NEN IN // KICKS

Jag gjorde en liten beställning från Kicks för några dagar sen och detta var det jag fick hem (+ lösfransar från Ardell). En mascara, ett löspuder och en BUS till ansiktet.

Denna mascara från Maybelline har varit hypad ett tag nu så jag fick lov att beställa hem en. Budgetmärken kan absolut vara minst lika bra som dyrare märken! Det var 20% på allt smink när jag beställde så jag tror att den endast kostade 119kr. Är riktigt taggad på att prova :)

Kan aaaabsolut inte leva utan denna produkt! Det är ett settingpowder från Laura Mercier och är helt klart det bästa pudret jag testat. Det håller sminket på plats, ser verkligen inte pudrigt ut och gör inte huden torr. 10/10 <3

Har hört att denna BUS till ansiktet ska vara riktigt bra. Kicks har ju kommit ut med en hel drös ansiktsprodukter, som ska vara grymma!

Just detta är en BUS i gelform. Jag valde färgen medium/dark men den finns även i light/medium. Man ska applicera den på rengjort ansikte innan dag/nattkräm. Jag testade den igår kväll innan jag skulle sova och tycker verkligen att den är BRA. Den absorberades superfort OCH den luktade gott. Imorse när jag kollade mig i spegeln så hade jag fått fin och jämn färg i ansiktet så jag är nöjd. Det står att den ger full effekt efter 2-5 dagars användning. Så jag antar att man bygger upp färgen :) Detta ska även vara en produkt som är bra för din hy. Den ska återfukta och innehålla en massa bra ingredienser som boostar din hy. Låter bra.

Gillar

Kommentarer

isabellekahlin
isabellekahlin,
Den mascaran är sååå bra! 😍🙌🏼
nouw.com/isabellekahlin
matildardn
matildardn,
Åhh blev så sugen på att testa BUSen! Verkar hur bra som helst ju!
nouw.com/matildardn
amandasääv
amandasääv,
Amvänder den mascaran och tycker den är såå bra! 😍
nouw.com/amandasääv