Jisses.. de va ett tag sen jag var inne här. Sist fyllde jag år och nu är de redan vår.
De har hänt en del i livet sen dess, jag har fått nya chefer på jobbet, jag har sökt in för att börja plugga, äntligen.
Ja och nu är de mindre än 3 månader kvar tills vi står i kyrkan och säger "Ja" inte klokt att jag för ca 2 år sen friade till min T och nu är vi faktiskt här!

De mesta är på rull just nu är de bara mat kvar som är den stora delen som ska bestämmas. Buffe de vet vi att de blir men sen vad och hur vi ska göra är nästa fråga. men som allt här i livet de löser sig.

Här kommer lite bilder på vad som har hänt sen Oktober. inte mycket men lite!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

B-planering, Träning

13 oktober och de är min födelsedag. Men de här med att fylla år, jag har alltid älskat de! Sen jag var liten har jag alltid räknat ner från 100 dagar och haft långa önskelistor. Något ändrades för 1-2 år sen jag har inte samma känsla, de är inte så viktigt längre. Visst jag ska inte sticka under stolen med att jag älskar att få all uppmärksamhet och få presenter, Men jag har inte samma känsla kvar längre kan de betyda att jag är vuxen?

Vare sig jag är vuxen eller inte kommer jag nog alltid ha mitt barnasinne kvar, eller de hoppas jag iaf.
Så 26 år och ovetandes om vad som händer i livet fortfarande, vad ska jag bli när jag blir stor? kommer vi flytta till hus? kommer vi få barn? Kommer jag få åka till New York? frågorna är många men fortfarande obesvarade. Härligt med livet ändå!

Nu ska jag snart hem och bli firade och till helgen kommer Mamma, Mormor & Morfar för att fira mig lite.
Likes

Comments

Träning

Det här med att sätta mål är något jag nästan gör dagligen, jag gör checklistor på jobbet för att görande enklare att få allt klart i tid, hemma när de ska städas, eller som till bröllopet även där har vi listor att gå efter!
Just nu har Hannah och jag gjort en lists för oss två, de vi först ska checka av blir hur vi mår!

* promenera varje morgon
* äta bra och smal mat
* godis fri från 23/10-25/11

Promenera har vi gjort hela förra veckan, varje morgon kl. 7 var vi ute! Vi satte aldrig något mål på
Hur långt vi ska gå, men vi lyckades få till de så att vi gick ca 3.5 mil förra veckan!
Helgerna är vi lediga från promenader, då går vi bara om vi är sugna.
Igår var de ju dags igen.. men när vi kommer upp till våran runda vi skulle gå var de -1.5 grader ute, vi var absolut inte klädda för att köra intervall då.
De är ända gången vi fick avstå och idag då, fortfarande lite dålig en rejäl förkylning men febern är borta! Så i morgon kan vi nog gå igen :)

Likes

Comments

De gick en vecka, sen var de dags igen febern och ont i halsen. Ingen bra start på veckan men vad ska man göra?

Jag har ändå ganska roligt... min nya iPhone 7 trillade ner i postlådan idag! Så skönt att äntligen ha en bra telefon som man inte behöver säga "va" i varje gång man pratar i telefonen!

Just nu ligger jag i soffan och kollar på walking dead på Viaplay. Jag fortsätter väl att ligga här resten av kvällen!

Ha en skön kväll alla där ute!

  • 141 Readers

Likes

Comments

Vart hemma från jobbet idag och får kurera mig! Efter en tupplur under middagen gick febern ner och jag vart piggare!
Hade bestämt att om jag orkade göra Angelicas naglar idag, som tur var vart jag bättre!

Jag passade även på idag att ta bort sommaren och ta in hösten på balkongen, tack vare Angelica som jobbar på Interflora här i stan! Nu väntas sista tvätten och sen blir de sängen, vart nog lite mycket idag men jag hoppas att en dag från jobbet ska räcka för att vara tillbaka igen!

Angelicas naglar vart en mörk brun-röd med matt finish, skit snygga och höstiga precis vad hon ville ha!

Ha en fortsatt skön tisdag kväll!

Likes

Comments

B-planering

De är 284 dagar kvar tills vi står vid altaret och vårt bröllop! Vårt mål med våran dag är att Göta allt så billigt som möjligt men fortfarande vara romantiskt och se lyxigt ut!
En av grejerna vi kommer göra eller jag kommer göra, jag gör min egen make up dagen till ära. Jag älskar att sminka mig och har gjort de i många år så de ska inte bli några problem!
Här kommer lite idéer för vad jag kan tänka mig att ha som ögon makeup!

Likes

Comments

Vilken start på måndagen, jag gick till jobbet och hade fullt upp under 4 timmar sen fick jag gå hem med illamående och febrig. Sen dess har jag varit sängliggandes. Sovit om vart annat. Efter att jag fick i mig lite mat fick jag lite krafter så jag testa på att göra egna naglar med krom färg.. vilket jag tycker funkar! Nu ska jag fortsätta vila mig och hoppas på att gå till jobbet i morgon igen!Måste få visa hur Tindra beter sig när hon inte får som hon vill.. då ska de helt plötsligt strejkas och ligga så här! Hon är väl för charmig haha

Likes

Comments

De här med att hitta den rätta klänningen till sitt bröllop trodde jag nog skulle vara lätt.. Men va fel jag har haft!
De jag tycker har varit lätt dock är att hitta dom klänningarna jag absolut INTE vill ha! Nu har vi fortfarande inte varit och testat några klänningar men har kollat runt lite på nätet och här har ni iaf sex stycken klänningar som är ett pigg no no!!


Likes

Comments

Tisdag och veckan har startat... men jag är inte alls redo för de!
Har känt mig väldigt hängig sista tiden, tror de är för jag inte låter mig vila helt och hållet från jobbet!

Men iaf, helgen vart en toppen helg.. Massa tvätt och stryckning stod på schemat i lördags sen åkte vi och skulle äta middag med våra vänner men de vart ett helt gäng men de va så roligt och mysigt att vara med dom allihopa.
Söndagen vart väldigt lugn, lagade kalops och crème brulee, kollade på film och hade de bara skönt!
Mer av såna här helger behöver man verkligen i sitt liv!

Nu ska jag jobba vidare lite sen väntas soffläge trivs så mycket att sitta där nu med de lite mer mysiga inredningen, men jag har redan nya idéer för vad jag vill göra, men jag vet inte hur jag ska få till de, men de kommer senare!

Ha en fortsatt bra Tisdag!


Likes

Comments

B-planering

Får välkomna ännu en lördag.. Dags att ta tag i tvätten & städningen. I eftermiddag ska vi hem till Frida & Micke för en kväll hos dom, Alltid lika härligt att vara med fina vänner!


Likes

Comments