stort sett bestått av att förbereda inför bebisen och njuta av ledigheten.


Likes

Comments

I'm back! Nu får jag allt försöka ta mig i kragen och börja blogga lite. Det har gått i perioder men har känt till och från under graviditeten att de vore kul att blogga för att sedan kunna gå tillbaka och läsa i framtiden. Nu är ju graviditeten i slutskedet men snart kommer dörren till ett nytt liv öppnas och mitt nya liv börjar. Bara det är ju en stor anledning till att börja blogga igen!

Väntar som sagt mitt första barn som är beräknat den 11 Augusti. Jag har under hela graviditeten haft en magkänsla att barnet kommer att komma i Juli eller iaf innan beräknad födsel. Huruvida detta stämmer eller inte återstår att se 🙂 men en Juli-bebis blir det iaf inte, den saken är klar! Längtar i alla fall ihjäl mig nu men det är ändå svårt att ta in att det ur den enorma magen jag har kommer det att komma en liten människa! Helt galet. Och snart är jag en mamma, och har en liten person som är beroende av mig!

Det kommer bli en spännande tid i mitt liv och framför allt för min egen skull ska jag försöka uppdatera då det kan vara kul att ha i framtiden men vore självklart kul ifall ni ville följa mig på denna resan.

Imorgon kommer en liten summering av de senaste 9 månaderna, det är mycket som hänt i mitt liv sedan sist!

Likes

Comments

Det finns bra låtar och sen finns de låtar som verkligen träffar en rakt i hjärtat. Hörde denna låten idag och det var verkligen kärlek direkt. Det var som en pil rakt in i hjärtat. Vissa tycker säkert det är sjukt löjligt men så är det bara. Det finns vissa saker man tänker och känner men som man aldrig säger. Och ibland hör man låtar som verkligen speglar saker man har inom sig och som verkligen berör.

There are good songs and then there are the songs that really hit you straight in the heart. Heard this song today and it was really love instantly. It was like an arrow straight into the heart. Some probably think it is ridiculous but who cares? There are certain things you think and feel but never say. And sometimes you can hear songs that truly reflects the things you have inside and that really touches you.

Likes

Comments

Hej. Har varit fullt upp det senaste så har glömt bort att jag har en blogg! 🙂 Men nu är jag tillbaka! Idag har jag namnsdag och min fina sambo kom hem med en blomma till mig! Ibland överraskar han 😍 Var på stan och fikade med Hanna & Ann förut också.

Har kommit igång lite smått med C-uppstatsen jag ska skriva. Jag läser ju till Sjuksköterska och har endast C uppsatsen och sista kursen på termin 6 kvar, så inte så mycket kvar än! Fick hoppa in i en klass där jag knappt känner någon och försöka hitta någon att skriva uppsatsen med. Som tur var så var det en tjej som nappade och vi sågs igår och diskuterade lite kring detta och det kommer nog bli kanonbra! Nu gäller det bara att hitta något att skriva om men vi har två förslag så det ska nog lösa sig.

Vad händer med vädret då? Typsikt svenskt men seriöst det var ju as gött väder förra veckan och nu är det SVIN KALLT!!!!

Likes

Comments

God kväll. Har känt mig lite krasslig både idag och igår så inte blivit många knop. Hade en väldigt händelserik helg så kanske var efter detta 😝 anyway kommer ett längre inlägg imorgon om helgen men nu får det bli sängen så hoppas jag att jag känner mig piggare imorgon 😊

Likes

Comments

Hej gott folk! ÄNTLIGEN FREDAG! såååååå gött 😀 Idag var jag och klippte mig så nu är jag redo för helgen. Förstår inte att hon alltid lyckas få det så snyggt med stylingen. Jag försöker och försöker men får det aldrig så bra.
Hör och häpna.. var även inne på Åhléns och köpte lite nytt smink och rengöring för 586kr !!! Vad hände där !! 😂 så nu ska jag verkligen bli snygg!

Imorgon är det avslutning med laget, blir mat på stars and stripes och sen party resten av kvällen. Så då va de ju bra att ja köpt smink nu då 😊 slipper jag sno av mamma hela tiden.

Idag kommer även mitt lilla hjärta hem så blir en sväng till nya Macken lekparken och tacomys ikväll. Fattar inte, nu har de IGEN varit skadegörelse på den lekparken?! Hur svårt kan det vara att låta saker va? Jävla nötter asså!!!

Anyway, ha en bra fredag!

Hi folks! FINALLY FRIDAY! soooooo nice 😀 Today I went to the hairdresser so now I'm ready for the weekend. Do not understand that she always manages to get it so nicely with the styling. I try and try but will it ever so good.

Tomorrow we have a party with the team, we will have dinner at Stars and Stripes (a restaurant in Vanersborg) and watch some football and then party the rest of the evening.

Today Felix is coming home so we will go to a new playground here in Trollhattan and have tacos tonight!

Anyway, have a good Friday!

Likes

Comments

Förutom inhandling av skor igår bestod dagen av bio! Jag och mamma såg Bridget Jones baby. Den var bra, dock inte lika bra som första filmen som jag säkert sett 300 gånger. Men det är sällan en uppföljare blir lika bra som första filmen. Men helt klart sevärd och en mysig film.

Håller på med ett arbete som vi ska redovisa i skolan imorgon. Just nu läser vi kursen Palliativ vård och det är ganska intressant hur många frågor och funderingar den kursen väcker hos en. Det svåraste jag tycker är samtalen med anhöriga och patient. Man är så rädd för att säga fel saker och inte kunna ha svar på alla frågor. Men är det något vi lärt oss i den här kursen så är det att det är ok att inte veta allt men det viktigaste är att vi är ärliga.

Såhär ser min vardag ut nu närmsta dygnet. Börjar få träsmak i rumpan 😝

Besides buying my new shoes yesterday, my mom and I went to the movies to see Bridget Jones's Baby. It was good, but not as good as the first movie that I've probably seen 300 times. But it is rare for a second movie to be as good as the first, but definitely a movie worth seeing.

Doing a report that we have present at school tomorrow. Right now we read about Palliative care and it is quite interesting how many questions and concerns raised within me. The hardest thing I find is conversations with relatives and patient. I'm so afraid of saying the wrong things and not be able to have all the answers. But it is something we have learned in this class, it is that it is ok not to know everything, but the most important thing is that we are honest.

Likes

Comments

Likes

Comments