Det är fredag och jag mååååår! När man jobbar i butik så är det faktiskt inte så vanligt att man får säga ”nu tar jag helg!”. Men nu jävlar tar jag helg!!! Är så nöjd va.

Ikväll kommer gubben äntligen hem från jobb, han har varit borta sen i tisdags. Så ikväll ska vi pussas, dricka vin och äta god middag här hemma <3 Imorgon åker vi förresten till Stockholm för att hälsa på bästa Artina och Janne. Det ska bli så mysigt verkligen.

Trevlig helg på er! PUSS

Gillar

Kommentarer

Jag vill ha en ny soffa. En ljus soffa. Jag älskar soffan jag har nu på alla sätt och vis, förutom att den är mörk! Alltså mitt vardagsrum är redan mörkt som det är och det kommer inte in så mycket dagsljus. Därför känns det som att jag skulle vilja ljusa upp rummet med en ljus soffa.

Jag och A åker till Stockholm i helgen och då ska vi in och kolla (sitta) på en soffa. Det är så svårt att bara beställa hem någon för man har ju ingen aning om den är skön eller inte. Och när det gäller soffor så är fan det viktigaste att den är skön!

Om ni har tips på vita/beiga soffor (minst 3 sits) under 15 tusen kr så kan ni ju hojta till! :)

Gillar

Kommentarer

Här kommer ännu ett recept från Linas Matkasse! Denna gång var det Chicken red curry med limegurka som var SÅ gott!

Alltså detta tog mig max 20 min att slänga ihop. Kycklingen var redan uppskuren och det var inte SÅ många ingredienser som skulle i. Limegurkan var jävligt fräsch och den tänker jag börja göra till andra maträtter också. Supergott!

8/10!

Gillar

Kommentarer