Allmänt

Hejsan idag tänkte jag skriva mina favoritserier och filmer, men jag är inte bra på att beskriva vad de vandlar om så det låter jag Netflix sköta haha. Alla serier jag nämner kommer finnas på Netflix.

Serier:

1. Shadowhunters -Min absoluta favoritserie! Den handlar mest om action, övernaturlighet men även lite romantik... Min favoritkaraktär är Clary, jag bara älskar henne! Det finns 2 säsonger ute och den tredje håller på att spelas in. Netflix beskrivning: "Konststudenten Clary Frays liv vänds upp och ned när hon upptäcker att hon är en shadowhunter och del av en dold värld som står på randen till krig"

2. Pretty little liars - En väldigt känd serie men den är ju så bra! väldigt spännande och innehåller även en del romantik. Mina favorit personer är Hanna, Caleb och Aria. Alla 7 säsonger finns ute, varav 5 av dem finns på Netflix. Netflix beskrivning : "Fyra 16-åriga tjejer tror att deras hemligheter är bevarade för alltid när deras vän försvinner. Men sanningen kanske bara är ett sms borta."

3. Riverdale - En serie helt utan övernaturlighet. Min favoritperson är utan tvekan Betty, jag tror det är så för att jag kan relatera mycket till henne. En säsong finns ute och den ndra håller på att spelas in. Netflix beskrivning: "På Riverdale High försöker Betty, Archie, Jughead och den nya tjejen Veronica hantera en skolkamrats tragiska död samtidigt som de alla andra har egna bekymmer."

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Smink

Idag tänkte jag visa er en ögonsminkning som jag har gjort, och vilka produkter jag använde. Sminkningen är väldigt naturlig och jag använde bara naturliga färger såsom brun, rosa, vit osv. Hoppas ni gillar det!

Produkter jag använde:

Ögonbryn - Anastasia Beverly Hills, Brow Wiz i "Medium Brown"

Ögon - Anastasia Beverly Hills, Contour Kit (färg: light to medium) - färg "Java" i globlinjen

Urban Decay, Shadow Box - färg "Lost" i globlinjen och i creasen.

Färg "Sin" i ögonvrån

Färg "Freelove" på ögonlocket och lite i creasen.

Isadora, Build Up Mascara - färg "01 super black"

L.A. Girl, Pro Conceal i färgerna "Porcelain" under ögonen och "Light Ivory" runt ögonbrynen.

Lösögonfransar - Ardell "120 Demi" (black)


Likes

Comments

Vardag

Idag är jag sjuk. Solen skiner och det är fredag! Jag känner mig febrig och orkar inte göra så mycket, till exempel så skulle jag träffa min kusin idag men jag var tvungen att ställa in.

Jag tog tillfället i akt och tänkte att jag skulle göra saker som inte är så roliga, men som fortfarande behöver göras. Jag har tvättat, städat och sånna tråkiga saker. Men jag har även fixat grejer till skolan som börjar om några dagar. Ni kanske inte vet detta men jag gick ur 8:an i juni och jag ska börja 9:an nu. Är inte taggad. Inte det minsta.

Klockan är ju inte så mycket än (13:15) men jag känner ändå att jag har hunnit med mycket idag. Imorgon har jag fullt upp hela dagen. Jag ska träffa en kompis, sedan ska jag och min pappa åka och hälsa på min farfar, jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon!

Likes

Comments

Musik

Hejsan, idag tänkte jag skriva om mina favoritlåtar! Vem vet, någon utav er kanske får en ny favoritlåt ni med?

Mina favoritlåtar just nu:

- Mama, Jonas Blue feat. William Singe

- New Rules, Dua Lipa

- Your song, Rita Ora


Mina favoritlåtar som är underskattade:

- Hum with Me, John De Sohn

- No Promises, Cheat Codes feat. Demi Lovato


Mina favoritlåtar all time:

- All we know, The Chainsmokers feat. Phoebe Ryan

- Stitches, Shawn Mendes

- Roses, The Chainsmokers feat. Rozes

Likes

Comments

Smink

Hej! Idag tänkte jag visa mina favoritprodukter när det kommer till smink. Jag  skriver lite kort vad det är för något, vad jag tycker om den och vad den kostar. Jag lägger även in länkar till alla produkter så att ni kan kolla på dem. 


