ORGANIC FOOD

Detta fick jag med mig hem från lilla mataffären nyss, mycket grönt. Jag älskar ju smoothies så jag tänkte faktiskt blanda ner lite extra spenat + grönkål. Körde lite på det förut och jag gillar det! Så vet faktiskt inte varför jag fortsatta med det? Nåväl, nu är det igång med det iallafall.
Eftersom att jag är känslig mot laktos så försöker jag undvika det så mycket som möjligt. Därför har jag bara kört på antingen laktosfri mjölk eller soyamjölk. Men nu tänkte jag testa denna kokosmjölk, gillar ju kokos så why not, det blir nog gott. 
Jordnötssmör ÄLSKAR jag. Antingen att blanda ner i smoothies eller som snacks med banan/äpple. Så därför fick en burk hänga med hem denna gång.
Kycklingen blir kvällens middag med brysselkål (favvo) och rödbeta i ugn. Vi har även en burk hemma med MAX egna sås sourcream & pepper så det blir nog jävligt gott hehe.

Vi handlar förresten mest ekologiskt. Finns det ett ekologiskt alternativ så tar vi ALLTID det. Jag har faktiskt handlat ekologiskt i flera år nu och det är tack vare min käre far som tycker att det är så viktigt. Vilket det är! Det är bra för miljön, bra för djuren och bra för en själv.
Så, då vet ni. Bye!

Gillar

Kommentarer