NEW IN // DIOR

Okej hörni. Mina vänner och ni som följt mig här ett tag, vet att jag har kört på Estée Lauders Double Wear Foundation i flera år. 6 år till och med. Den har varit min absoluta favorit och jag har inte hittat någon som ens varit i närheten så bra som den. MEN! Nu har jag hittat en foundation som är helt jävla magisk!!!!! Haha gud är helt lyrisk verkligen.

Nu när det är sommar så vill jag egentligen ha en lite lättare foundation som inte täcker lika mycket. Men det är ändå superviktigt att den håller hela dagen och att den håller sig matt då jag lätt blir glansig i t-zonen. Så jag har kollat igenom hela youtube samt pratat med en som jobbar på KICKS för att hitta ”the one”. Om jag har hittat den? Svar JA.

Min nya älskling är denna foundation - Dior Forever (inte den med glow)

Jag fick hem ett litet prov på denna och ja jag kan inte säga annat än att jag älskar den. I lördags var jag ju ut och härjade på krogen, tänkte att de var ett bra tillfälle för att se vad den går för. När jag kom hem satt sminket kvar på plats och det är sjukt bra betyg. Den var lättare att tvätta bort än min från Estée Lauder också och det gillade jag!

Hur fin flaska då? Plus att den har en pump!

Två bilder på mig i olika ljus och självklart utan filter. Alltså ser ni hur fräsch min hud ser ut??? Sen är jag lyckligt lottad som inte har några större problem med min hy. Men, den ser helt fantastisk ut på huden <3 Förstorar inte porerna, kladdar inte och har heller igen stark doft. Den var superlätt att få jämn med en beauty blender och torkade in snabbt.

Så, om det är så att ni är ute efter en foundation som håller länge, är lite lättare (light/medium täckning) och inte vill bli glansiga, så kan jag verkligen verkligen rekommendera denna från Dior! Det endaste minuset är tyvärr priset då den ligger på runt 500-lappen. Men för mig är det värt dom pengarna med tanke på hur fantastisk den är. Så gå till Kicks eller Åhléns och be om ett prov så får ni ju testa innan om det är värt för er också! :)

Gillar

Kommentarer

Jess
,
Vilken färg har du på denna?🌸😘
jenniferpersson
jenniferpersson,
emmysofie
emmysofie,
Tack för tipset, är ute efter ny foundation!
nouw.com/emmysofie