FEM FRÅN TELEFONEN

I lördags var jag ledig så jag och A fixade gofrulle! Jag är ju så jäkla dålig på att käka frukost men när det fixas såhär så äter jag mer än gärna.

Mot kvällen blev det kebabpizza och prosecco hemma hos mig med Artina och gubben. Är det någon man alltid kan räkna med när det gäller prosecco så är det Artina haha <3

Jag gjorde nyligen ett samarbete med La Roche Posay och fick då hem tre st av deras produkter. Jag älskar hudvård (som ni kanske redan vet) så det var kul att få testa lite nytt. Jag har sedan tidigare använt mig av deras handkräm samt ögonkräm som jag älskar! Nu har jag hittat en till favorit och det är denna ansiktskräm. Alla produkter är anpassade efter känslig hy vilket passar mig utmärkt. Jag har blivit rätt så känslig i ansiktet de senaste tre åren så jag försöker undvika starkt parfymerade produkter i just ansiktet. Tycker att den återfuktar bra och känns liksom snäll mot ansiktet. Så om ni är i behov av en ny ansiktskräm som ger mycket fukt och som inte är så starkt, så kan jag verkligen rekommendera denna! :)

Gillar

Kommentarer

feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Kul med ny hudvård!
nouw.com/feliciaidachristina
hannaemmy
hannaemmy,
Så roligt med ny hudvård och vilka fina bilder du tar!
Du är grym,kRAM
nouw.com/hannaemmy
Emelie
,
Vart är soffan ifrån? 😊
jenniferpersson
jenniferpersson,
Minns inte hemsidan men soffan heter ”Bad Boy Sofa” 3,5 sist så sök på det bara!!
nouw.com/jenniferpersson