Hur många här har en internet friend??
Jag har det.
Jag har känt henne i snart ett år men jag har aldrig träffat henne. Tills igår. Jag träffa henne igår utanför Globen. Det var ett av dom bästa ögonblicken i mitt liv. Asså det går inte att förklara känslan när man äntligen har träffat någon man har pratat med i snart ett år. Asså omg. Så om ni har en internet friend ni vill träffa ska ni inte ge upp, en dag träffas ni och det är då ni krossar distansen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Irriterad, irriterad...
Jag skrev precis ett helt blogginlägg men kom sen åt den där "rensa" knappen uppe i hörnet så hela inlägget försvann. Känner mest ba NEJ NEJ NEJ. Skrev ändå typ inget speciellt i det men jag har inte upd på typ två veckor, asså omg förlåt. Men det är typ bara skola skola och skola. Och det är inte direkt så kul och läsa om min dag i skolan. Det enda som har hänt dom här två veckorna är typ att jag har varit på begravning och att jag har beställt en tröja, kul liv. Aja Hadee!

Kontakta miig:
Instagram: jenniferrmatildaa
Kik: Sannaloppis
Videofyme: scraper
Twitter: dampisnummer2
Snapchat: jensun3
Ask: jenki4everr
Mail: Jenkijustasuperstar@hotmail.c
om
Hadee!

Likes

Comments

Hej, idag har jag har världens sämsta dag. Nej jag skoja den har inte varit världens sämsta, men det har varit ganska tråkig. För jag har typ städat mitt rum hela dagen, wow roligt liv. Nej men den har faktiskt varit ganska rolig ändå. För 3 av mina närmsta vänner har varit i Norrköping idag och sett Skyscraper (hehe inte alls avundsjuk). Jag skulle egentligen ditt men jag skada foten nu i veckan så sjukhuset ba "du måste vara hemma och vila under helgen" Ehm.. JAG VILL TILL NORRKÖPING. Men jag har haft kul ändå. Jag har fått en videohälsning av Anton. Och behöver jag säga något mer än att jag vill se övervaknings bilderna från mitt panik utbrott..? (Hehe) näe man han sa typ: "Hej Jennifer, jag älskar dig, och du får ha det skit bra, hej då" och jag typ skrek så att halva Sverige hörde när han sa jag älskar dig. Oskyldig. Sen har jag typ inte gjort någonting, eller jo jag har skrivit färdigt kapitel 36 på min novell på wattpad, kommer kanske ut senare, jag vet int. Har inget mer att skriva nu så Hadee!

Stalka mig:
Instagram: Jenniferrmatildaa
Twitter: Dampisnummer2
Kik: Sannaloppis
Snapchat: Jensun3
Ask: jenki4everr
Videofyme: Scraper
Youtube
: Jennifer Sundström

Likes

Comments

Hej! Jag har precis skaffat denna bloggen och hoppas ni kommer gilla den, jag ska försöka upd så mycket så möjligt. Men aa Hadee!👋🏻

Mina sociala medier👇🏻:
Instagram: Jenniferrmatildaa
Twitter: dampisnummer2
Kik: Sannaloppis
Snapchat: jensun3
Ask: jenki4everr
Videofyme: scraper
Youtube: Jennifer Sundström

Likes

Comments