Har 100 dagar på snapchat med Moa Andersson och dessutom så är hon grym! 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu återstår de inte många dagar av denna resan. Men Gud vad kul jag eller jag tror vi alla har haft. I onsdags var de en hel dag på stranden. Och jisses vad solen tar nere vid havet. Har bränt mina skinkor ordentligt också så de svider. Solen tar verkligen på ens krafter när man ligger på stranden och solar en hel dag.

Däremot så var de partybåten igår och först var de bara vi som var taggade och så var det tills vi kommit ut en bit på havet men sen kom alla igång. Man fick dessutom 5 öl/sangria gratis och de var en del som blev ganska dragna. Efter det käkade vi lite och sen gick vi till tivoli på deras efterfest som de hade för oss som hade varit på partybåten. Vi gick även en sväng till grabbarna grus där vi även ska ikväll eller de andra ska för jag vet inte riktigt om jag vill dit, kan inte säga varför jag inte vill men känner inte riktigt för de. Det är trots allt bäst sista kvällen men nej, till grabbarna vill jag inte.

Imorgon är det fredag och tatueringar står på schemat!! Ska göra två stycken har jag bestämt mig för. Men de får ni se imorgon. Börjar även få hemlängtan haha, min egen säng, mitt eget rum och framförallt mitt eget space där man kan gå undan vilket man inte kan här på samma sätt. Inte för jag känner att jag behöver de men borta bra men hemma bäst. När jag kommer hem så är de bara 12 dagar kvar tills vi tar studenten. Helt sjukt!Likes

Comments

Sitter just nu och käkar på fantastico. Jag tog en ceasarsallad som bestod av haha...sallad, kyckling och ost!!! Vilken sallad!! Idag blev de inte grabbarna grus de blir tivoli idag igen fast denna gången UTAN ATT DANSA PÅ BAREN! Det är välkomstfest för de som kommit idag så vi bestämde att gå dit istället. Sen har vi hittat ett as skönt gäng som satt på samma flyg som oss. Vi har förfestat med dem i två dagar nu så de kommer till oss ikväll haha. Dock fick de en skriftlig varning för vår förfest igår men reseledarna sa att skåningar var de bästa på att festa och de måste vi leva upp till.

Likes

Comments

Lördag:

Sitter just nu och äter frukost på hotellet och gud vad gott de var med frukost! Igår var vi ute fast visa vi inte skulle haha dock hade jag ont i magen så blev inte så mycket alkohol för min del men däremot är jag frisk som en nötkärna idag vilket gör att jag får ta igen de jag missade igår idag istället. Nu ska vi snart lägga oss nere vid poolen och sola och bada lite så kanske vi hörs senare.

Söndag: idag bestämde vi att vi skulle gå ut och vi gick till något tivoli. Guiderna sa att skåningarna är de bästa på att festa så de levde vi upp till ordentligt. Dansa uppe på baren och jävlar vilket ös!! Det gick till och med så vilt till att jag ramlade ner från 2 meters höjd rakt ner i stengolvet och skadade ryggen men jag lever. X antal mediciner rikare i blodet så känns de bra. Har fått en linda som ska stabilisera ryggen tills de blir bättre.

Idag är de poolparty här på vårt hotell och sen är de nog grabbarna grus som gäller ikväll.

Likes

Comments

Sitter på flygplatsen redo för att lyfta eller ja vi lyfter om 1,5 timme. När vi kommer ner har vi bestämt att vi ska köpa alkohol och lite sånt sen ska vi nog gå ut en sväng.
Antar att de blir en liten utgång ikväll.

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Olles födelsedag hurra hurra hurra. Har även varit hos farmor som sytt in min balklänning och studentklänning så nu är allt tipp topp och färdigt.

Likes

Comments

Oj herregud vad det var längesedan jag skrev någonting här men alltså allt går så snabbt nu och jag får inte ihop mitt liv på 24 timmar. Har praktik, fotboll, skola, student och jobb allt på samma gång känns de som. Jag sitter just nu på jobbet och har ingenting att göra. Det är dock bara 12 dagar tills jag ska åka till magaluf och två veckor efter de är de STUDENT!!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Beställde nyss hem två le sac en papier påsar. De är så fruktansvärt fina och stilrena att planerat ett träd i eller någon annan vacker växt.

Förresten kaffet smakade skit. Usch! Varvare kaffe med kladdkaka och de var verkligen ingen höjdare.

Nu ligger jag i min säng, ovanligt va? Haha. Ska snart byta om för jag ska iväg och träna.

Likes

Comments

Ska alltså idag försöka bestiga min kaffestege. Har varit och köpt smaksatt kaffe i hopp om att det ska hjälpa mig att bli vuxen. Jag och mamma körde inom stan en sväng på vår lediga dag.

Ska mumsa i mig lite kladdkaka, vaniljglass och förhoppningsvis lite kaffe.

Likes

Comments