The Body Shop, Lip & Cheek Stain

En produkt som kan användas som antingen läppglans eller rouge. Den är väldigt enkel att använda och applikatorn gör att den blir lätt att aplicera! Det finns tre färger att välja mellan, jag har färgen "01 Rose Pink."

Pris: 155 kr.

https://www.thebodyshop.com/sv-se/makeup/laeppar/lip-cheek-stain/p/p000049


NYX, Lingerie Liquid Lipstick

Ett väldigt fint läppstift till ett väldigt bra pris! Det finns många färger att välja mellan, men nästan alla färger är någon form av nude färg. Vilket jag tycker är supersnyggt! Jag har den i färgen "03 Lace Detail"

Pris: 89-99 kr. (beroende på vilken färg du köper)

https://www.kicks.se/nyx-professional-makeup/lingerie-liquid-lipstick-p90584?ticket=Oy9zZWFyY2hfcGFnZS9wcm9kdWN0c2VhcmNoOyM7cHJvZHVjdF9rZXk7ODg5MzMxNzA7IztPQkpFQ1RJVkUkO05PTkU6Tk9ORTsyOTs&searchWord=nyx lingerie


Anastasia Beverly Hills, Glow Kit

En väldigt fin pallett med 6 stycken supersnygga highlighters! Den kostar en del, precis som många produkter från ABH gör, men jag tycker verkligen att denna produkten är värd varje krona!

Pris: 595 kr.

https://www.kicks.se/anastasia-b378/glow-kit-ultimate-glow-p80352


LA Girl, Pro Conceal (High Definition Concealer)

En stor favorit hos mig, just eftersom den har hög kvalité och hållbarhet, men samtidigt så får man den till ett bra pris. Det finns en färg för alla samt color correctors!

Pris: 69 kr.

https://www.brallis.se/sv/artiklar/la-girl-pro-concealer.html


The Body Shop, Skinny Thin Felt Eyeliner

En väldigt bra eyeliner som är lätt att använda, och jag tycker att den ärväldigt bra om man är nybörjare och inte är så bra på att lägga eyeliner, så är det inte så svårt att få till det med denna produkten.

Pris: 150 kr

https://www.thebodyshop.com/sv-se/makeup/eyeliner-oegonbryn/skinny-felt-liner/p/p000435


Likes

Comments

Allmänt

Hej allihopa och välkommen till min blogg!

Jag kommer lägga ut allt möjligt här, men jag kommer fokusera på två ämnen ; smink & djurs rättigheter. Båda två är ämnen som jag brinner för, och som jag verkligen älskar att prata om. Men som sagt, jag lägger ut lite vad jag känner för, så det kommer inte bara bli djur- och sminkinlägg, men eftersom det är det jag gillar att skriva om så blir det nog mest sådana inlägg, men inte bara.

Eftersom denna bloggen är ny så känner ju ni inte mig så bra, så jag tänkte skriva 5 saker om mig själv, och efter ni har läst dessa faktan om mig så känner ni förhoppningsvis att ni känner mig liiite bättre. Så, nu till 5 fakta :

1. Jag är 15 år gammal, född i december

2. Jag har sminkat mig sedan tre år tillbaka, alltså sedan jag var 12 år gammal.

3. Mina två favoritdjur är panda och elefant

4. Jag sjunger hela tiden, konstant, även fast jag inte är bra på det

5. Det absolut värsta jag vet är oärliga människor som medvetet undanhåller sanningen.

Så där har ni 5 saker om mig, jag hoppas att ni gillade inlägget!

Likes

Comments