Det finns verkligen såå många tjejer som känner att dom absolut måste ha en pojkvän, och förut var jag en utav dom.
Förut så kände jag att jag var TVUNGEN att vara med någon, jag varken ville eller kunde vara själv.

"Hur skulle jag klara mig utan en varm famn att somna i ?
Någon att prata med om allt,
Någon att skratta med."

Ja, ni förstår ju säkert vad jag menar.
I början är det jättejobbigt, men allt eftersom tiden går så börjar man inse hur bra singellivet kan vara.
Man får tid att växa i sig själv och göra det man vill. Idag älskar jag att få gå och lägga mig ensam, det är tyst och jag kan se på vilken typ utav film jag vill, jag kan rulla runt hur som helst och jag slipper allt tjat om hur mycket utav täcket jag stal under natten. Jag kan prata med mina vänner om allt, och jag har aldrig mått bättre än vad jag gör idag.
Jag har lärt mig att ensam är stark och jag är så jäkla tacksam för det!

Jag tycker verkligen att man ska ta sin singel tid och embrace it! För vad är egentligen oddsen att du ska vara singel resten utav livet? NOLL, om du frågar mig. Det är så många som verkligen deppar ihop totalt och mår fruktansvärt dåligt istället för att se alla nya möjligheter man nu har. Som singel finns det ingen pojkvän som sätter stopp för galna utekvällar med dina vänner, eller som ifrågasätter dina klädval och levnadsvanor.
Du är fri att göra vad du vill, gläds åt det och lev ditt liv till fullo!

Här är 5 snabba om några fördelar du som singel har

1, Du är fri att göra vad du vill utan att ständigt visa hänsyn till en partner

2, Du behöver aldrig ha dåligt samvete över att du tänkte på dig själv först!
3, Singlar ser bättre ut! De är oftast mer måna om sitt utseende
4, Spendera mera! Du slipper kommentarerna angående dina nya SVINDYRA stövlar
5, Som singel behöver du aldrig undra om någon är otrogen mot dig
6, Du slipper onödiga tjafs och tårar
7, Ingen kan bestämma att du inte får ha vänner utav motsatta könet
8, Du slipper ångesten över att han blev irriterad för att du inte ville ha sex när han frågade
9, Du kan klä dig precis som du vill
10, DU är den enda personen du behöver bry dig om

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"Det betydde ingenting, det är ju faktiskt dig jag älskar"


Jag har tänkt mycket på det här med otrohet den sista tiden, idag är det så vanligt att det nästan inte är något man reagerar över längre utan istället hör man för det mesta kommentaren "han/hon också??".

Jag har försökt sätta mig in i olika situationer men hur jag än vrider och vänder på det så får jag aldrig fram en anledning till att det skulle vara okej att göra så. Oavsett om det handlar om en bild, ett samtal eller en akt, så kommer jag aldrig någonsin kunna förstå hur en person kan utsätta någon annan för ett sådant svek.

Det som för mig är svårast att förstå är hur man kan säga att man älskar personen man valde bort, för det var PRECIS det man gjorde, valde någon annan framför sin flick/pojkvän. Så när man gjorde det aktiva valet att vara otrogen så kan man inte enligt mig älskat sin parter.

När jag kommer till det stadiet att jag faktiskt helhjärtat och uppriktigt älskar en person, (oavsett om det är en vän, kollega, familjemedlem eller en pojkvän) så innerbär det att jag ser den personen som en del utav mig själv, och hur många skulle medvetet skada sig själv? Inte jag iallafall

Det är därför jag har så fruktansvärt svårt att förstå hur man kan utsätta sin partner för något så hemskt, och sedan säga "men jag älskar ju dig!"

Gör personen verkligen det?

Jag har så svårt att tänka mig det. Min bild är att om en person älskar en annan, så kommer denne aldrig göra något som skulle kunna såra den han/hon älskar. Det spelar ingen roll hur situationen ser ut! Har ni en tuff tid? lös det, gör allt du kan in i det sista, och om det inte går att lösa, eller någon ger upp hoppet, gör då slut innan du väljer någon annan.

Likadant med sex. Är inte din partner på humör? Det händer alla ibland! Det är där man ska visa sin partner att man inte prioriterar endast den biten i förhållandet utan att det finns så många andra fina delar i ett förhållande som är precis lika viktigt.

visa att du älskar att bara hålla om personen och känna han eller hennes närhet.

I vilken situation som helst, så finns det alltid en bättre lösning än att vara otrogen. Även om det är att göra slut.Likes

Comments