Renovering hemma

Och hände en lite olycka...

Så har under senaste veckan fokuserat på att försöka fixa hallen och lilltoan på undervåningen. Vart så himlans kul att välja ut lite färger och sen målat. Sa till min sambo att jag ville ha ett eget lite projekt och skulle egentligen bara göra lilltoan för att den var så himlans ful innan. Men slutade med att jag gjorde hela hallen också.

Så himlans typiskt av mig haha

På talan om så himlans typiskt mig så idag var de den sista dagen trodde jag som jag skulle hålla på med de. De vara bara ett lite lager kvar på listerna som egentligen behövdes sen skulle jag börja med inredning och lite sånt. Men Jag Skulle Bara göra ett sista lager på ett ställe med en annan färg och när jag ska öppna burken har jag använt en gammal trubbig kniv som inte alls är vass. Men denna gång låg en sprillans ny kniv där ist. Tänkte inte mer på de och vad hände jo jag slinter med kniven och rakt in i handen åker den.

Pricken över I´t

Min sambo är inte hemma och jag hanterar inte blod bra alls.

Ringer min sambo i lite panik för de rinner så mycket blod, och jag vet inte vad jag ska göra. Han ringer en av våra bästa vänner som kommer och fick hjälpa mig men slutade att vi åkte till vårdcentralen. Den ville sy men de ville inte jag, så slutade med att dem tillslut fick stopp på blodet och kunde limma istället.

Ville inte sy pga att jag är väldigt blodrädd och nålrädd. Men vad händer då... Jo, jag får ta en spruta för hon tycker att jag borde ta stelkramp för de var så länge sen jag tog den sist.

Vilken dag.. så nu ligger jag i soffan och kollar lite film. Blivit sjukskriven ett par dagar pga av att jag inte kan jobba. så har ni tips på film. HIT ME UP!!


Och detta är min hand just nu. Så får nog vänta med att göra klart där nere :(


Ska även gör om golvet på toan men måste beställa en bra färg eller ny matta där inne. Så kommer vänta med de så länge.


Gillar

Kommentarer