Denna helgen har varit toppen. Fredagen spenderades i Cecilia lägenhet tillsammans med Sara och Ebba. Några glas vin senare blev det en utgång. Var dock väldigt trött så åkte hem rätt tidigt.

I lördags jag och några tjejkompisar på 20 års fest på grötö. Det var jätte kul, och var jätte nöjd med kvällen.

Söndagen spenderades mestadels med Daniel. Vi var hemma hos honom och bara tog de lugnt. Så sjukt att vi om 2 veckor bara åker till Fuerteventura!

Ska bli så oerhört roligt att resa med Daniel. Var på en Greklandsresa med honom och hela min släkt förra sommaren. Och de var helt underbart. Och denna gången blir det bara vi 2. Längtar så jag spricker!

Men först skall jag ta ikapp allt i skolan. Vi har så mycket nu att jag konstant är stressad. Måste ta en sak i taget, och sen kan jag njuta. Kram på er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fredagen för mig var både bra och dålig. Vaknade av en sprängande värk i magen och känner igen det så väl. Magsårsproblemen.. Vilket gjorde mig orolig och väldigt seg. Men med timmarna så blev det bättre och bättre. Daniel kom förbi och tog hand om mig lite vilket var skönt. Och vid 6 tiden var jag som gott som frisk.
Hur dumt det än låter med tanke på att det var fredag.. Jag hoppade iallafall på en buss och åkte in till Cecilia, där var även Josse och EbbaJ. Och vi tog oss sedna vidare till en fest. Jag vet, väldigt dumt med tanke på min hälsa osv. Men jag kunde inte låta bli.
Väl där var det rätt sent och jag hade inga förväntningar på hur kvällen kunde bli. Men trots att det blev lite väl Mycket i glaset blev kvällen oerhört bra. Det var en sån kväll är med om lite och då som allt bara är bra.

Nöjd men med huvudvärk vaknade jag på lördagen. Och det finns inte så mycket att säga om dagen faktiskt. Film, serier, min säng, godis, massa vatten och alvedon blev kuren.

Igår var jag och Daniel med varandra hela dagen och det var längesen jag var så skrattfylld. I kort mening. Det var en toppen helg.

Likes

Comments

Jag är en person som är väldigt orolig av mig. Och jag hittar alltid problem överallt och ältar dom tills jag spricker. Jag vill alltid vara förberedd på att något dåligt kan hända. Det är som en försvarsmekanism jag har. Men det blir ju längden en väldigt stress som lägger sig som ett moln över allting som gör lycklig. Att varje gång jag andas ut i lättnad för att allting "löst sig" eller att allting bara känns bra, så finns alltid det som skaver lite. Den där sekunden då jag kommer på något som sårat mig eller har potential för att bli ett stort problem. Den finns alltid där. Och visst, jag har försökt acceptera att jag är som jag är. Att det är okej att vara en orolig person. Men skall det verkligen vara såhär? Skall det verkligen vara såhär svårt? Och om Inte, hur löser man det?

Denna bloggen är inte ett forum jag har för att spegla mitt "perfekta liv" . Det är inte en rosa glittrig blogg där jag skriver ut saker för att imponera, förstärka, eller försäkra mig själv om att jag har det bra.

Jag har det bra, det vet jag. Men oavsett hur bra ställt man har det, och hur många man har runt hörnet som stöttar, så är jag den enda som verkligen kan ändra på saker och ting. Jag har lätt att förvänta mig att andra skall få mig att må bra. Men hur enkelt skulle det inte varit om jag hade kunnat hjälpa mig själv.

Jag hoppas att det jag skriver , det bra och de dåliga , kan hjälpa någon som behöver det.


Likes

Comments

Hej på er.
Har varit sjuk sedan i tisdags. Har jätte hög feber och öroninflammation. Tack vare det missade jag ett jätte viktigt prov jag skulle ha idag i skolan. Men men. Försöker inte tänka på det så mycket för blir bara stressad.

Annars är allt som det brukar. Har planar på lördag, att fira min vän Ebba som fyller 18! Men eftersom jag är såpass sjuk idag, får jag bara hoppas att jag hinner bli frisk.

