NYSTART

29e juli var senaste gången jag uppdaterade bloggen. Det är alltså en hel månad sen? Jag ska vara helt ärlig och säga att det har varit så jäkla skönt att inte tänka på bloggen nu över sommaren. Visst att jag har varit rätt så aktiv på tex instagram, men det krävs inte lika mycket energi som bloggen på något sätt. Instagram går fort att uppdatera och kräver inte så mycket text eller planering (inte för mig iallafall). Men när jag bloggar så vill jag ändå lägga ner lite tid i mina inlägg.

Nu är det snart höst och hösten betyder ofta nystart för många. Folk kommer tillbaka till sina rutiner, börjar plugga eller något annat. Jag kan berätta att lilla JAG ska börja plugga nu till hösten och jag är så så så taggad på det. Jag ska nämligen utbilda mig till inredare och homestagingkonsult!!! Så jag kommer plugga på distans från Stockholm och utbildningen är 2 år. Därför känns det som att jag kommer vilja uppdatera min blogg framöver och visa er lite vad jag pysslar med :)

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Vad roligt att du ska plugga. Låter som en rolig grej du ska läsa och det verkar passa dig💓
nouw.com/artist
Johannagrahn
Johannagrahn,
Men gud vad kul, GRATTIS!!
nouw.com/johannagrahn
Chanapha
Chanapha,
Åhh vad roligt! <33
nouw.com/chanapha
Felicia
,
Så roligt att du ska börja plugga inredning och homestagning, lycka till! Jag själv älskar också inredning och allt därtill och har länge funderat på att kanske utbilda mig till det. Men har ingen aning om vart man ska göra det, vilken skola, vilken typ av kurs osv man ska göra det, så var ska går du utbilda dig? Vad heter skolan/utbildningen? Och l
jenniferpersson
jenniferpersson,
Tack snälla du! Jag hittade utbildningen på inredningskurser.se
nouw.com/jenniferpersson
jenniferpersson
jenniferpersson,
Den ska vara den mest populära utbildningen i Sverige och jag har bara läst gott om den!! Kör! <3
nouw.com/jenniferpersson
lillmajja
lillmajja,
Vad kul att du är tillbaks och vad roligt med utbildningen ☺️ Lycka till med allt och hoppas att bloggen kan få vara lite levande i fortsättningen!
nouw.com/lillmajja
jenniferpersson
jenniferpersson,