GUCCI BELT

Åhhh jag har äntligen fått hem min beställning från Gucci som jag gjorde för ca 2 månader sen!

Jag har länge spanat på deras fina skärp, de höjer ju faktiskt en tråkig outfit med ganska många snäpp om ni frågar mig. Så jag beställde hem ett skärp för ca 2 månader sen, men då hade de preciiiiis tagit slut. Så de fick tillverka ett nytt i Italien som sedan skulle skickas till Gucci och sen till mig. Och nu är det äntligen här!

Guld och svart, passar till allt! Ihhh jag är så galet nöjd med detta skärp!
Den andra loggan är också skitfin, men jag tycker att man ser det andra skärpet överallt, så det kändes ju lite roligare med ett som inte "alla" redan har. Sen när jag fick Gucci-väskan av Filip i födelsedagspresent med den andra loggan, så kände jag att de var tur att jag valde detta. Annars kan det nog ha blivit lite för mycket med två st av samma logga. Förstår ni hur jag menar?

Hur som helst så är jag så jäkla nöjd och kommer förmodligen använda detta skärp i princip varje dag🌟

Gillar

Kommentarer

Saana
,
New day, new luxury item.
poppy
poppy,
Men alltså ÅH!! Älskar det 😍😍😍
nouw.com/poppy
Jess
,
Men så sjukt snyggt!! Du har verkligen såå snygg klädstil!! Aldrig funderar på att börja lägga ut videos på YT? Tror att det garanterat skulle vara uppskattat 😉
jenniferpersson
jenniferpersson,
Men taaack snälla, vad glad jag blir!❤ hmm har ju funderat på det men har inte riktigt bestämt hur jag ska göra haha. Kram!
nouw.com/jenniferpersson
J
,
Hej! Vilken storlek har du i midjemått? Har du high waist eller low? Tacksam för svar! Kram