Likes

Comments

Känner och har känt mig så stressad hela dagen. Jag vet inte riktigt varför. Vi har jätte mycket i skolan just Nix men sånt brukar inte oroa mig så mycket för det fixar sig alltid. Jag tar tag i det och då löser sig allt. Jag blir alltid över allt förutom skolan, så detta känns lite konstigt. Har en stress känsla hela tiden. Som att jag glömt nåt. Eller måste göra något. Jätte irriterande att älta samma tankar.

Jag måste ta mitt körkort snart! Och ja är på god väg, men det är så mycket och har förstår inte hur man skall hinna med de, plus inlåningar prov och i mitt fall teater föreställningar.

Annars har dagen varit bra. Känns som att det är så kort tid kvar till studenten att det kan vara därför jag är stressad. Tiden Flyger förbi och jag hinner inte ikapp. Det är ju snart Mars??

Likes

Comments

Denna dagen har varit en sådan typisk söndag. Har verkligen tagit det jätte lugnt och har bara myst. Har varit med Daniel hela dagen och det har verkligen behövts en dag med bara serie tittande och godis. Ladda upp för en veckan kan man säga.

Har för övrigt haft ett jätte bra lov. Känner mig helt okej för att börja skolan igen. Nästan så att jag saknar de?? Nej kanske inte så. Men ni vet när man briljant sakna rutinen, inte själva skolarbetet.

Nu ligger jag i sängen och kollar på greys Anatomy. Måste verkligen sova nu för att jag skall upp tidigt imorgon och övningsköra till skolan. Så vi säger godnatt nu. Hörs Imorgon, puss på er

Bilden är från en resa som jag och Daniel skall åka på i Mars. Längtar så!

Likes

Comments

Eftersom denna bloggen är såpass nu. För ni jätte gärna ställa frågor eller komma med förslag på inlägg osv.
För övrigt har det varit en väldigt lugn lördag. Passat min hund. Pluggat körkort. Träffade min Daniel en stund. Och det var behövligt. Men nu börjar det svida i mina ögon för jag är så trött. Skriver imorgon. Puss

@jenniferrdahlgren på instagram❤️

Likes

Comments

Jag har nu efter lång tid av fundering, många om , men , kanske osv bestämt mig för att starta en blogg själv. en helt ny blogg. måste säga att jag trodde inte jag skulle bli så motiverad och inspirerad som jag är av att ha ett helt eget forum. men iallafall,,

hej på er, för er som inte känner mig så tänkte jag göra en presentation. som en introduktion på vem jag är och varför jag vill blogga.

jag heter Jennifer Dahlgren och jag fyller 19 år i april. jag går just nu alltså i 3:an på gymnasiet. jag läser inriktning teater. jag bor på Hönö utanför Göteborg tillsammans med mina föräldrar och storebror. jag har fantastiska vänner både från barndomen och sen gymnasiet. och en pojkvän som jag inte kan beskriva med ord hur lycklig han gör mig. så livet är ju bra. men som tjej på 19 vårar har jag ju med gått igenom tider som är outhärdliga, dagar man inte vill ens gå upp ur sängen för att gå igenom. och livet som slängt en upp och ner . det är ju självklart. så är livet. och det är inget jag tänker mörka eller gömma här. men sen, alla triumf stunder man är med om ibland. allt ska finnas här, för mig själv. och kanske till och med någon som det kan hjälpas av att läsa.

jag har länge tänkt efter på hur mycket man borde dela med sig av sitt liv på internet och sin blogg specifikt. om jag verkligen vill ha en blogg där skriver om vad jag gör 24/7 eller om jag vill komma längre än så med bloggen. "en personlig men öppen dagbok" beskriver många sin blogg med. och det är i princip vad jag blir intresserad av att skriva. jag hoppas ni följer mig på denna blogg. och att ni får nåt tillbaks. av att läsa. mera inlägg kommer inom kort. både inlägg och videos kommer att komma. men så länge. kram på er!


Likes

Comments