FROM MY PHONE

Godmorgon gänget! Idag är jag ledig och har en hel del saker att ta tag i under dagen. Min balkong är återigen full av kartonger och skräp så det måste bort. Sen hade jag tänkt att åka förbi Ikea och köpa en TV-bänk. Det är liksom dags för nu står tvn på golvet vilket är drygt när man ligger i soffan och typ kollar nedåt haha.
Jag har en del samarbeten som måste fotas samt planeras och jag har även tvättid idag, så jag har en del att greja med :)

Tänkte att jag bjuder er på några av mina senaste bilder från telefonen då inspon är sådär just nu. Later!

Förra helgen var det överraskningsfest för min kusin Marcus som fyller 30 år. Temat var vilda västern och det var en superrolig kväll! Marcus familj hade fixat så bra med allt och det var så kul att alla hade gått in för temat. Jag och A hittade grejer från second hand dagen innan. Synd att jag glömde fota mina boots för dom va riktigt snygga haha.

Detta paket hämtade jag ut förra veckan och det var ett utskick från Hoss Agency. I paketet låg ett lyxigt kit från Hair Lust. Har faktiskt hört väldigt bra saker om det märket så det ska bli spännande att prova :)

Det ständiga kaoset här hemma. Jag köpte förresten barstolarna från Ikea. Suuuupersköna och tyckte att de passade bra in i köket.

Jag ska gå på Lollapalooza i Sthlm! Är så jäkla taggad och ska försöka kolla igenom alla mina kläder ifall jag har något festivaligt. Förmodligen inte.

Är det någon av er som ska gå? :)

Titt vad jag hittade på Åhléns här om dagen! Har varit på jakt efter en sån puff men ca alla jag hittat kostar runt 3000-4000kr. Denna kostade endast 499kr så tips!

En selfie ba.

Gårdagens pangmiddag - mammas vårrullar! Det finns verkligen inga godare vårrullar i hela vida världen. Mamma har alltid någon typ av färs i sina vårrullar och jag tycker att de är godast så. Mmmhhhh <3

Gillar

Kommentarer