Postad i: vardag, det lilla extra

Hopp då blev dagen inte som jag planerat men funkar det med. Trodde jag bara skulle ha historia idag men nej då, ändrat schema och slutar med att jag får 3 timmars hål och sen svenska men nu är det avklarat och jag sitter och av njuter mitt älskade kaffe.

Resten av dagen blir en tråkigt en, för måste städa så allt är rent o fint här, då min bebis Baloo ska på onsdag opereras/kastreras (Han fyllde föresten 1år igår) HURRA min stora kille.

Ne men vi vill ha der rent här när han kommer tillbacks då han nu skvätter och markerar inne så är det bra om allt luktar neutralt när han kommer hem.

Köpte även nya kaffe kapslar och en ny hållare för ett tag sen och blev så bra med det nya.

"Nöjd tjej"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: vardag

Ja men god morgon !

jag har sovit som en mask inatt vakna runt 7 och gick upp och gjorde te, så ont i halsen när jag vaknar (snarkar inte) min sambo snarkar dock och går i sömnen även så pratar han mycket, oftast om kalkoner??? VARFÖR vet ingen.

Men iallafall min morgon blev en lugn morgon inge stress då jag upptäckte jag börja 12.40 (jippi) så la mig i sängen efter min lilla frukost och myste lite med min hund och sambon som skulle ha jobbat men vaknar man försent går det tydligen inte att palla sig iväg iallafall.

Sitter iallafall nu i köket vid datorn och äter glass och skriver. kom inte på nåt vettigare att göra nu när tid finns över, i och för sig så kunde jag ha pluggat lite men detta måste med göras och plugga hinner jag i skolan då jag bara har entreprenörskap idag, bästa lektionen jag haft på länge bra lärare och härlig kurs som lär än något man faktiskt behöver och har nytta av senare i livet.

Föra läsrået i skolan blev inte alls som jag tänkt det gick neråt och fick F i det mesta, men detta året känner jag med taggad och ser fram emot att stå där på studenten och känna att jag klarat av skolan fast jag trodde i 8 an att allt bara skulle skita sig men (göra om och göra rätt) det är det som räknas och att man kämpar och känner att man kan det är det som får än att lyckas.


Likes

Comments

Postad i: allt möjligt

Ja men hej!

jag har väntat i nån månad nu på att starta bloggen för min stora fråga var (hur börjar man) men jag gör så här att det finns ju inget "visst" sätt att börja så jag börjar med att göra en inledning på vad min blogg kommer handla om helt enkelt.

Till det första så börjar jag blogga för att inspirera andra vad det lilla extra kan göra en person glad medan andra inte alls reagerar, inte tänker eller inte ens ser det som en gåva utan som en självklarhet. Jag har både upplevt det ena och det andra som andra också upplevt eller upplever och vill finnas där för dom och visa att livet kan bil bättre och fortsätta ändå. Ingen ska ge upp.

Min vardag är enkel men allas är unik så man kan ju inte sätta fingret på vad personen menar med det heller, men det som rör sig utanför det man måste som för min del är skola, gå promenad med hunden eller rensa kattlåda, ja men du förstår säkert. Har du hajat poängen?

jag älskar att fota så mycket foton blir det nog och det ljusa och växtlivet är en favorit RESOR så klart men tyvärr har jag inte haft den chans att resa som många jag känner haft och gjort med bland annat familj och vänner. jag älskar djur har en hund och en katt (Mina bebisar) djuren har en stor plats i mitt hjärta både för jag gillar hur dom lever och deras instinkter men även den lojalitet och vänlighet dom visar sånt som många personer inte visar eller överhuvudtaget är. mitt liv är alltså uppbyggt på många små saker som blir få stora.

Ja nu tycker jag att jag börjat på bloggen iallafall och en start är inte slutet så mer kommer och det lovar jag.

Likes

Comments