Header

Mileycool551 på youtube har en giveaway så va med! Man vinner flera saker från Victorias secret & babylips!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Även fast man är ledig onsdag torsdag & fredag så gör man inget annat än att ligga i sängen och dega.. Men men det kan behövas.. Något annat som behövs är att plugga.. Så det är väl skolböckerna som väntar på mig idag..
Vi får se ;)
Va på stan igår & köpte en supersnygg skolavslutnings klänning! Sjukt nöjd över den & även lite lättad eftersom alla snygga klänningar tar slut sjukt snabbt! Köpte även ett mobilskal som jag verkligen älskar! Supersnyggt! Sen köpte jag också en spray cleaner till sminkborstarna! Superbra är den!!


Likes

Comments

Nu får det väl ändå vara nog med pauser! Nu kör vi igen & nu ska det uppdateras minst 1 gång per dag!
NU KÖR
VI

Likes

Comments

Sitter i min säng & kollar på tv medans mobilen spelar justins nya låtar om & om igen.

Just hans nya låtar. Heartbreaker, all that matters, hold tight, P.Y.D, recovery, confident oså vidare.
Allas åsikter om dom är inte så positiva, av det jag hör. Mest kan det väl låta såhär: hans nya låtar suger. Dom är så tråkiga. Han är så drogad så han inte orkar göra bättre låtar. And so on..
Själv tyckte jag dom var lite sämre till en början. Han hade gjort så "hoppiga & studsiga" låtar tidigare & sen kommer lugna "känslor". Man var inte van vid det & då påstod alla att det hade med alla droger att göra.
Jag som belieber kan ersänna att han tagit droger osv.. Jag är ensam belieber/fan av Justin i klassen & jag blir spammad med hat, rakt upp i ansiktet. Hat till Justin, inte mig. Jag blir sjuuukt irriterad nu för tiden när folk pratar skit om Justin. Jag har tagit imot så mycket & orkar inte längre. Ni kanske tycker detta låter konstigt oså, men jag menar det! True belieber är vad jag är och ingen, ingen ska få slänga ur sig skit om någon som inte gjort ett skit mot en. Alla haters letar efter saker att hata på. Det ända dom ser är allt negativt. Det är allt som kommer ut. Medans om det står i tidningen om 1D så är det inte sant, nej nej.. Bara allt om Justin är sant! Sjukt trött på det nu! Kan inte alla sluta hata på varans idoler? Jag gillar hans musik. Du gillar den gruppens musik. Plain & simple!
Jag pallar inte skriva mer, jag hoppas ni förstår vad jag menar.. Kan vi inte hjälpas åt med detta..? <>


Love you too much to explain Justin ❤️

Likes

Comments