Header

​Hej hadir, välkommen hem till sverige

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var det hur varmt som helst. Jag åkte till Sofie och var med henne medan John och Gabriel åkte och handlade. Vi åkte sedan ut till Gabriels farmors stuga där vi genast satte igång att blåsa upp badbollar och badringar. Fredde och Hadir kom lite senare och då grillade vi hamburgare. Efter middagen åkte vi åkte till Piteå havsbad och åt en glass, det var hur gott som helst. Vi gick och kollade i affärerna och då fick Sofie äntligen sina efterlängtade såpbubblor.
Likes

Comments

I veckan har vi hunnit vara i Stora Sjöfallet. Där det byggt en enorm byggnad mitt ute i ingenstans. Jag och wille gjorde bort lite sommarjobb och pappa visade oss runt i ödemarken där de installerat alla rör. Vi fick se massa vattenkraftverk och "dammar" utan något slut, renar, berg och fjäll. Vi fick även se där en stor sten hade ramlat ner på en väg. Det skulle kosta mer att flytta den, så de byggde runt stenen istället.


Likes

Comments

Blev lite äventyr med Hadir, Sofie och Gabriel.Likes

Comments

Midsommar firades med, Fredde, Linus, Emma och tre vovvar på deras stuga i Hednäs. Vi spelade massa kort, lekte med hundarna och åt god mat.


Likes

Comments

Kollektion: Icons of Happiness, sommaren 2014.
Utskickat i recensionssyfte.

Sorry I’m Fizzy Today är ett rosa cremelack med en liten gul underton. Lacket är lite mot korall-hållet, men jag håller med alla andra - det är inte riktigt där. Jag har inte sett så många lack med denna rosafärg, trevligt med lite nyheter!

Jag var inte så förtjust i formulan, det här lacket var det sista jag provade så jag kan ju varit trött också.. Men jag upplevde det strimmigt och svårt att få jämt. Har kollat runt lite men ingen annan verkar ha haft samma problem. På bilden har jag tre lager utan topplack, när det torkat helt blev ytan lite mattare.


Likes

Comments

Kollektion: Icons of Happiness, sommaren 2014.
Utskickat i recensionssyfte.

Get Cherried Away är inspirerad utav Coca Cola Cherry. Lacket är en mörkare lila-röd färg som återspeglar namnet. Färgen i sig är inte allt för originell och unik, jag har redan några lack som liknar denna i min samling. Men den är väldigt klassisk och snygg.

Formulan var bra, lite flammig på första lagret men på andra blev det jämt och fint. På bilden har jag två lager utan topplack.


Likes

Comments

Kollektion: Icons of Happiness, sommaren 2014.
Utskickat i recensionssyfte.

You're so Vain-illa är ett ljusbeige cremelack. Det är festligt och neutralt på samma gång, för att inte tala om att det är perfekt för en glittergradient! När jag såg lacket var jag nästan 100% säker på att det var samma färg som My Vampire is Buff från Euro Centrale kollektionen. Men denna är lite gulare, på ett bra sätt.

Lacket var lite strimmigt och ojämt på första lagret, men efter andra blev det fint och jämt. Torktiden var normal.


Likes

Comments

Kollektion: Icons of Happiness, sommaren 2014.
Utskickat i recensionssyfte.

Här är lacket som är inspirerat utav Fanta, jag pratar alltså om Orange You Stylish!!! Jag tyckte att lacket såg lite tråkigt ut i flaskan, men det var däremot finare i verkligheten. Jag är ingen person som bär orange på mina naglar, jag tycker inte att det passar mej. Mina nagelband brukar alltid ha en tendens att se smutsiga ut på något konstigt sätt. Om du inte vill bära detta lack till vardags så passar det perfekt till halloween eller kanske då det är majbrasa!

Lacket täckte bra, men dock inte lika bra som A Grape Affair. Det var väldigt lättlackat och lade sig jämt över hela nageln. På bilden har jag två lager, utan topplack och även detta lack glänser otroligt fint.


Likes

Comments