Hej på er!

Vet att det var längesen jag skrev sist och det har hänt en del saker. Jag tänker att jag lägger ut lite bilder sen jag bloggade sist.

Sist jag skrev så mådde jag inte så bra, det var väldigt svårt att komma in i klassen och i samband med det så gick min morbror bort så jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera. Det är ingenting att ni ska tycka synd om mig haha men jag mår iaf mycket bättre nu och jag stortrivs på bibelskolan.

Man växer verkligen i Gud att gå bibelskola och det är verkligen något jag rekommenderar.

Just nu har jag flera spännande videos på gång så ni får inte glömma att kika in på min kanal!

Nu har jag Sportlov och att få en liten paus från allt kan vara skönt. Dock ska jag inte göra så mycket vad jag vet.

Här kommer iaf några bilder 😃

Här fikade jag med Josse som fyllde år några dagar innan. Ljuslyktan fick hon av mig som är på bilden 😃

Restaurang med Hjärtat på Alla Hjärtans Dag ❤

Filmade en video med Bella som också går på bibelskolan 😊

Bakade Cupcakes i helgen!

Fina Halmstad ❤

Fika med en glad Bellis.

En jättegod bakelse på en lektion ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej kompisar!

Förra gången jag bloggade var jag hemma i Ljungby, just nu är jag i Halmstad på bibelskola för er som inte vet. Jag är så tacksam att jag är här och det är så kul att få vara så mycket med Gud som jag annars inte brukar vara men visst får man klaga lite?

Allting är inte perfekt och det är väldigt jobbigt att komma in i något som alla andra klasskompisar redan gjort (jag kom in en termin senare än dom andra) och att känna sån press är inte så fantastiskt. Vill samtidigt inte visa mig svag och inte ge upp.

Jag vet att allt kommer bli bättre om ett tag.


På tal om något helt annat så nådde vi 1000 prenumeranter igår (förgår?) på Youtube och det är jag så tacksam över, vet dock inte hur jag ska fira detta? Har ni något förslag?

Vi hörs snart igen 😊

Likes

Comments

Hej & Gott Nytt År!

Hoppas ni hade en bra nyårsafton? Det hade jag, vi var på Unite från tisdags till igår och det var så bra! Kommer lägga upp en vlogg därifrån förmodligen imorgon. Men nedanför ser ni några bilder därifrån.

Detta året börjar jag med en bibelskola i Halmstad, jag är så taggad på detta men samtidigt känns det jobbigt att lämna killen som jag bor med. Men det blir nog bättre när man vänjer sig vid det.

Hoppas året kommer blir så bra för er 😄

Likes

Comments

Hej vänner, det var ett tag sen jag bloggade sist! Jag har haft fullt upp på youtube men nu äntligen tog jag tag i att slänga upp ett inlägg.

Hoppas ni har haft en bra Julafton? Vi i familjen har firat med vänner och haft det så mysigt. Vi var i pingstkyrkan nu ikväll och det var så mysigt.

Jag har vloggat hela dagen så ni inte glömma o se den när den kommer upp 😊

Ska nu äntligen gå o sova för är helt slut, hoppas ni har haft en jättebra dag även ni som inte firar Jul.

Här får ni lite bilder från dagen 😃

Likes

Comments

Idag är jag 21 år.

Känns som en helt vanlig dag haha. Nej men jag fick iaf välja maten och fikat idag samt blivit grattad mer än vad jag trodde så det är jag tacksam för 😊 

Däremot blev jag ju firad igår med tårta som jag sa igår tror jag? Har helt glömt bort att ta kort på presenterna som jag fick av Becka igår men har haft fullt upp med att redigera dagens video, den får ni inte missa!

Idag har jag spelat in video och redigerat för mestadels av dagen. Senare ska vi äta tacos samt fika. Skulle egentligen på lovsångsövning idag men eftersom jag ska bli firad så går det inte. Ska nämligen till Josse efter allt så det blir lite tight men det ska gå! Skulle också egentligen städat idag men det har jag verkligen inte hunnit haha så det får bli imorgon 😊

Likes

Comments

Hello Friends!

Sitter just nu och planerar för fullt för youtube, tänkte nämligen göra en speciell grej i December om detta kommer gå men det hoppas jag. Så glöm inte följa mig där så får ni se fram emot december månad!

Annars händer inte mycket, imorgon fyller jag år och ska väl inte göra så mycket då heller. Ska upp till Josse en runda på kvällen och även storstäda rummet. Rolig födelsedag va haha 😉

Ska iaf snart få tidig present av Becka så de kan jag ju visa i nästa inlägg 😊

Likes

Comments

Idag är det ju Fars Dag som nog ingen har missat hehe. Det blev 2 firande för min del idag, både för min styvpappa och svärfar. Hos Svärfar blev det lite för mycket godsaker känner jag men det är ju helg och det är ingen vanlig dag som helst så då får man passa på!

Just nu sitter jag planerar för fullt, jag och Becka gick och pratade igår om hur mina dagar ser ut. Eftersom jag typ aldrig får jobba någonting så blir dagarna väldigt tråkiga och man blir bara mer och mer lat och så blir man bara deprimerad för att man inte har något att göra om dagarna. Även fast man har något viktigt att göra så gör man inte det för man får bara ångest och struntar i det sen. Så nu har jag lagt upp ett schema för den kommande veckan och hoppas på att hålla det.

Så imorgon tar vi nya tag med allt och hoppas att man mår bättre av det.

Nu kör vi!

Likes

Comments

...jag började på Knatteskutt.

- Det kommer bli tuffare än vad du tror, ta mer hjälp och lägg inte för mycket på dig själv.

- Du kommer jobba mer och kommer kräva mycket planering än bara dom 2 timmar i veckan du jobbar och som du bara får lön för.

- Välj assistenter som har lite mindre jobb eller inget jobb alls.

- Gå gärna en utbildning innan!

      - Varje tillfälle behöver inte alltid gå bra och även fast ingen av alla pass går bra så är det bara att inse att detta kanske inte är din grej.

      Likes

      Comments